Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Ilocos Rosewell Hotel and Restaurant

National Highway, Brgy. 1, San Nicholas, grad, Laoag, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Ilocos Rosewell Hotel and Restaurant Laoag - Eksterijer hotela Ilocos Rosewell Hotel and Restaurant Laoag - Gostinjska soba Ilocos Rosewell Hotel and Restaurant Laoag - Gostinjska soba Ilocos Rosewell Hotel and Restaurant Laoag - Kupaonica Ilocos Rosewell Hotel and Restaurant Laoag - Interijer hotela Ilocos Rosewell Hotel and Restaurant Laoag - Interijer hotela Ilocos Rosewell Hotel and Restaurant Laoag - Interijer hotela Ilocos Rosewell Hotel and Restaurant Laoag - Interijer hotela Ilocos Rosewell Hotel and Restaurant Laoag - Interijer hotela Ilocos Rosewell Hotel and Restaurant Laoag - Interijer hotela Ilocos Rosewell Hotel and Restaurant Laoag - Interijer hotela Ilocos Rosewell Hotel and Restaurant Laoag - Interijer hotela Ilocos Rosewell Hotel and Restaurant Laoag - Interijer hotela Ilocos Rosewell Hotel and Restaurant Laoag - Interijer hotela Ilocos Rosewell Hotel and Restaurant Laoag - Interijer hotela Ilocos Rosewell Hotel and Restaurant Laoag - Interijer hotela
Ilocos Rosewell Hotel and Restaurant Laoag - Soba za sastanke Ilocos Rosewell Hotel and Restaurant Laoag - Recepcija Ilocos Rosewell Hotel and Restaurant Laoag - Restoran Ilocos Rosewell Hotel and Restaurant Laoag - Eksterijer hotela Ilocos Rosewell Hotel and Restaurant Laoag - Predvorje Ilocos Rosewell Hotel and Restaurant Laoag - Predvorje Ilocos Rosewell Hotel and Restaurant Laoag - Predvorje Ilocos Rosewell Hotel and Restaurant Laoag - Eksterijer hotela Ilocos Rosewell Hotel and Restaurant Laoag - Restoran Ilocos Rosewell Hotel and Restaurant Laoag - Restoran Ilocos Rosewell Hotel and Restaurant Laoag - Restoran Ilocos Rosewell Hotel and Restaurant Laoag - Restoran
Područje grad Broj soba: 26
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 51recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
7,8
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,5
Udobnost/standard sobe:
7,4
Hrana/objedi:
6,3
Sve recenzije (51)
Razvrstati po:
Rodrigo R. Parovi Philippines, 30. lipnja 2015.
Couple traveling for 4 days

Decent, livable, location
6,7
Cesar M. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 26. svibnja 2015.
Good enough

easy to find, ok for the price.
5,3
ok for overnight. i would think twice if extended stay
Hiroshi O. Poslovni putnici Japan, 30. travnja 2015.
Convenient Location

Friendly Staff, Clean, and Good Location for Public Transportation
9
Filomeno K. Parovi United States of America, 16. travnja 2015.
good location but breakfast needs improvement

location, friendly staff
5,7
Friendly staff and good location next to the mall and restaurants. Our room was not cleaned in 3 days we were there. We had to ask for clean towels and toilet paper but housekeeping was quick to respond. No window in our room. Small roaches in the bathroom. Breakfast staff were slow to get our order even if I was waving my hand and had to stand up to get their attention, after waiting for a while. I think they ran out of bangus fish for breakfast had to settle for tuyo fish. Just glad staff were nice.
Joseph M. Grupe Philippines, 15. travnja 2015.
Room was dirty and got badsmell.toilet wasterrible

Good location.
5
My stay was terrible. Room got a lot of mosquito,.toilet was very bad. Only good thing is the location.
Rosie L. Parovi Philippines, 15. ožujka 2015.
Value for money

comfortable, friendly staff
6
We had a comfortable stay with the hotel. The staffs are friendly & accommodating. However it is not located in the center of Loag. It is a a town from Loag which will take a 15-20 minute ride in their local tricycle transportation or 10 min jeepney ride. You just have to know where the jeepney station is located in Loag.
Vicente P. Grupe Philippines, 25. veljače 2015.
Stay here if location is a priority!

city center location, near Robinson Mall, friendly staff
6,7
Our stay was good enough. A/C was noisy and old. Breakfast was regular. Best feature of the place was its location and the friendly and accommodating staff.
Jeannie S. Obitelji sa malom djecom Philippines, 29. prosinca 2014.
Typical transient place

clean, accessible, easy to talk to staffs
6,7
Breakfast service needs a speedy attention. But all in all, we had a pleasant stay
Maria T. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 28. prosinca 2014.
The ilocos getaway

Accommodation service and cleanliness
9
It was a good stay except that they lack personnel to accommodate guests during breakfast. It took them an hour before they served our order but overall everything from check in to check out was good
Zarah R. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 25. prosinca 2014.
Bang for the Buck

Restaurant, Location, Cleanliness
9
This hotel is situated along the way going north of the Philippines(if you are going to Vigan to Pagudpud). It has a cheap price for food and accommodation, very affordable and clean rooms.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Ilocos Rosewell Hotel and Restaurant LaoagIlocos Rosewell Hotel and Restaurant Laoag - Eksterijer hotelaIlocos Rosewell Hotel and Restaurant Laoag - Gostinjska sobaIlocos Rosewell Hotel and Restaurant Laoag - Gostinjska sobaIlocos Rosewell Hotel and Restaurant Laoag - KupaonicaIlocos Rosewell Hotel and Restaurant Laoag - Interijer hotelaIlocos Rosewell Hotel and Restaurant Laoag - Interijer hotelaIlocos Rosewell Hotel and Restaurant Laoag - Interijer hotelaIlocos Rosewell Hotel and Restaurant Laoag - Interijer hotelaIlocos Rosewell Hotel and Restaurant Laoag - Interijer hotelaIlocos Rosewell Hotel and Restaurant Laoag - Interijer hotelaIlocos Rosewell Hotel and Restaurant Laoag - Interijer hotelaIlocos Rosewell Hotel and Restaurant Laoag - Interijer hotelaIlocos Rosewell Hotel and Restaurant Laoag - Interijer hotelaIlocos Rosewell Hotel and Restaurant Laoag - Interijer hotelaIlocos Rosewell Hotel and Restaurant Laoag - Interijer hotelaIlocos Rosewell Hotel and Restaurant Laoag - Interijer hotelaIlocos Rosewell Hotel and Restaurant Laoag - Soba za sastankeIlocos Rosewell Hotel and Restaurant Laoag - RecepcijaIlocos Rosewell Hotel and Restaurant Laoag - RestoranIlocos Rosewell Hotel and Restaurant Laoag - Eksterijer hotelaIlocos Rosewell Hotel and Restaurant Laoag - PredvorjeIlocos Rosewell Hotel and Restaurant Laoag - PredvorjeIlocos Rosewell Hotel and Restaurant Laoag - PredvorjeIlocos Rosewell Hotel and Restaurant Laoag - Eksterijer hotelaIlocos Rosewell Hotel and Restaurant Laoag - RestoranIlocos Rosewell Hotel and Restaurant Laoag - RestoranIlocos Rosewell Hotel and Restaurant Laoag - RestoranIlocos Rosewell Hotel and Restaurant Laoag - RestoranIlocos Rosewell Hotel and Restaurant Laoag - Noćni klubIlocos Rosewell Hotel and Restaurant Laoag - Noćni klubIlocos Rosewell Hotel and Restaurant Laoag - PredvorjeIlocos Rosewell Hotel and Restaurant Laoag - BifeIlocos Rosewell Hotel and Restaurant Laoag - BifeIlocos Rosewell Hotel and Restaurant Laoag - BifeIlocos Rosewell Hotel and Restaurant Laoag - Gostinjska sobaIlocos Rosewell Hotel and Restaurant Laoag - Gostinjska sobaIlocos Rosewell Hotel and Restaurant Laoag - Eksterijer hotelaIlocos Rosewell Hotel and Restaurant Laoag - Plesna dvoranaIlocos Rosewell Hotel and Restaurant Laoag - Plesna dvoranaIlocos Rosewell Hotel and Restaurant Laoag - Plesna dvorana


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

HK-AGWEB-2E02