Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

iclub Wan Chai Hotel

211 Johnston Road, Wanchai, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Regal iClub Hotel
iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Apartman iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Hrana i piće iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Predvorje iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Pub/salon iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Predvorje iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Predvorje iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Predvorje iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Predvorje iclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Kupaonica
Područje Wanchai Broj soba: 99
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 2976recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
7,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,3
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
6,0
Sve recenzije (2976)
Razvrstati po:
Hon H. Parovi Hong Kong, 30. kolovoza 2015.
Nice room

Style, location, environment
8,3
Prijavi ovu recenziju
Chorng H. Poslovni putnici Malaysia, 25. kolovoza 2015.
Good location. Clean and comfortable

GOOD LOCATION. CLEAN AND COMFORTABLE. VALUE FOR MONEY
7
Excellent. Value for money
Prijavi ovu recenziju
Siu K. Parovi Hong Kong, 24. kolovoza 2015.
Good stay and clean

Big room, clean room, good location
7,3
Prijavi ovu recenziju
Ben M. Poslovni putnici United States of America, 10. kolovoza 2015.
Good location, pleasant room

Location, cost, bed
9,3
The bed I was given was extremely soft - some hotel beds in this world are so-so, but it was very, very nice. The room was entirely white, which might not be to everyone's liking, but I appreciated the style. The hotel itself was centrally located, and was easy on my wallet. The only issue that I had was with the keycard - I couldn't get into the room initially, but that was quickly resolved by the staff.
Prijavi ovu recenziju
Jayaprakash A. Obitelji sa malom djecom Australia, 8. kolovoza 2015.
Good Experience Overall

AC, Room Cleaning, Spacious
6,7
Comfortable.
Prijavi ovu recenziju
Harry C. Poslovni putnici Malaysia, 8. kolovoza 2015.
Great location. A stone's throw away from F&B

Location, location & location.
7
Overall satisfactory. Walking distance to Wan Chai MTR & a stone's throw away from major F&B. Hotel even provides 24-hours basic drinks & refreshment served on 5th floor. Only complaints are the hotel room was not vacummed during my 2 nights' stay ; the purportedly claimed King-size bed was actually a combination of 2 single beds. Uncomfortable when lying on the center of the "King-size" bed.
Prijavi ovu recenziju
James W. Poslovni putnici United Kingdom, 27. srpnja 2015.
Vary nice hotel good location

Very nice
9,7
Prijavi ovu recenziju
Tien T. Parovi Malaysia, 26. srpnja 2015.
Nice hotel

Good location, near shopping area and clean.
8
Second time stay the hotel, so far so good even is stay different room type as first time.
Prijavi ovu recenziju
Lai C. Parovi Singapore, 23. srpnja 2015.
Surprisingly Good Location Hotel

Good location; many good eateries near hotel, especially the recently recommended 1-starred Michelin roasted goose; Convenience.
7
Generally and overall our stay is quite good and enjoyable, the hotel is very clean, would be better if they can upgrade the bed - we requested for a Queen size but seems like they only provide a Twin and the bed is quite bouncy...that is the only issue we felt strongly about.
Prijavi ovu recenziju
Casey R. Poslovni putnici Philippines, 22. srpnja 2015.
Location

Location, Comfort, value for money
9,3
The Hotel location is very good for business travelers and the hotel staff are very helpful
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

iclub Wan Chai Hotel Hong Kongiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Apartmaniclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Hrana i pićeiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Predvorjeiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Pub/saloniclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Predvorjeiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Predvorjeiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Predvorjeiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Predvorjeiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Kupaonica


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A08