Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel

28 Des Voeux Road West,, Hong Kong Centar / Sheung Wan područje, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Kupaonica Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Pub/salon Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Restoran Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Restoran Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Pub/salon
Područje Hong Kong Centar / Sheung Wan područje Broj soba: 550
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 6650recenzija

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
8,0
Uslužnost osoblja:
8,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,7
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
6,6
Sve recenzije (6650)
Razvrstati po:
Yulia L. Obitelji sa odraslom djecom United States of America, 31. srpnja 2015.
nice and affordable

Rooms are usually about 100 US$ and it is close to MTR and toutrist attractions
8
Staff is very efficient, rooms are small but clean, consistent.
Prijavi ovu recenziju
Andrew R. Solo putnici Australia, 30. srpnja 2015.
Fantastic

Location, staff and food
10
Fantastic
Prijavi ovu recenziju
Carry A. Grupe Australia, 28. srpnja 2015.
Efficient but Soulless.

IBIS efficiency, Value, Clean
8
3 Star shouldn't mean Soulless. Others have listed its good points which I agree and won't repeat here. I just want to point out IBIS management inflexible policy/attitude. We booked 4 rooms for 4 nights for July 15. But due to change of the cruise we were taking prior to HK, we would only need 3 nights. We didn't request for refund for the unuse 1 nights (4rooms) but a "credit" for 1-room-2-nights extension for 1 of the family staying an extra 2 nights in HK. Request via Agoda as well as my direct call to IBIS was rejected point blank. I find this inflexiblity very poor policy, eventhough IBIS is still "infront" with the credits and the extensions was requested months before and for a mid week stay. It seems IBIS is being run by ROBOTS = SOULLESS.
Prijavi ovu recenziju
Phie L. Solo putnici Singapore, 28. srpnja 2015.
Good View of Hong Kong Habour

Near to Ferry Terminal to go Macau, Nice Staff and good view of Hong Kong Habour.
7,3
The stay at the hotel was good, like the sea view of the Hong Kong.
Prijavi ovu recenziju
Tony L. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 28. srpnja 2015.
Great hotel with friendly staff

Location, shopping and near to the Macau Ferry terminal
7,7
My stay was really pleasant and surprised to meet so many friendly staff. My son and I got into HK very early in the morning from our long flight from Toronto and from previous experience staying at other hotels we would need to wait until 12 noon to get a room. On this instance at Ibis, the very friendly staff gave us a room and said he understand how tired we must have been after the long flight. I really want to put this on record.
Prijavi ovu recenziju
Quazi H. Solo putnici Australia, 27. srpnja 2015.
Not the best city view

Clean, friendly staff, central location
8,3
My room was advertised as the 'city view room'. The view was disappointing with other high rise buildings nearby and their windows facing my window. I had to keep the blinds closed most of the times. The location of the hotel was good though. Although not very close to an MTR station, it was within a walking distance, if not carrying any big luggage.
Prijavi ovu recenziju
Paul F. Solo putnici United States of America, 26. srpnja 2015.
Short Stay

Very clean, good price, fair location
7
Prijavi ovu recenziju
Wen-Chien T. Parovi Taiwan, 26. srpnja 2015.
good

good view
8
Prijavi ovu recenziju
Mary A. Grupe Philippines, 26. srpnja 2015.
Comfortable with good view (harbour view)

Good view, comfy bed, good comfort room
8
Our stay was good but we requested for a non-smoking area but each time we comes back from a tour, the room would smell like cigarette.
Prijavi ovu recenziju
Margarita H. Obitelji sa odraslom djecom Chile, 23. srpnja 2015.
good location

location, location, locations
5
the stay was overall good, but the room is small, but that didn't matter, thing was that that the toilet doesn't have shower cup and not that good, the breakfast was good and location great
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong KongIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - KupaonicaIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Pub/salonIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - RestoranIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Soba za sastankeIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Soba za sastankeIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Soba za sastankeIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Soba za sastankeIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - RestoranIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Pub/salonIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - RecepcijaIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - RecepcijaIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - RestoranIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - SadržajiIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Posao CentarIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Prijevoz u bliziniIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - PogledIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - UlazIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - SadržajiIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Prijevoz u bliziniIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Interijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B06