Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Ibis Wellington Hotel

153 Featherston Street, centralni Wellington, Wellington, Novi Zeland (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Ibis Wellington Hotel Wellington - Predvorje Ibis Wellington Hotel Wellington - Gostinjska soba Ibis Wellington Hotel Wellington - Gostinjska soba Ibis Wellington Hotel Wellington - Gostinjska soba Ibis Wellington Hotel Wellington - Gostinjska soba Ibis Wellington Hotel Wellington - Gostinjska soba Ibis Wellington Hotel Wellington - Kupaonica Ibis Wellington Hotel Wellington - Restoran Ibis Wellington Hotel Wellington - Restoran Ibis Wellington Hotel Wellington - Restoran Ibis Wellington Hotel Wellington - Eksterijer hotela Ibis Wellington Hotel Wellington - Hrana i piće Ibis Wellington Hotel Wellington - Ulaz Ibis Wellington Hotel Wellington - Gostinjska soba Ibis Wellington Hotel Wellington - Gostinjska soba Ibis Wellington Hotel Wellington - Pogled
Ibis Wellington Hotel Wellington - Gostinjska soba Ibis Wellington Hotel Wellington - Gostinjska soba Ibis Wellington Hotel Wellington - Gostinjska soba Ibis Wellington Hotel Wellington - Gostinjska soba Ibis Wellington Hotel Wellington - Hrana i piće Ibis Wellington Hotel Wellington - Recepcija Ibis Wellington Hotel Wellington - Kafić Ibis Wellington Hotel Wellington - Gostinjska soba Ibis Wellington Hotel Wellington - Eksterijer hotela Ibis Wellington Hotel Wellington - Eksterijer hotela Ibis Wellington Hotel Wellington - Kafić Ibis Wellington Hotel Wellington - Okružje
Područje centralni Wellington Broj soba: 200

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,2

od 482recenzija

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
9,1
Uslužnost osoblja:
8,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
7,1
Sve recenzije (482)
Razvrstati po:
Darren C. Parovi New Zealand, 21. lipnja 2015.
No Parking

Parking was poor
6,3
Esther B. Solo putnici New Zealand, 31. svibnja 2015.
Great location

Great location
10
Brilliant and pleasurable
Derek M. Parovi New Zealand, 31. svibnja 2015.
Queens Birthday Stay

location near restaurants and shopping,
7
Satisfactory - staff were friendly and helpful Room satisfactory - virtually no light so dark room off puting
Gina M. Parovi New Zealand, 13. svibnja 2015.
Quiet room not quiet!!!!!!!!

location
5,7
The Hotel room was rather small, we asked for a quiet room but our room was so close to the lifts every time a group of people were there waiting for the lift it was very noisy. Also we could hear the air conditioning units all night.No view and no opening window so the room was very stuffy. A great location, good parking.
Michael C. Solo putnici United States of America, 9. svibnja 2015.
clean and roomy

location, cleanliness, accommodating staff
9,7
Very comfortable. Age fire alarm was, I was told, caused by a customer's overly hot shower vapor. The evacuation was good practice for both guests and staff.
Isabel F. Parovi United Kingdom, 3. svibnja 2015.
-

Location, price, breakfast options
8,7
Jun C. Parovi China, 30. travnja 2015.
Good hotel

Service & environment & cleaning
10
It's good and valvble hotel, nice and clean.
William S. Solo putnici New Zealand, 30. travnja 2015.
Very Basic but good loation

Location
3,7
Good location in Central Wellington with very basic services. Found that everything came at an additional cost when the base rate was quite expensive in the first place. A lot of the staff were foreigners with little English or knowledge of the city.
Edith T. Obitelji sa odraslom djecom Hong Kong, 6. travnja 2015.
Average

enough room space, clean sheets & pillows & good location
5
Control switch of the A/C system was broken, the room was really hot. The provided kettle was very dirty.
Garry C. Poslovni putnici New Zealand, 23. ožujka 2015.
noisy aircon

staff, breakfast, parking
8,3
one night

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Ibis Wellington Hotel WellingtonIbis Wellington Hotel Wellington - PredvorjeIbis Wellington Hotel Wellington - Gostinjska sobaIbis Wellington Hotel Wellington - Gostinjska sobaIbis Wellington Hotel Wellington - Gostinjska sobaIbis Wellington Hotel Wellington - Gostinjska sobaIbis Wellington Hotel Wellington - Gostinjska sobaIbis Wellington Hotel Wellington - KupaonicaIbis Wellington Hotel Wellington - RestoranIbis Wellington Hotel Wellington - RestoranIbis Wellington Hotel Wellington - RestoranIbis Wellington Hotel Wellington - Eksterijer hotelaIbis Wellington Hotel Wellington - Hrana i pićeIbis Wellington Hotel Wellington - UlazIbis Wellington Hotel Wellington - Gostinjska sobaIbis Wellington Hotel Wellington - Gostinjska sobaIbis Wellington Hotel Wellington - PogledIbis Wellington Hotel Wellington - Gostinjska sobaIbis Wellington Hotel Wellington - Gostinjska sobaIbis Wellington Hotel Wellington - Gostinjska sobaIbis Wellington Hotel Wellington - Gostinjska sobaIbis Wellington Hotel Wellington - Hrana i pićeIbis Wellington Hotel Wellington - RecepcijaIbis Wellington Hotel Wellington - KafićIbis Wellington Hotel Wellington - Gostinjska sobaIbis Wellington Hotel Wellington - Eksterijer hotelaIbis Wellington Hotel Wellington - Eksterijer hotelaIbis Wellington Hotel Wellington - KafićIbis Wellington Hotel Wellington - OkružjeIbis Wellington Hotel Wellington - Gostinjska sobaIbis Wellington Hotel Wellington - Eksterijer hotelaIbis Wellington Hotel Wellington - Eksterijer hotelaIbis Wellington Hotel Wellington - Kupaonica


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A01