ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Imperial Hotel

32-34 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Imperial Hotel Hong Kong - Ulaz Imperial Hotel Hong Kong - Interijer hotela Imperial Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Imperial Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Imperial Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Imperial Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Imperial Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Imperial Hotel Hong Kong - Predvorje Imperial Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Imperial Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcije Imperial Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcije Imperial Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcije Imperial Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcije Imperial Hotel Hong Kong - Okružje Imperial Hotel Hong Kong - Okružje Imperial Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcije
Imperial Hotel Hong Kong - Prijevoz u blizini Imperial Hotel Hong Kong - Prijevoz u blizini Imperial Hotel Hong Kong - Prijevoz u blizini Imperial Hotel Hong Kong - Prijevoz u blizini Imperial Hotel Hong Kong - Okružje Imperial Hotel Hong Kong - Okružje Imperial Hotel Hong Kong - Okružje Imperial Hotel Hong Kong - Okružje Imperial Hotel Hong Kong - Okružje Imperial Hotel Hong Kong - Okružje Imperial Hotel Hong Kong - Okružje Imperial Hotel Hong Kong - Okružje
Područje Tsim Sha Tsui Broj soba: 225

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,0

od 6311recenzija

Vrijednost za novac:
6,8
Lokacija
8,9
Uslužnost osoblja:
6,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,7
Udobnost/standard sobe:
6,9
Hrana/objedi:
6,2
Sve recenzije (6311)
Razvrstati po:
Sheetal J. Poslovni putnici India, 13. rujna 2014.
Best for couple of friends get together or a short

price, location and service
3,7
Good
Floriedie T. Obitelji sa malom djecom Philippines, 12. rujna 2014.
I recommend this hotel

Good location. Friendly staff. Clean.
8,7
Difinetly if we're going back in hongkong we still choose to stay in Imperial hotel.
Natthanan V. Solo putnici Thailand, 9. rujna 2014.
Great location

Great location, small room but clean
7,7
The room is very small but clean. The location is great! Just a few step to iSquare. Overall is good.
Andrew C. Solo putnici Australia, 9. rujna 2014.
Good Location

Close to TST, Transportation and Shopping
6,7
I don't expect a lot of this hotel but when I was checking in the front desk told me YF for internet is not free which I didn't agree with this but I was too tired to argue.
Wai K. Solo putnici China, 9. rujna 2014.
good

room,
8
Ng C. Parovi Singapore, 8. rujna 2014.
pleasant and comfortable

service ,food and cleaniess
8
Comfortable and convenient
Theus G. Poslovni putnici New Zealand, 6. rujna 2014.
Great location- disappointing experience.

location, price was ok, staff were good
5,7
On agoda this hotel is billed as having free wifi- decieving. You have to pay 100HKD (about 20USD) for 24 hours wifi access in your room. If you want to use it in the lobby it is free- frustrating money grabbing. It was a big let down. Should all be included... Also the pics for economy room looked bigger than reality.
Nantaporn K. Solo putnici Thailand, 5. rujna 2014.
Great Location

Great location, convenient for travelling, near tourist attractions
8,3
Ma O. Solo putnici China, 1. rujna 2014.
Good

Good
7,3
Marlyn A. Poslovni putnici Philippines, 31. kolovoza 2014.
good and nice place

clean
7,3
Good

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Imperial Hotel Hong KongImperial Hotel Hong Kong - UlazImperial Hotel Hong Kong - Interijer hotelaImperial Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaImperial Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaImperial Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaImperial Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaImperial Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaImperial Hotel Hong Kong - PredvorjeImperial Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaImperial Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeImperial Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeImperial Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeImperial Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeImperial Hotel Hong Kong - OkružjeImperial Hotel Hong Kong - OkružjeImperial Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeImperial Hotel Hong Kong - Prijevoz u bliziniImperial Hotel Hong Kong - Prijevoz u bliziniImperial Hotel Hong Kong - Prijevoz u bliziniImperial Hotel Hong Kong - Prijevoz u bliziniImperial Hotel Hong Kong - OkružjeImperial Hotel Hong Kong - OkružjeImperial Hotel Hong Kong - OkružjeImperial Hotel Hong Kong - OkružjeImperial Hotel Hong Kong - OkružjeImperial Hotel Hong Kong - OkružjeImperial Hotel Hong Kong - OkružjeImperial Hotel Hong Kong - OkružjeImperial Hotel Hong Kong - OkružjeImperial Hotel Hong Kong - OkružjeImperial Hotel Hong Kong - OkružjeImperial Hotel Hong Kong - KupaonicaImperial Hotel Hong Kong - KupaonicaImperial Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaImperial Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaImperial Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaImperial Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaImperial Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaImperial Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaImperial Hotel Hong Kong - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3B02