Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

iclub Wan Chai Hotel

211 Johnston Road, Wanchai, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Regal iClub Hotel
iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Apartman iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Hrana i piće iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Predvorje iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Predvorje iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Predvorje iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Wanchai Broj soba: 99
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 2908recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
7,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,3
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
5,9
Sve recenzije (2908)
Razvrstati po:
Chorng H. Poslovni putnici Malaysia, 27. svibnja 2015.
comfortable room, clean and good location.

location - excellent , clean and comfortable , value for money
7
Hui Y. Grupe Singapore, 25. svibnja 2015.
value for money

location, clean, comfort
8
I was there with my mother for 3 nights, room is clean, bright and bigger than usual HK standard. Location is great, 3 mins walk to MTR station and tram line is just infront of the hotel. Many eateries around, happy with the stay.
Cristina O. Parovi Macau, 24. svibnja 2015.
Great location and value for money

Comfort, Cleaniliness, Location
9,7
I always stay at iclub Wan Chai whenever I'm in Hong Kong. The staff are great and very helpful as well as well mannered, I always get an upgrade too. Great value for money, will definitely stay here again when I visit Hong Kong.
Ka L. Parovi Hong Kong, 23. svibnja 2015.
2 rooms share a common area

Location
6
Hv microwave and refrigerator in common area which shared by 2 rooms.. A bit odd for this setting
Rosary C. Parovi Philippines, 21. svibnja 2015.
Best hotel and affordable hotel

I love the interior design of hotel
9,7
House keeping people are very friendly despite of language barrier & the hotel is very accesible to the city
Lai N. Parovi Hong Kong, 14. svibnja 2015.
Convenience to stay

Competitive price, Convenience, free upgrade
5
Siu F. Parovi Hong Kong, 13. svibnja 2015.
room good

roome good
8
Jack C. Solo putnici United States of America, 12. svibnja 2015.
Great service from staff

Service, location, cleaniness
9,3
Yeo D. Poslovni putnici Singapore, 9. svibnja 2015.
Good location but TINY room

Location, lots of restaurants around
4
Bad experience as my room is real TINY compare to my colleagues. I am not sure why the rooms have different sizes as we all reserved the queen bed. My advice is if you want to stay at this hotel, go for the premium room, dont bother to book the basic queen bed rooms. Literally I need to put my luggage on the bed, no space to even put on walk way! totally disappointed with the room layout and size. WONT go back again as its a very bad experience
Nok H. Parovi Hong Kong, 4. svibnja 2015.
Good location

Good location, free upgrade, friendly staff
7,7

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

iclub Wan Chai Hotel Hong Kongiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Apartmaniclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Hrana i pićeiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Predvorjeiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Predvorjeiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Predvorjeiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3B04