ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Imperial Hotel

32-34 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Imperial Hotel Hong Kong - Ulaz Imperial Hotel Hong Kong - Interijer hotela Imperial Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Imperial Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Imperial Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Imperial Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Imperial Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Imperial Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Imperial Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Imperial Hotel Hong Kong - Predvorje Imperial Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Imperial Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcije Imperial Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcije Imperial Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcije Imperial Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcije Imperial Hotel Hong Kong - Okružje
Imperial Hotel Hong Kong - Okružje Imperial Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcije Imperial Hotel Hong Kong - Prijevoz u blizini Imperial Hotel Hong Kong - Prijevoz u blizini Imperial Hotel Hong Kong - Prijevoz u blizini Imperial Hotel Hong Kong - Prijevoz u blizini Imperial Hotel Hong Kong - Okružje Imperial Hotel Hong Kong - Okružje Imperial Hotel Hong Kong - Okružje Imperial Hotel Hong Kong - Okružje Imperial Hotel Hong Kong - Okružje Imperial Hotel Hong Kong - Okružje
Područje Tsim Sha Tsui Broj soba: 225

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,0

od 6145recenzija

Vrijednost za novac:
6,9
Lokacija
8,9
Uslužnost osoblja:
6,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,7
Udobnost/standard sobe:
6,9
Hrana/objedi:
6,3
Sve recenzije (6145)
Razvrstati po:
Chee T. Grupe Malaysia, 21. srpnja 2014.
It was a good stay at Imperial hotel.

Near the MTR, shopping areas and conveniently located
6,3
It was a pleasant stay but the hotel room is not very clean.
Chee T. Grupe Malaysia, 21. srpnja 2014.
Pleasant stay

centrally located, near MTR and shopping areas
6,3
Pleasant stay but room is not very clean and poor housekeeping
Eric H. Grupe United States of America, 20. srpnja 2014.
Wonderful and nice staff

Nice staff Centrally located Price
9
Great and I like to stay here every time I am in Hong Kong. Close to everything. Easy to find. Close to transportation .
Antonio I. Parovi Philippines, 15. srpnja 2014.
not worth the fee

close to shopping areas, accessible to transportation, close to parks
5
The carpet and air conditioner are not that clean. we sneezed and coughed continuously everytime we are in the hotel room....sealed windows, we cant open it for fresh air. Housekeeping not good... so slow.some front office personnel not friendly...
Lertpan P. Obitelji sa odraslom djecom Thailand, 14. srpnja 2014.
nice clean room and close to shopping area

near MTR, shopping center, Star avenue
8,3
easy to go anywhere by MTR
Kenneth H. Solo putnici Mali, 11. srpnja 2014.
the room is smelly

No
5,3
Teerapon T. Grupe Thailand, 10. srpnja 2014.
Bad service

LocationPrice
4,7
Service is not so good, not go to stay there anymore
Jeerapa T. Grupe Thailand, 10. srpnja 2014.
Good location

Location
6
Good location and comfortable Good Service and clean
Benoit J. Poslovni putnici France, 9. srpnja 2014.
Disappointed between photos and reality
5
Ovaj klijent ocijenio je samo ovaj hotel i nije ostavio nijedan komentar.
Peejay T. Grupe Philippines, 9. srpnja 2014.
It was good

Free pillow and towel no extra charge
6,3
It was fine near the shopping malls,our room Is not free wifi, the beds are small and small rooms

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Imperial Hotel Hong KongImperial Hotel Hong Kong - UlazImperial Hotel Hong Kong - Interijer hotelaImperial Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaImperial Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaImperial Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaImperial Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaImperial Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaImperial Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaImperial Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaImperial Hotel Hong Kong - PredvorjeImperial Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaImperial Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeImperial Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeImperial Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeImperial Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeImperial Hotel Hong Kong - OkružjeImperial Hotel Hong Kong - OkružjeImperial Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeImperial Hotel Hong Kong - Prijevoz u bliziniImperial Hotel Hong Kong - Prijevoz u bliziniImperial Hotel Hong Kong - Prijevoz u bliziniImperial Hotel Hong Kong - Prijevoz u bliziniImperial Hotel Hong Kong - OkružjeImperial Hotel Hong Kong - OkružjeImperial Hotel Hong Kong - OkružjeImperial Hotel Hong Kong - OkružjeImperial Hotel Hong Kong - OkružjeImperial Hotel Hong Kong - OkružjeImperial Hotel Hong Kong - OkružjeImperial Hotel Hong Kong - OkružjeImperial Hotel Hong Kong - OkružjeImperial Hotel Hong Kong - OkružjeImperial Hotel Hong Kong - OkružjeImperial Hotel Hong Kong - Kupaonica


AS-AGWEB-3C04