Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

iclub Wan Chai Hotel

211 Johnston Road, Wanchai, Hong Kong

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 3089recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
7,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,3
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
6,0
Sve recenzije (3089)
Razvrstati po:
Prachya P. Solo putnici Thailand, 13. svibnja 2016.
Stay comfort with very good price
6
Stay comfort with very good price
Ng Y. Parovi Hong Kong, 12. svibnja 2016.
Nice hotel, room big enough, good location
5
This is the third time I stayed in this hotel, location is good and have many nearby restaurants, the room is big enough and neat & tidy.
Sean H. Parovi New Zealand, 9. svibnja 2016.
iClub experience
4,7
Recently stayed in the iClub with my wife. First impressions were that it was a relatively smooth check in process with the staff quite helpful in answering our many questions. The room was a deluxe king that was a good size for HK with enough space for 2 people without issue. The shower was awesome with excellent pressure and was my favorite thing about the room. There are no breakfast facilities here but there are lots of breakfast spots nearby that worked well. There is a coffee room on level 5 that was good for a break, it had tea/coffee options as well as some snacks. We will stay here again if available.
Marcella H. Solo putnici Hong Kong, 8. svibnja 2016.
Need to pay attention on cleanliness of the room
4
The bath towels were frayed
Celin N. Grupe Singapore, 6. svibnja 2016.
Poor service staff
5,3
Reception staff wasn't very friendly. However location of e hotel and room were pretty good.value for money if u are ok with no service from the hotel staffs
Ng J. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 4. svibnja 2016.
Overall services are excellent!
6
Great location for foods and transportations.
Ching W. Poslovni putnici Malaysia, 27. travnja 2016.
Location is perfect
5,3
Very near to all kind of public transports, supermarket right opposite the hotel, all kinds if of eatery are near hotel
Yongxin H. Parovi Singapore, 26. travnja 2016.
Excellent location
6,3
Staff are friendly and are able to speak fluent English. Was given a complimentary room upgrade and extension of check-out time. The best thing was the location as it's near many popular food stalls. Will certainly be back to stay here again!
Daniel M. Poslovni putnici Australia, 20. travnja 2016.
Good place
6,7
Would use again
Chi U. Parovi Macau, 11. travnja 2016.
Good
5,3
Good
1 od 1 recenzija
iclub Wan Chai Hotel Hong Kongiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Apartmaniclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Hrana i pićeiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Predvorjeiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Pub/saloniclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Predvorjeiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Predvorjeiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Predvorjeiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Predvorjeiclub Wan Chai Hotel Hong Kong - Kupaonica


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C07