ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Imperial Hotel

32-34 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Imperial Hotel Hong Kong - Ulaz Imperial Hotel Hong Kong - Interijer hotela Imperial Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Imperial Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Imperial Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Imperial Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Imperial Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Imperial Hotel Hong Kong - Predvorje Imperial Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Imperial Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcije Imperial Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcije Imperial Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcije Imperial Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcije Imperial Hotel Hong Kong - Okružje Imperial Hotel Hong Kong - Okružje Imperial Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcije
Imperial Hotel Hong Kong - Prijevoz u blizini Imperial Hotel Hong Kong - Prijevoz u blizini Imperial Hotel Hong Kong - Prijevoz u blizini Imperial Hotel Hong Kong - Prijevoz u blizini Imperial Hotel Hong Kong - Okružje Imperial Hotel Hong Kong - Okružje Imperial Hotel Hong Kong - Okružje Imperial Hotel Hong Kong - Okružje Imperial Hotel Hong Kong - Okružje Imperial Hotel Hong Kong - Okružje Imperial Hotel Hong Kong - Okružje Imperial Hotel Hong Kong - Okružje
Područje Tsim Sha Tsui Broj soba: 225

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,0

od 6648recenzija

Vrijednost za novac:
6,8
Lokacija
8,9
Uslužnost osoblja:
6,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,7
Udobnost/standard sobe:
6,8
Hrana/objedi:
6,2
Sve recenzije (6648)
Razvrstati po:
Foo F. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 17. prosinca 2014.
Clean

Near MRT, Shop, clean
8,3
Good for all
Sheren C. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 16. prosinca 2014.
not bad, really good location

no coment
6
My friend recommend
Chor L. Grupe Singapore, 16. prosinca 2014.
Good stay.

Location, close to train stn and shopping ctrs.
7,7
Overall good. Hotel staff are friendly and helpful but not all staff. It would be great to have a full length mirror in the room.
Ka C. Poslovni putnici Hong Kong, 16. prosinca 2014.
Genral standard

good location
6
is ok
Sum Y. Poslovni putnici Hong Kong, 15. prosinca 2014.
CONVENIENT

CONVENIENT , CHEAP, CLEAN
8
Rachel C. Grupe Philippines, 15. prosinca 2014.
Good Location and Comfortable Stay

Location, Room and Value for Money
9
It was my first time in this hotel and the stay was pleasant. Check in was fast, the room and toilet are clean and the bed is comfortable for one. It was more than I expected. Maybe the only thing lacking is the free wifi. Overall, it was great and will definitely consider going back in the future.
Ng L. Obitelji sa malom djecom Singapore, 14. prosinca 2014.
Good Location, Free WiFi at Lobby

Location, free wifi at hotel lobby
6,3
Average
Joselyn Y. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 13. prosinca 2014.
Enjoyable stay

near Mtr, walking distance to temple street, feel very warmth
6,3
I had a pleasant stay, the only regret thing is I book the room without wifi which cause me alot of inconvenient, but overall I enjoy my stay there.. thanks
Sum Y. Poslovni putnici Hong Kong, 8. prosinca 2014.
GOOD HOTEL

CLEAN CONVENIENT NICE
8
Carole-Anne M. Parovi Australia, 8. prosinca 2014.
Needs refurbishing

Location
5,3
The room we booked was a Deluxe though there was nothing deluxe about it, the bed was cramped in and very uncomfortable, the room smelt of rising damp and the air conditioning made it worse. It was advertised as having free wifi in the room and this was not the case the only free wifi was in the lobby where you had to find a seat if you were lucky with all the other guests trying to access it. The elevators were small and had intermittent problems.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Imperial Hotel Hong KongImperial Hotel Hong Kong - UlazImperial Hotel Hong Kong - Interijer hotelaImperial Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaImperial Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaImperial Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaImperial Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaImperial Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaImperial Hotel Hong Kong - PredvorjeImperial Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaImperial Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeImperial Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeImperial Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeImperial Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeImperial Hotel Hong Kong - OkružjeImperial Hotel Hong Kong - OkružjeImperial Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeImperial Hotel Hong Kong - Prijevoz u bliziniImperial Hotel Hong Kong - Prijevoz u bliziniImperial Hotel Hong Kong - Prijevoz u bliziniImperial Hotel Hong Kong - Prijevoz u bliziniImperial Hotel Hong Kong - OkružjeImperial Hotel Hong Kong - OkružjeImperial Hotel Hong Kong - OkružjeImperial Hotel Hong Kong - OkružjeImperial Hotel Hong Kong - OkružjeImperial Hotel Hong Kong - OkružjeImperial Hotel Hong Kong - OkružjeImperial Hotel Hong Kong - OkružjeImperial Hotel Hong Kong - OkružjeImperial Hotel Hong Kong - OkružjeImperial Hotel Hong Kong - OkružjeImperial Hotel Hong Kong - KupaonicaImperial Hotel Hong Kong - KupaonicaImperial Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaImperial Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaImperial Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaImperial Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaImperial Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaImperial Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaImperial Hotel Hong Kong - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3C05