Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel

28 Des Voeux Road West,, Hong Kong Centar / Sheung Wan područje, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Kupaonica Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Pub/salon Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Restoran Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Restoran Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Pub/salon
Područje Hong Kong Centar / Sheung Wan područje Broj soba: 550
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 6627recenzija

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
8,0
Uslužnost osoblja:
8,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,7
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
6,6
Sve recenzije (6627)
Razvrstati po:
Tony L. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 28. srpnja 2015.
Great hotel with friendly staff

Location, shopping and near to the Macau Ferry terminal
7,7
My stay was really pleasant and surprised to meet so many friendly staff. My son and I got into HK very early in the morning from our long flight from Toronto and from previous experience staying at other hotels we would need to wait until 12 noon to get a room. On this instance at Ibis, the very friendly staff gave us a room and said he understand how tired we must have been after the long flight. I really want to put this on record.
Prijavi ovu recenziju
Quazi H. Solo putnici Australia, 27. srpnja 2015.
Not the best city view

Clean, friendly staff, central location
8,3
My room was advertised as the 'city view room'. The view was disappointing with other high rise buildings nearby and their windows facing my window. I had to keep the blinds closed most of the times. The location of the hotel was good though. Although not very close to an MTR station, it was within a walking distance, if not carrying any big luggage.
Prijavi ovu recenziju
Paul F. Solo putnici United States of America, 26. srpnja 2015.
Short Stay

Very clean, good price, fair location
7
Prijavi ovu recenziju
Cally T. Parovi Singapore, 21. srpnja 2015.
Good connection via Tram

Decent Hotel with Professional English Speaking Staff and
7,7
Decent hotel and walking distance to train station. Tram accessible to main attractions like Lan Kwai Fong at reasonable fare. Knowledgeable staff to offer advice. Decent Park and Macau Ferry Terminal within proximity.
Prijavi ovu recenziju
Siriporn D. Poslovni putnici Thailand, 21. srpnja 2015.
Great location, easy to find local food

location, food
9,3
Great location, relatively close to Airport, easy to find local food and experience local living style We always come back to stay at this hotel
Prijavi ovu recenziju
Beni S. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 20. srpnja 2015.
Nice and comfort hotel

Clean, friendly staff and best location
8
Aveey veey enjoy and i will recommend this hotel to our friend
Prijavi ovu recenziju
Man W. Solo putnici Macau, 19. srpnja 2015.
comfortable, clean

comfortable, clean
8
Prijavi ovu recenziju
Raymond N. Parovi Singapore, 18. srpnja 2015.
First stay in Ibis HK Central & Sheung Wan Hotel

Internet is fast, location wise is good easy access for thru and fro from airport to hotel vice versa, clean
9
Excellent.
Prijavi ovu recenziju
Tai S. Poslovni putnici Malaysia, 16. srpnja 2015.
Value for money

Location environment
7,3
Prijavi ovu recenziju
Junghwa L. Solo putnici South Korea, 16. srpnja 2015.
Good value hotel

Price. Cleanness. Location
9,7
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong KongIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - KupaonicaIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Pub/salonIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - RestoranIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Soba za sastankeIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Soba za sastankeIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Soba za sastankeIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Soba za sastankeIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - RestoranIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Pub/salonIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - RecepcijaIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - RecepcijaIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - RestoranIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - SadržajiIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Posao CentarIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Prijevoz u bliziniIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - PogledIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - UlazIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - SadržajiIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Prijevoz u bliziniIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Interijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A01