Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

iclub Wan Chai Hotel

211 Johnston Road, Wanchai, Hong Kong

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 3049recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
7,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,3
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
6,0
Sve recenzije (3049)
Razvrstati po:
Nakarn S. Poslovni putnici Thailand, 26. siječnja 2016.
nice place and convinent

convinient, clean , big room
9,7
Good i love it
Prijavi ovu recenziju
Ivy C. Poslovni putnici Singapore, 15. siječnja 2016.
Good Hotel in a perfect Location

Location, clean and large rooms
8
Good Hotel in a perfect Location. This ia a very clean hotel with stylish modern design and is very spacious compared to some hotels in Hong Kong. It's only 10mins walk to the convention hall for business travellers. Great location with 5 mins walk to MTR. Sadly, the walls are thin so we can't sleep cos it noisy.
Prijavi ovu recenziju
Stephen M. Poslovni putnici United States of America, 11. siječnja 2016.
Average hotel

location
6,7
Very hard bed as just like sleeping on street. No frills. Decent but no extra's.
Prijavi ovu recenziju
Ivy C. Poslovni putnici Singapore, 11. siječnja 2016.
Good Hotel in a perfect Location

Location, clean and large rooms
8,3
Good Hotel in a perfect Location. This ia a very clean hotel with stylish modern design and is very spacious compared to some hotels in Hong Kong. It's only 10mins walk to the convention hall for business travellers. Great location with 5 mins walk to MTR. Sadly, the walls are thin so we can't sleep cos it noisy.
Prijavi ovu recenziju
Ong E. Solo putnici Philippines, 23. prosinca 2015.
Repeat customer

Location, cleanliness, close to public transportation
8,7
It is not my first time to stay here and hopefully it will not be the last. iClub is always my first choice when booking and I always like it when I find the rates more to my budget.
Prijavi ovu recenziju
Koon S. Parovi Canada, 11. prosinca 2015.
Dirty

Location is close to MTR
6,3
Have to change room as the air conditioner broke down.
Prijavi ovu recenziju
Daniel H. Solo putnici Singapore, 7. prosinca 2015.
needs more gym equipment

location, service, location
7
was a pleasant stay thanks to the location and efficient front desk guy Leo and the guy that allowed late check out at 2pm for visitors staying more than 3 days. Location was not bad but gym equipment could be better than just cardio machines. Please have a few dumbells at least :)
Prijavi ovu recenziju
Heinz R. Poslovni putnici Switzerland, 5. prosinca 2015.
first visit well done

location, clean, tram
6,7
ok no comments very good
Prijavi ovu recenziju
Cheuk K. Parovi Hong Kong, 30. studenog 2015.
ok

ok
10
Prijavi ovu recenziju
Daniel P. Poslovni putnici Australia, 25. studenog 2015.
Comfortable Stay

Location, Room, Size
6
Very good value for money. Comfortable stay!
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
iclub Wan Chai Hotel Hong Kongiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Apartmaniclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Hrana i pićeiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Predvorjeiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Pub/saloniclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Predvorjeiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Predvorjeiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Predvorjeiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Predvorjeiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Kupaonica


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C07