ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

iclub Wan Chai Hotel

211 Johnston Road, Wanchai, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Regal iClub Hotel
iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Predvorje iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Apartman iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Restoran iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Apartman iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Apartman iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Apartman iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Apartman
iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Restoran iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Hrana i piće iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela
Područje Wanchai Broj soba: 99
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 2752recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
7,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,3
Udobnost/standard sobe:
7,7
Hrana/objedi:
5,9
Sve recenzije (2752)
Razvrstati po:
Stephen M. Poslovni putnici United States of America, 17. prosinca 2014.
Excellent Stay, Great Hotel

Quiet, Location, Clean
9,3
Great Hotel with excellent value for money. Location is great. All thumbs up!
Wei H. Parovi China, 16. prosinca 2014.
Nice location, clean and value

free coffee all day at level 5, simple breakfast in morning
9
clean for sure , but sound insulation not good, you can hear your neighborhood's movements.
Shuk Y. Solo putnici Hong Kong, 15. prosinca 2014.
good location

clean, comfort, convevient
8
good
Cristobal C. Obitelji sa malom djecom Chile, 15. prosinca 2014.
good

location, staff, easy check in and check out
8
Wahyudi C. Solo putnici Indonesia, 11. prosinca 2014.
Good Value for hongkong island main area

Center located, easy transportation, good value
6
The stay was okay, not excellent, but worth enough for the cost..
Vibul S. Poslovni putnici United States of America, 9. prosinca 2014.
Great location!

Location, service and friendly staffs
7
Thim C. Poslovni putnici Malaysia, 7. prosinca 2014.
Convenient location but small room

location is good and close to Causeway Bay and Wan Chai Station. I like the iLounge room which provides hot drinks and snacks, that was great to enjoy it after a long day.
7
Our stay was overall comfortable. I booked in the Premier Twin Room because the staff said that was the only room type with curtains to cover the transparent bathroom. We are two female business traveller and certainly wouldnt be interested to share see through bathroom. The room came with a small kitchen. The foldable luggage table and one of the light bulbs were broken, the toilet had leaking problem for one night but was fixed yhe next day and there were some small blood stain on the bedsheets as described by the previous review i read. Also the aircondition couldn't be adjusted but we found a heater in room and that made the room a lot warmer. Besides those mentioned, the location was great that close to Wan Chai station, convenient store, restaurants, retail shops and walking distance to Causeway Bay. Also, iLounge is a room provided for guests usage and that was great for us to relax after a long day. We enjoyed hot tea and some snacks such as biscuits, peanuts and chips. Overall, i think it was good.
Suhaidi T. Obitelji sa malom djecom Singapore, 2. prosinca 2014.
Cosy and centralise Hotel

location to mtr, location to halal food, nice room
7,7
Hotel is cosy and near to halal food. Location to mtr is good. However, need to include more variety for breakfast.
Geoffrey S. Poslovni putnici South Africa, 29. studenog 2014.
Quick business stay

Location, cleanliness , helpful and friendly staff
8,7
Nice hotel in a good location. Got a few upgrade. Would definitely stay here again.
Leung W. Parovi Hong Kong, 27. studenog 2014.
No privacy with common guest room poor soundproof

Just convenient
4,7
Nothing special

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

iclub Wan Chai Hotel Hong Kongiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Predvorjeiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Apartmaniclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Restoraniclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Apartmaniclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Apartmaniclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Apartmaniclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Apartmaniclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Restoraniclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Hrana i pićeiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela


AS-AGWEB-3B05