Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Ibis Wellington Hotel

153 Featherston Street, centralni Wellington, Wellington, Novi Zeland (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Ibis Wellington Hotel Wellington - Predvorje Ibis Wellington Hotel Wellington - Gostinjska soba Ibis Wellington Hotel Wellington - Gostinjska soba Ibis Wellington Hotel Wellington - Gostinjska soba Ibis Wellington Hotel Wellington - Gostinjska soba Ibis Wellington Hotel Wellington - Gostinjska soba Ibis Wellington Hotel Wellington - Kupaonica Ibis Wellington Hotel Wellington - Restoran Ibis Wellington Hotel Wellington - Restoran Ibis Wellington Hotel Wellington - Restoran Ibis Wellington Hotel Wellington - Eksterijer hotela Ibis Wellington Hotel Wellington - Hrana i piće Ibis Wellington Hotel Wellington - Ulaz Ibis Wellington Hotel Wellington - Gostinjska soba Ibis Wellington Hotel Wellington - Gostinjska soba Ibis Wellington Hotel Wellington - Pogled
Ibis Wellington Hotel Wellington - Gostinjska soba Ibis Wellington Hotel Wellington - Gostinjska soba Ibis Wellington Hotel Wellington - Gostinjska soba Ibis Wellington Hotel Wellington - Gostinjska soba Ibis Wellington Hotel Wellington - Hrana i piće Ibis Wellington Hotel Wellington - Recepcija Ibis Wellington Hotel Wellington - Kafić Ibis Wellington Hotel Wellington - Gostinjska soba Ibis Wellington Hotel Wellington - Eksterijer hotela Ibis Wellington Hotel Wellington - Eksterijer hotela Ibis Wellington Hotel Wellington - Kafić Ibis Wellington Hotel Wellington - Okružje
Područje centralni Wellington Broj soba: 200

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,2

od 486recenzija

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
9,1
Uslužnost osoblja:
8,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
7,1
Sve recenzije (486)
Razvrstati po:
Sharon H. Obitelji sa odraslom djecom New Zealand, 19. srpnja 2015.
Location Location Location

Location , Price and Car Parking
8
Fantastic only stoping for a shopping trip, car parking very close and loads of shops and eating places. Room was quiet and comfortable, will differently stay again.
Prijavi ovu recenziju
Ian P. Solo putnici Canada, 12. srpnja 2015.
Good stay, no issues, good location.

Location, comfort, decent value.
8,3
All OK.
Prijavi ovu recenziju
Cindy G. Obitelji sa malom djecom New Zealand, 4. srpnja 2015.
Late entry

clean rooms, portacot provided for baby and the food was great...
7,3
I thought the book in time was late as we dropped off our bags earlier and as I could not establish from their website I enquired and was told 2.00pm was book in time and I felt that it was later than most hotels let people in. If we wanted to pay $120.00 the website said we could have early book in. Arrived back at the hotel and heaps of people were kept waiting in the foyer to get up to their rooms and we were informed it was due to housekeeping still being done so it was well after 2.00pm when we finally were able to get up to our rooms. My 3 month old grand daughter was getting grizzly and needed a feed but when we approached staff they said it would be only a few more minutes to get our room.There seemed to be an IT issue going on for admission staff. The rest of the stay was fine and the rooms really clean but I just felt they let themselves down with the book in procedure.
Prijavi ovu recenziju
Darren C. Parovi New Zealand, 21. lipnja 2015.
No Parking

Parking was poor
6,3
Prijavi ovu recenziju
Esther B. Solo putnici New Zealand, 31. svibnja 2015.
Great location

Great location
10
Brilliant and pleasurable
Prijavi ovu recenziju
Derek M. Parovi New Zealand, 31. svibnja 2015.
Queens Birthday Stay

location near restaurants and shopping,
7
Satisfactory - staff were friendly and helpful Room satisfactory - virtually no light so dark room off puting
Prijavi ovu recenziju
Gina M. Parovi New Zealand, 13. svibnja 2015.
Quiet room not quiet!!!!!!!!

location
5,7
The Hotel room was rather small, we asked for a quiet room but our room was so close to the lifts every time a group of people were there waiting for the lift it was very noisy. Also we could hear the air conditioning units all night.No view and no opening window so the room was very stuffy. A great location, good parking.
Prijavi ovu recenziju
Michael C. Solo putnici United States of America, 9. svibnja 2015.
clean and roomy

location, cleanliness, accommodating staff
9,7
Very comfortable. Age fire alarm was, I was told, caused by a customer's overly hot shower vapor. The evacuation was good practice for both guests and staff.
Prijavi ovu recenziju
Isabel F. Parovi United Kingdom, 3. svibnja 2015.
-

Location, price, breakfast options
8,7
Prijavi ovu recenziju
Jun C. Parovi China, 30. travnja 2015.
Good hotel

Service & environment & cleaning
10
It's good and valvble hotel, nice and clean.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Ibis Wellington Hotel WellingtonIbis Wellington Hotel Wellington - PredvorjeIbis Wellington Hotel Wellington - Gostinjska sobaIbis Wellington Hotel Wellington - Gostinjska sobaIbis Wellington Hotel Wellington - Gostinjska sobaIbis Wellington Hotel Wellington - Gostinjska sobaIbis Wellington Hotel Wellington - Gostinjska sobaIbis Wellington Hotel Wellington - KupaonicaIbis Wellington Hotel Wellington - RestoranIbis Wellington Hotel Wellington - RestoranIbis Wellington Hotel Wellington - RestoranIbis Wellington Hotel Wellington - Eksterijer hotelaIbis Wellington Hotel Wellington - Hrana i pićeIbis Wellington Hotel Wellington - UlazIbis Wellington Hotel Wellington - Gostinjska sobaIbis Wellington Hotel Wellington - Gostinjska sobaIbis Wellington Hotel Wellington - PogledIbis Wellington Hotel Wellington - Gostinjska sobaIbis Wellington Hotel Wellington - Gostinjska sobaIbis Wellington Hotel Wellington - Gostinjska sobaIbis Wellington Hotel Wellington - Gostinjska sobaIbis Wellington Hotel Wellington - Hrana i pićeIbis Wellington Hotel Wellington - RecepcijaIbis Wellington Hotel Wellington - KafićIbis Wellington Hotel Wellington - Gostinjska sobaIbis Wellington Hotel Wellington - Eksterijer hotelaIbis Wellington Hotel Wellington - Eksterijer hotelaIbis Wellington Hotel Wellington - KafićIbis Wellington Hotel Wellington - OkružjeIbis Wellington Hotel Wellington - Gostinjska sobaIbis Wellington Hotel Wellington - Eksterijer hotelaIbis Wellington Hotel Wellington - Eksterijer hotelaIbis Wellington Hotel Wellington - Kupaonica


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C06