ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

iclub Wan Chai Hotel

211 Johnston Road, Wanchai, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Regal iClub Hotel
iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Predvorje iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Apartman iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Restoran iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Apartman iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Apartman iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Apartman iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Apartman
iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Restoran iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Hrana i piće iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela
Područje Wanchai Broj soba: 99
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 2803recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
7,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,3
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
5,9
Sve recenzije (2803)
Razvrstati po:
Jose D. Solo putnici Macau, 25. siječnja 2015.
Good located plus friendly staff

Location, courteous staff & price
7
Annita A. Grupe Indonesia, 21. siječnja 2015.
Good location. The room is clean, but very small.

Location, cleaness, nice room interior
6
It was ok. The aircon in my room didn't make the room warm although we set it to 30 degree. the staff are very friendly. The room is very small.
Valdemar I. Parovi Portugal, 17. siječnja 2015.
free wifi free coffee free snack free fruit

24/7 lounge is great. Free light meal in the morning. Snack and coffee all day
8,3
Great location and good value for money
Chik M. Parovi Singapore, 15. siječnja 2015.
Qualiity hotel at priime location

1. Location 2. Clean and comfort room 3. 24 hr lounge
7,3
Was given a upgraded room which made my stay very enjoyable. Like the 24 hr lounge that provide snacks and hot drinks. Room was clean and comfortable.
Joel L. Poslovni putnici Philippines, 14. siječnja 2015.
very very nice hotel

location..room is so nice...near yummy restaurants
9,7
Stephen M. Poslovni putnici United States of America, 13. siječnja 2015.
Decent Hotel

Location
6,3
Decent - nothing fancy. Bed is way too hard!
Eko W. Parovi Indonesia, 11. siječnja 2015.
a place to stay when you are in Hongkong

1. a very strategic location of hotel 2. good service from the hotel staff 3. very clean and quite enough even locates at the middle of town
8,7
I enjoyed my stay in Hongkong and very lucky had choosed the very good service , good people and good hotel location during my very short stay in Hongkong after 5 hard days in simulator.
Patrick S. Poslovni putnici Australia, 8. siječnja 2015.
No facilities for business traveller

Room was spacious, Bathroom good and location good.
5,7
No facilities for business traveler- no iron or ironing board, no plug adaptors, only one charge point in room and nine by the bed so needed to get out of bed and answer phone while on charge! Not a business friendly hotel - too many small details overlooked!
Luo B. Grupe China, 7. siječnja 2015.
A very nice stay

They updated our room for free. The staff is so nice. The room is very clean and cozy. Location is so good.
9,7
Very nice.
Chik M. Parovi Singapore, 6. siječnja 2015.
good quality hotel

1. Cleanliness
7,7

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

iclub Wan Chai Hotel Hong Kongiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Predvorjeiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Apartmaniclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Restoraniclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Apartmaniclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Apartmaniclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Apartmaniclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Apartmaniclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Restoraniclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Hrana i pićeiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela


AS-AGWEB-3C04