ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Ibis Wellington Hotel

153 Featherston Street, centralni Wellington, Wellington, Novi Zeland (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Ibis Wellington Hotel Wellington - Eksterijer hotela Ibis Wellington Hotel Wellington - Predvorje Ibis Wellington Hotel Wellington - Predvorje Ibis Wellington Hotel Wellington - Recepcija Ibis Wellington Hotel Wellington - Gostinjska soba Ibis Wellington Hotel Wellington - Gostinjska soba Ibis Wellington Hotel Wellington - Gostinjska soba Ibis Wellington Hotel Wellington - Gostinjska soba Ibis Wellington Hotel Wellington - Gostinjska soba Ibis Wellington Hotel Wellington - Kupaonica Ibis Wellington Hotel Wellington - Restoran Ibis Wellington Hotel Wellington - Restoran Ibis Wellington Hotel Wellington - Restoran Ibis Wellington Hotel Wellington - Restoran Ibis Wellington Hotel Wellington - Restoran Ibis Wellington Hotel Wellington - Pub/salon
Ibis Wellington Hotel Wellington - Restoran Ibis Wellington Hotel Wellington - Pub/salon Ibis Wellington Hotel Wellington - Pub/salon Ibis Wellington Hotel Wellington - Eksterijer hotela
Područje centralni Wellington Broj soba: 200

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,2

od 410recenzija

Vrijednost za novac:
8,3
Lokacija
9,1
Uslužnost osoblja:
8,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
7,1
Sve recenzije (410)
Razvrstati po:
Ian L. Poslovni putnici New Zealand, 15. kolovoza 2014.
The stay that wasn't!

Nothing, didn't get there
6
Flight diverted because of bad weather so was a 'no show' but unfortunately still charged.
Jane P. Obitelji sa odraslom djecom New Zealand, 10. kolovoza 2014.
Windy W

Perfect location, Clean, Friendly.
9,7
Excellent!
Jim C. Solo putnici Ireland, 25. srpnja 2014.
Ibis wellington

Comfort, Cleanliness, Staff
7,7
Celia L. Solo putnici Australia, 24. srpnja 2014.
Ibis provides the bare essentials

location food cleanliness
5,3
Satisfactory. Could use some room service and a basic gym.
Claire B. Obitelji sa malom djecom New Zealand, 21. srpnja 2014.
Good Experience

The staff were friendly, helpful and accommodating. We were given a level one (1) room which was great consideration when travelling with kids.
8
I would recommend Ibis based on our stay. Very clean and great staff.
Ian S. Parovi New Zealand, 20. srpnja 2014.
not coming again

cant think of one
6,3
We found the parking really bad, we had to park away from the hotel as it had no parking, the we had to walk quite a distance with our bags, so werent very happy. The shower rose was broken and kept sliding down, so was quite difficult to shower, when we told reception when we were leaving they just said sorry about that, we will have someone look at it. (to late for us as we were leaving) We also had no view at all.
Jacqui L. Solo putnici United Kingdom, 20. srpnja 2014.
Great place to stay.

Close to the shops etc. Always a good nights sleep, friendly staff.
8,3
Great.
Kaye G. Parovi New Zealand, 18. srpnja 2014.
OK

Friendly staff, comfy bed, good location
7
The stay was good. Your staff are a credit to you. We had an early check in- great. Comfortable bed but tiny room, decor a bit dated too. Room service consisted of NOT room service. We had to go down and buy it from the bar. WIFI was really expensive and not at all intuitive to link into to. I'd rather pay more to not feel that evrything was a charge. Probably wouldn't go back.
Jenny R. Obitelji sa odraslom djecom New Zealand, 13. srpnja 2014.
Most of what we needed.

Good location, very quiet, friendly and helpful staff
7,7
We received most of what we required during our stay. Booking, check in and check out was seamless. Could suggest a couple of small improvements but overall everything was fine.
Debbie W. Poslovni putnici Thailand, 26. lipnja 2014.
Easy

convenicence to the city
6,3
It was ok... parking was not communicated well, bathroom for a twin room was very small.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Ibis Wellington Hotel WellingtonIbis Wellington Hotel Wellington - Eksterijer hotelaIbis Wellington Hotel Wellington - PredvorjeIbis Wellington Hotel Wellington - PredvorjeIbis Wellington Hotel Wellington - RecepcijaIbis Wellington Hotel Wellington - Gostinjska sobaIbis Wellington Hotel Wellington - Gostinjska sobaIbis Wellington Hotel Wellington - Gostinjska sobaIbis Wellington Hotel Wellington - Gostinjska sobaIbis Wellington Hotel Wellington - Gostinjska sobaIbis Wellington Hotel Wellington - KupaonicaIbis Wellington Hotel Wellington - RestoranIbis Wellington Hotel Wellington - RestoranIbis Wellington Hotel Wellington - RestoranIbis Wellington Hotel Wellington - RestoranIbis Wellington Hotel Wellington - RestoranIbis Wellington Hotel Wellington - Pub/salonIbis Wellington Hotel Wellington - RestoranIbis Wellington Hotel Wellington - Pub/salonIbis Wellington Hotel Wellington - Pub/salonIbis Wellington Hotel Wellington - Eksterijer hotela


AS-AGWEB-3A04