ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Imperial Hotel

32-34 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Imperial Hotel Hong Kong - Ulaz Imperial Hotel Hong Kong - Interijer hotela Imperial Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Imperial Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Imperial Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Imperial Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Imperial Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Imperial Hotel Hong Kong - Predvorje Imperial Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Imperial Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcije Imperial Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcije Imperial Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcije Imperial Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcije Imperial Hotel Hong Kong - Okružje Imperial Hotel Hong Kong - Okružje Imperial Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcije
Imperial Hotel Hong Kong - Prijevoz u blizini Imperial Hotel Hong Kong - Prijevoz u blizini Imperial Hotel Hong Kong - Prijevoz u blizini Imperial Hotel Hong Kong - Prijevoz u blizini Imperial Hotel Hong Kong - Okružje Imperial Hotel Hong Kong - Okružje Imperial Hotel Hong Kong - Okružje Imperial Hotel Hong Kong - Okružje Imperial Hotel Hong Kong - Okružje Imperial Hotel Hong Kong - Okružje Imperial Hotel Hong Kong - Okružje Imperial Hotel Hong Kong - Okružje
Područje Tsim Sha Tsui Broj soba: 225

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,0

od 6471recenzija

Vrijednost za novac:
6,8
Lokacija
8,9
Uslužnost osoblja:
6,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,7
Udobnost/standard sobe:
6,8
Hrana/objedi:
6,2
Sve recenzije (6471)
Razvrstati po:
Glenn Y. Obitelji sa malom djecom Philippines, 29. listopada 2014.
Location Location Location

Location, English speaking staff, Near to good chinese food
6,7
pleasant and enjoyable
Michael L. Grupe Philippines, 28. listopada 2014.
Value for Money

Value for Money
8
Eden T. Obitelji sa malom djecom Philippines, 28. listopada 2014.
convenient location

location location location
4,7
not so good. my son had a skin allergy and asthma attack because the room was not properly cleaned. so many dust under the bed and room smelled of cigarettes. to add no wifi inside the room
Rosette F. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 26. listopada 2014.
Satisfactorily good.

Location, value for money,
5,7
The room was cold except for the pillows which were foams and was so hard, the thick blankets need to be laundried
Arfah A. Parovi Singapore, 26. listopada 2014.
Best Location Hotel

5 min walk to Mtr, close to tourist attractions,
6,7
Worthwhile, very convenient. MTR 5 mins walk from hotel
Michael L. Solo putnici Philippines, 26. listopada 2014.
Value for your money

Location, Price, Cleanliness
8
It was a pleasant stay and very accessible to everything in the city!
Silvio R. Poslovni putnici Malta, 26. listopada 2014.
Very shaby for the price

Location and staff
5,3
Across the border in Shenzhen, you get two or three times better deals in both price and quality.
Mun Y. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 26. listopada 2014.
Family Travel

Best location, Great Shopping and Easy Access
7
Location was in the middle of everything, Shopping, Food and MTR. This enable my family to spend more leisure time even until late hours. We had a bad experience with a pharmacy just next to hotel where we tried to looked for medicine for my wife, the guy offered a difference unknown brand, we declined and he voiced out vulgar wordings to us. But we didn't let that spoiled our mood. I would probably come back to stay due to it's value for money at a prime location.
Leomel R. Parovi Philippines, 23. listopada 2014.
Poor

accessible to shopping area
3,3
I will never get back to this hotel. If only it's location that it's very convenient for all the nearby shopping areas, then this hotel would be very lousy. I usually check in with other hotels abroad and I check out early, I can always leave the luggages at the concierge for free. But for imperial, you have to pay HKG 5 per baggage, depending on the size. The room was so small and dark, no toiletries at the onset, carpet is so stinky, no free wi fi at the room. Wifi at the lobby is so slow.
Marlene M. Solo putnici Denmark, 23. listopada 2014.
Busy, noise and smelly

Location, location and location
5,7

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Imperial Hotel Hong KongImperial Hotel Hong Kong - UlazImperial Hotel Hong Kong - Interijer hotelaImperial Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaImperial Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaImperial Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaImperial Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaImperial Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaImperial Hotel Hong Kong - PredvorjeImperial Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaImperial Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeImperial Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeImperial Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeImperial Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeImperial Hotel Hong Kong - OkružjeImperial Hotel Hong Kong - OkružjeImperial Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeImperial Hotel Hong Kong - Prijevoz u bliziniImperial Hotel Hong Kong - Prijevoz u bliziniImperial Hotel Hong Kong - Prijevoz u bliziniImperial Hotel Hong Kong - Prijevoz u bliziniImperial Hotel Hong Kong - OkružjeImperial Hotel Hong Kong - OkružjeImperial Hotel Hong Kong - OkružjeImperial Hotel Hong Kong - OkružjeImperial Hotel Hong Kong - OkružjeImperial Hotel Hong Kong - OkružjeImperial Hotel Hong Kong - OkružjeImperial Hotel Hong Kong - OkružjeImperial Hotel Hong Kong - OkružjeImperial Hotel Hong Kong - OkružjeImperial Hotel Hong Kong - OkružjeImperial Hotel Hong Kong - KupaonicaImperial Hotel Hong Kong - KupaonicaImperial Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaImperial Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaImperial Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaImperial Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaImperial Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaImperial Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaImperial Hotel Hong Kong - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3A03