Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Ibis Wellington Hotel

153 Featherston Street, centralni Wellington, Wellington, Novi Zeland

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,2

od 508recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
9,1
Uslužnost osoblja:
8,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
7,1
Sve recenzije (508)
Razvrstati po:
Jo-Ann D. Solo putnici Canada, 29. siječnja 2016.
Great location

Location, good size room, clean
9,7
Prijavi ovu recenziju
Karen D. Parovi New Zealand, 16. siječnja 2016.
nice and clean, good location

clean, helpful staff, quiet rooms
8,7
Prijavi ovu recenziju
Diane P. Parovi Australia, 16. siječnja 2016.
Good quality hotel in a central location

Central Location, Quiet Rooms, Immaculate presentation
8,3
The only issue was difficulty in changing our booking dates as we had booked through Agoda, and had paid upfront. This was a complicated process, and I would not use a booking agency again - I would book the hotel by contacting them directly.
Prijavi ovu recenziju
Michael M. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 1. siječnja 2016.
Simply the best

Bed superb
7,3
Fantastic,relaxing ,simply the best.
Prijavi ovu recenziju
Kim M. Parovi Malaysia, 1. siječnja 2016.
Good location and pleasant hotel

Early check-in, clean and comfortable room.
8
Prijavi ovu recenziju
Detty E. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 31. prosinca 2015.
good location

nearby in shooping centre
9,3
no internet ...kids will scream u have to pay for it but if u have accors member they will give u free with only limited numbers of gadgets (only 3)...
Prijavi ovu recenziju
Chris M. Parovi New Zealand, 29. prosinca 2015.
Wt

Location&staff
8
All good
Prijavi ovu recenziju
Kanokwan P. Grupe Thailand, 5. prosinca 2015.
Location is very good

Location, Hotel Accomodation
7,7
The location of hotel is in the city, you can simply walk from the hotel to the town. There is no car parking for VAN, so we have to part on the street.
Prijavi ovu recenziju
Jacqui L. Solo putnici United Kingdom, 8. studenog 2015.
Great stay

comfy beds, great staff, handy for city life
8,7
great stay as always , only one small issue, one towel is not enough, two would be great. Other than that very good value for the money.
Prijavi ovu recenziju
Fiona M. Obitelji sa odraslom djecom New Zealand, 6. listopada 2015.
Comfortable stay

Location, clean rooms, internet access
8,7
Comfortable room, my daughter was excited to get a double bed to herself, pleasant helpful staff who were able to give advice and help on computer use, buses and attractions . A great central location. Ate elsewhwere as 15 min wait for attention at bar and was then going to be a 45 minute wait for bar food. Went to a nearby pub and received quick efficient service.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Ibis Wellington Hotel WellingtonIbis Wellington Hotel Wellington - PredvorjeIbis Wellington Hotel Wellington - Gostinjska sobaIbis Wellington Hotel Wellington - Gostinjska sobaIbis Wellington Hotel Wellington - Gostinjska sobaIbis Wellington Hotel Wellington - Gostinjska sobaIbis Wellington Hotel Wellington - Gostinjska sobaIbis Wellington Hotel Wellington - KupaonicaIbis Wellington Hotel Wellington - RestoranIbis Wellington Hotel Wellington - RestoranIbis Wellington Hotel Wellington - RestoranIbis Wellington Hotel Wellington - Eksterijer hotelaIbis Wellington Hotel Wellington - Hrana i pićeIbis Wellington Hotel Wellington - UlazIbis Wellington Hotel Wellington - Gostinjska sobaIbis Wellington Hotel Wellington - Gostinjska sobaIbis Wellington Hotel Wellington - PogledIbis Wellington Hotel Wellington - Gostinjska sobaIbis Wellington Hotel Wellington - Gostinjska sobaIbis Wellington Hotel Wellington - Gostinjska sobaIbis Wellington Hotel Wellington - Gostinjska sobaIbis Wellington Hotel Wellington - Hrana i pićeIbis Wellington Hotel Wellington - RecepcijaIbis Wellington Hotel Wellington - KafićIbis Wellington Hotel Wellington - Gostinjska sobaIbis Wellington Hotel Wellington - Eksterijer hotelaIbis Wellington Hotel Wellington - Eksterijer hotelaIbis Wellington Hotel Wellington - KafićIbis Wellington Hotel Wellington - OkružjeIbis Wellington Hotel Wellington - Gostinjska sobaIbis Wellington Hotel Wellington - Eksterijer hotelaIbis Wellington Hotel Wellington - Eksterijer hotelaIbis Wellington Hotel Wellington - Kupaonica


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A04