Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel

28 Des Voeux Road West,, Hong Kong Centar / Sheung Wan područje, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Kupaonica Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Pub/salon Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Restoran Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Restoran Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Pub/salon
Područje Hong Kong Centar / Sheung Wan područje Broj soba: 550
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 6769recenzija

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
8,0
Uslužnost osoblja:
8,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,7
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
6,6
Sve recenzije (6769)
Razvrstati po:
Li W. Solo putnici Taiwan, 27. kolovoza 2015.
a good experience

the envornment is great, and clean.
9
Prijavi ovu recenziju
Kazuaki T. Poslovni putnici Japan, 26. kolovoza 2015.
Once again...

Location, Staff, rooms
8
A returning customer at this hotel. As per previous visit the staff were very helpful and the hotel very clean. Perfect location with the tram just outside. Would stay there on my next visit
Prijavi ovu recenziju
Chang S. Grupe Singapore, 25. kolovoza 2015.
Clean & Comfortable Hotel

Clean, Location & Peaceful
7,7
The stay was good, the room was clean & we got a good sleep. Guess noisy guest don't stay same level with me. The only things is the about the housekeeping, of the 4 nights stay, only got complimentary of a bottle of mineral water on the day we check-in & on the 3rd day. Just a small issue as we can get our own. The staff was helpful to explain when question was posted to them. Glad that I make a good choice to stay in this hotel!
Prijavi ovu recenziju
Kheng H. Parovi Singapore, 24. kolovoza 2015.
Good hotel good value

Value location clean
9,3
Prijavi ovu recenziju
Choon G. Parovi Singapore, 23. kolovoza 2015.
Comfort, good value, great harbour view

Location, Great view, good value
8,3
staY in Ibis Hong Kong central Hotel with harbour view room for 5 nights, althought small but is very comfort, it has great harbour view with affordable price. the only thing is the cleanliness can be improve.
Prijavi ovu recenziju
Bessie L. Parovi Singapore, 20. kolovoza 2015.
-

-
6,7
-
Prijavi ovu recenziju
Alycia M. Solo putnici United States of America, 20. kolovoza 2015.
Wonderful hotel and location

Location, staff friendliness, cleanliness
10
I was really happy with my stay here, it was right next to the subway station and it was convenient for getting around from place to place. Staff was super friendly and multilingual, and my room was very clean. Price was also great for the service I got, and there was a Starbucks right on the ground floor. Several banks nearby as well. I would come back again here if I visited the area again.
Prijavi ovu recenziju
Joanna O. Grupe Indonesia, 17. kolovoza 2015.
Affordable, clean and direct links to transport

Affordable, value-for money, accessible
8,7
Prijavi ovu recenziju
June K. Solo putnici Malaysia, 14. kolovoza 2015.
ok

friendly, clear, nicely
7,3
Near the xi ying pan
Prijavi ovu recenziju
Teik A. Parovi Malaysia, 13. kolovoza 2015.
Middle standard

3 star services
4,3
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong KongIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - KupaonicaIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Pub/salonIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - RestoranIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Soba za sastankeIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Soba za sastankeIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Soba za sastankeIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Soba za sastankeIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - RestoranIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Pub/salonIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - RecepcijaIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - RecepcijaIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - RestoranIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - SadržajiIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Posao CentarIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Prijevoz u bliziniIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - PogledIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - UlazIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - SadržajiIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Prijevoz u bliziniIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Interijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C06