Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

iclub Wan Chai Hotel

211 Johnston Road, Wanchai, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Regal iClub Hotel
iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Apartman iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Hrana i piće iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Predvorje iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Predvorje iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Predvorje iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Pub/salon iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Wanchai Broj soba: 99
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 2934recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
7,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,3
Udobnost/standard sobe:
7,7
Hrana/objedi:
6,0
Sve recenzije (2934)
Razvrstati po:
Supada N. Poslovni putnici Thailand, 28. lipnja 2015.
very helpful staff

good location, new room and good staff
8,3
Supada N. Poslovni putnici Thailand, 28. lipnja 2015.
convenient hotel

location, room and service
8
Supada N. Poslovni putnici Thailand, 28. lipnja 2015.
good hotel

location, staff and clean room
8
Gary G. Parovi United Kingdom, 27. lipnja 2015.
Good Location

Location, Friendly Staff, Clean
6,7
We were upgraded and the room was excellent. Huge Bed and excellent bathroom / toilet facilities. However I asked how does it compare with the standard room and they said the standard room is half the size. So maybe better to consider going for the higher priced room if you want more space during your stay. We did not eat there so I cannot provide any comment, hence the low score. Agoda should have a Not Applicable selection in the scoring.
Frank R. Poslovni putnici Germany, 26. lipnja 2015.
good place for short stay

location location location
7,3
pleasant place, but serious business travellers should stay elsewhere, the concept is good but implementation quality detoriating. looks a but like a hipster place coming of age
Supada N. Poslovni putnici Thailand, 24. lipnja 2015.
convenient hotel

location, room and service
8
Yen Y. Parovi Malaysia, 22. lipnja 2015.
yvonne

Strategic location, Hotel staff is friendly and helpful
7,7
Small room but good location
Agnes L. Poslovni putnici Singapore, 18. lipnja 2015.
Good.

value for short stay
6,3
Good.
Otto A. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 12. lipnja 2015.
Great experience

location, fast check in/out, clean
8
It was great, best location for moeslim visitor
Chik M. Parovi Singapore, 9. lipnja 2015.
Clean room and well located hotel

Clean room, 24 ilounge and location
6,7
I was first given room 505 which is next to the lounge. I hv stayed in this room before and find the noise coming from the lounge too noisy and affecting my sleep. Hence, I rejected the room. The staff then alloted room 2325 to me. I could hear singing coming from the night club (I think so) from upper floor, the noise (singing) goes away only after 3am in the morning. This has terribly affect my sleep! NEVER TAKE THE ROOM AT 5TH LEVEL AND ROOMS ABOVE 19TH FLOOR IF YOU WANT TO HAVE A GOOD NIGHT SLEEP.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

iclub Wan Chai Hotel Hong Kongiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Apartmaniclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Hrana i pićeiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Predvorjeiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Predvorjeiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Predvorjeiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Pub/saloniclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C03