Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Imperial Hotel

32-34 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Imperial Hotel Hong Kong - Ulaz Imperial Hotel Hong Kong - Predvorje Imperial Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Imperial Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Imperial Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Imperial Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Imperial Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Imperial Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcije Imperial Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcije Imperial Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcije Imperial Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcije Imperial Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcije Imperial Hotel Hong Kong - Prijevoz u blizini Imperial Hotel Hong Kong - Prijevoz u blizini Imperial Hotel Hong Kong - Prijevoz u blizini Imperial Hotel Hong Kong - Prijevoz u blizini
Imperial Hotel Hong Kong - Okružje Imperial Hotel Hong Kong - Okružje Imperial Hotel Hong Kong - Okružje Imperial Hotel Hong Kong - Okružje Imperial Hotel Hong Kong - Okružje Imperial Hotel Hong Kong - Okružje Imperial Hotel Hong Kong - Kupaonica Imperial Hotel Hong Kong - Kupaonica Imperial Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Imperial Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Imperial Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Imperial Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Tsim Sha Tsui Broj soba: 225

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,0

od 7154recenzija

Vrijednost za novac:
6,8
Lokacija
8,9
Uslužnost osoblja:
6,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,7
Udobnost/standard sobe:
6,8
Hrana/objedi:
6,1
Sve recenzije (7154)
Razvrstati po:
Jane A. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 30. lipnja 2015.
Near MTR

Hotel is near mtr , food and shopping
4,3
Imperial hotel is situated along major road , transportation is very accessible . However the hotel is very old . Lobby and hotel facade is quit modern but the room was very much out model. They have tube type TV , old carpet and window curtain is just fabric hanging there .
Ma. C. Solo putnici Philippines, 28. lipnja 2015.
Poor Housekeeping

Location is good
5,3
When i arrived in the hotel around 10am, the reception asked to to go back at 2pm because that is the standard check-in time. So I went out first eat and shop a little so as not to waste my time. Then i came back at around 1230pm and i tried if i can go to my room and they gave me the key to my room. I went up and opened my room. Then suddenly i saw a small cockroach on the wall going down under my bed. I called up the reception and informed them about it and they said they will transfer me to another room. It took 15 more minutes before i got a new room in this hotel.
Sanjay N. Poslovni putnici India, 28. lipnja 2015.
Complain

Location
5,3
For early check out. Then left luggage they charge money that is not good
Bergesen C. Obitelji sa malom djecom Philippines, 28. lipnja 2015.
I like the location

Location and convinient
6,7
When you left your luggage after check out you need to pay 10hkd
Resaline R. Parovi Philippines, 27. lipnja 2015.
Good Location

Location
6
Hawa S. Poslovni putnici Singapore, 26. lipnja 2015.
GOOD LOCATION

LOCATION, CONVENIENT AND ACCESIBLE
6,3
I FELT COMFORTABLE BUT IF THEY PROVIDE MORE FACILITY LIKE FREE WI FI, I THINK IT WOULD BE BETTER AND MORE CONVENIENT
Chang S. Obitelji sa malom djecom Singapore, 26. lipnja 2015.
A very Good Experience for a 5D4N Stay

Excellent Location (very centralised in Kowloon area), Overall Cleanliness, and Comfortable Bedding
8,7
An overall good experience and will return again. A newly renovated bathroom (a stronger water pressure on the 16F will be better)and corridor to some extent, besides some other touch up in the room. Thank you.
Ngo Q. Poslovni putnici Vietnam, 25. lipnja 2015.
good

people & location
9,3
good
Mary A. Solo putnici Philippines, 25. lipnja 2015.
Travelling Solo

Location,
8
The room that I stayed at was really small unlike with the room that I stayed at before. Also the sheets smells a little different. Location wise this hotel is perfect just across MTR station and not only that it is also near the train. There are other hotel near the subway but will take you sometime to get to the train. Anyways I did not pay much so I cannot expect anything much as well.
Sucinwaty L. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 23. lipnja 2015.
not clean but great staffs

location, staff, bed
5,7
booked for 5 nights, the room is rather smelly with a very small window to generate air. the bathroom cleanliness is sucks. got odour and the bathmat was full of black dots of fungus. the shower has a leak that spread out water whenever we use it. the second day of our stay, someone opened our room at around 8 o'clock in the morning, luckily we had the the door chain on, when we looked outside there was no one. we reported the case to the staffs and they said maybe it was the room service maid. but for the location it was quite good, right infront of bus stops and MTR station right across the street and next to the hotel. just for a tip, use the one across the street with escalator, the one at the hotel side has 4 levels of stairs and quite scary, only one or two people take that exit.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Imperial Hotel Hong KongImperial Hotel Hong Kong - UlazImperial Hotel Hong Kong - PredvorjeImperial Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaImperial Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaImperial Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaImperial Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaImperial Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaImperial Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeImperial Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeImperial Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeImperial Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeImperial Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeImperial Hotel Hong Kong - Prijevoz u bliziniImperial Hotel Hong Kong - Prijevoz u bliziniImperial Hotel Hong Kong - Prijevoz u bliziniImperial Hotel Hong Kong - Prijevoz u bliziniImperial Hotel Hong Kong - OkružjeImperial Hotel Hong Kong - OkružjeImperial Hotel Hong Kong - OkružjeImperial Hotel Hong Kong - OkružjeImperial Hotel Hong Kong - OkružjeImperial Hotel Hong Kong - OkružjeImperial Hotel Hong Kong - KupaonicaImperial Hotel Hong Kong - KupaonicaImperial Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaImperial Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaImperial Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaImperial Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaImperial Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaImperial Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaImperial Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaImperial Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaImperial Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaImperial Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaImperial Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaImperial Hotel Hong Kong - KupaonicaImperial Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaImperial Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaImperial Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaImperial Hotel Hong Kong - KupaonicaImperial Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaImperial Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaImperial Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaImperial Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaImperial Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaImperial Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaImperial Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaImperial Hotel Hong Kong - KupaonicaImperial Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaImperial Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaImperial Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaImperial Hotel Hong Kong - Ulaz


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B06