Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Imperial Hotel

32-34 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Imperial Hotel Hong Kong - Predvorje Imperial Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Imperial Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Imperial Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcije Imperial Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcije Imperial Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcije Imperial Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcije Imperial Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcije Imperial Hotel Hong Kong - Prijevoz u blizini Imperial Hotel Hong Kong - Prijevoz u blizini Imperial Hotel Hong Kong - Prijevoz u blizini Imperial Hotel Hong Kong - Prijevoz u blizini Imperial Hotel Hong Kong - Okružje Imperial Hotel Hong Kong - Okružje Imperial Hotel Hong Kong - Okružje Imperial Hotel Hong Kong - Okružje
Imperial Hotel Hong Kong - Okružje Imperial Hotel Hong Kong - Okružje Imperial Hotel Hong Kong - Kupaonica Imperial Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Imperial Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Imperial Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Imperial Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Imperial Hotel Hong Kong - Kupaonica Imperial Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Imperial Hotel Hong Kong - Kupaonica Imperial Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Imperial Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Tsim Sha Tsui Broj soba: 225

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,0

od 7533recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
6,8
Lokacija
8,9
Uslužnost osoblja:
6,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,6
Udobnost/standard sobe:
6,8
Hrana/objedi:
6,1
Sve recenzije (7533)
Razvrstati po:
Porntip S. Solo putnici Thailand, 3. veljače 2016.
It is too busy. Service not that good.

Location
5,3
Location is good. Room still smell smoking. And room not finish in time of check in.
Prijavi ovu recenziju
Tony E. Parovi Malaysia, 2. veljače 2016.
Good and convenience hotel

Location, room and surrounding with shops
8
Very good location with many famous restaurants and shops outside of the hotel. You can visit many places easily via the train station which is 200m away from the hotel. Recommend for the visitors who are visiting Hong Kong for the first time. There is an free Airport Express shuttle station nearby to the hotel. Take K4 line, first stop if you get in the airport express bus from Kowloon Station.
Prijavi ovu recenziju
Jamie A. Grupe Philippines, 2. veljače 2016.
Good price and best location

Location and price
6,7
It was average. Location is perfect, right in front of Tsim Sha Tsui station, along Nathan road. Room is old, small, and smells cigarette. Shower is good. Room needs improvement. Staff are all very helpful and knows english well. They only charge 10 HKD if you want to leave your bags with them. Wifi is good too.
Prijavi ovu recenziju
Ahmad S. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 29. siječnja 2016.
Satisfied

Location, Accommodation, Hospitality
8
I'm satisfied, above average, meet my objective.
Prijavi ovu recenziju
Kim C. Parovi Philippines, 29. siječnja 2016.
dirty rooms (smelly,sticky carpet, itchy sheets)

location,location and location
5,3
stayed hre 4 yrs ago and its was good and came back now hoping to have same or better vacation but was disappointed about the cleanliness of the hotel room (smelly room,sticky carpet and itchy sheets) and 1 staff(young guy) was so rude that we asked if we could get a free wifi password and he just answered us with "NO".
Prijavi ovu recenziju
Micaela S. Grupe Philippines, 28. siječnja 2016.
Hongkong vacation 2016

Very good location, reasonable price, comfortable
8,3
For first time traveler like me in Hongkong, Imperial hotel provided the best location. It is just a stone away from the mtr and 2 blocks from the harbor centre if someone needs to go to Hongkong island. And there is also nearby bus stop directly going to the airport. Although the view from my room was not good because adjacent building/guesthouse is seen.
Prijavi ovu recenziju
Samuel M. Grupe Canada, 24. siječnja 2016.
what a surprise
6
Hi Agoda. I booked this hotel for my brother. I used his name for the booking. When he went there they told him that they did not have his reocrd of booking. Luckily I printed a hard copy and the hotle honored it. If I did not print the hard copy they might argu that the booking was not done. Then the next day, one friend went to visit him and asked the fron desk and the perosn said there was no such person, they tried first name, last name, middle name and still said no such person. Now, they took the passport info from my brother and also my brother stayed in the hotel since the night before. is it something wrong with their computer booking system or their record keeping is poor? We paid quite a bit for this hotel through your site. it was US dollars that paid not Canadian dollars and we would expect a better service than this!
Prijavi ovu recenziju
Sujitra A. Obitelji sa odraslom djecom Thailand, 21. siječnja 2016.
Best Location but poor room

Location Location Price
4,7
Poor service. No phone connected. No WiFi. No anything in fridge. Thin wooden floor, louded from other rooms walking all night. No decoration.
Prijavi ovu recenziju
Soh L. Solo putnici Malaysia, 21. siječnja 2016.
Location

Location
6
Location,clean and space
Prijavi ovu recenziju
Elaine K. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 20. siječnja 2016.
Good location

It's near everywhere! Near shopping areas, restaurants, groceries. everything is just walking distance from this hotel.
8,3
It was my nth time to stay at this hotel and will definitely stay here again in the future.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Imperial Hotel Hong KongImperial Hotel Hong Kong - PredvorjeImperial Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaImperial Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaImperial Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeImperial Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeImperial Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeImperial Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeImperial Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeImperial Hotel Hong Kong - Prijevoz u bliziniImperial Hotel Hong Kong - Prijevoz u bliziniImperial Hotel Hong Kong - Prijevoz u bliziniImperial Hotel Hong Kong - Prijevoz u bliziniImperial Hotel Hong Kong - OkružjeImperial Hotel Hong Kong - OkružjeImperial Hotel Hong Kong - OkružjeImperial Hotel Hong Kong - OkružjeImperial Hotel Hong Kong - OkružjeImperial Hotel Hong Kong - OkružjeImperial Hotel Hong Kong - KupaonicaImperial Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaImperial Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaImperial Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaImperial Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaImperial Hotel Hong Kong - KupaonicaImperial Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaImperial Hotel Hong Kong - KupaonicaImperial Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaImperial Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaImperial Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaImperial Hotel Hong Kong - KupaonicaImperial Hotel Hong Kong - Interijer hotelaImperial Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaImperial Hotel Hong Kong - Ulaz


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B02