ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Indian Ocean Hotel

23-27 Hastings Street, Scarborough, Perth, Australija (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Indian Ocean Hotel Perth - Gostinjska soba Indian Ocean Hotel Perth - Gostinjska soba Indian Ocean Hotel Perth - Gostinjska soba Indian Ocean Hotel Perth - Eksterijer hotela Indian Ocean Hotel Perth - Eksterijer hotela Indian Ocean Hotel Perth - Bazen Indian Ocean Hotel Perth - Bazen Indian Ocean Hotel Perth - Bazen Indian Ocean Hotel Perth - Apartman Indian Ocean Hotel Perth - Gostinjska soba Indian Ocean Hotel Perth - Gostinjska soba Indian Ocean Hotel Perth - Gostinjska soba Indian Ocean Hotel Perth - Gostinjska soba Indian Ocean Hotel Perth - Pogled Indian Ocean Hotel Perth - Kafić Indian Ocean Hotel Perth - Gostinjska soba
Indian Ocean Hotel Perth - Bazen Indian Ocean Hotel Perth - Gostinjska soba Indian Ocean Hotel Perth - Recepcija Indian Ocean Hotel Perth - Gostinjska soba Indian Ocean Hotel Perth - Gostinjska soba Indian Ocean Hotel Perth - Gostinjska soba Indian Ocean Hotel Perth - Pub/salon Indian Ocean Hotel Perth - Gostinjska soba Indian Ocean Hotel Perth - Recepcija Indian Ocean Hotel Perth - Plaža Indian Ocean Hotel Perth - Gostinjska soba Indian Ocean Hotel Perth - Eksterijer hotela
Područje Scarborough

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,2

od 182recenzija

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
7,5
Uslužnost osoblja:
7,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,1
Udobnost/standard sobe:
7,2
Hrana/objedi:
6,5
Sve recenzije (182)
Razvrstati po:
Maurice W. Poslovni putnici Australia, 30. studenog 2014.
Great Value

Location, location and good wifi
7,7
I was surprised. After reading the reviews I nearly cancelled the hotel....but It's OK. Yes, it's in need of a make over and the reception area smells of stale beer but...my room on the 5th floor was very comfortable and it's an easy walk to the beach, local restaurants and shops. My room had a king sized comfortable bed, fundtional clean bathroom, a reasonable work desk and was clean. As suggested above this hotel does need a rennovation, which I understand they're planning to do, but it's good value for money by Perth standards - just ask for a room on the higher floors towards the back of the hotel as it will be quieter. The bar seemed to be busy every night and has live music.
Alan A. Parovi Australia, 29. studenog 2014.
Staff great

Location, price and staff
7,7
Good
Marijanna S. Parovi Australia, 27. studenog 2014.
Handy location, cheapest available

Location, value, indie bar attached
8
Hotel appeared very run down from the outset, but was clean and tidy inside and was quite nice. Hot water, big bed, but noisy in the morning but then there are a lot of rooms around!
Rowan M. Parovi Australia, 11. studenog 2014.
indian review

bed , friendly staff, location.
8,7
Our stay was very pleasant.
Yong C. Parovi Malaysia, 6. studenog 2014.
Housekeeping head service so bad

Cheap price
4,3
Housekeeping head very no manner. I'm just late 30min to check out and charged me 20dollars .
Bimin L. Parovi Australia, 24. listopada 2014.
Comfortable stay

A comfortbale kind size bed, location, Eco friendly
7,3
Darren B. Solo putnici Australia, 12. listopada 2014.
A week in Perth

I stay in this hotel regularly when I visit family in Perth as it is conveniently located, clean, and reasonably priced
6,7
I have stayed in this hotel many times over last 3 years and have never had any issues. It is a clean and conveniently located hotel and suits my needs visiting family that live not far away.
Layla M. Solo putnici Australia, 11. listopada 2014.
cheap

location
7
Nothing special and I wouldn't call it a balcony. Rooms are dark. Staff are friendly
Ee S. Parovi Singapore, 5. rujna 2014.
Highly recommended hotel

Location,friendly staffs & cozy rooms
8
Great stay,no issue.
Matthew F. Solo putnici New Zealand, 15. kolovoza 2014.
Don't do it

Leaving
5,3
Very dated, low standard, over priced

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Indian Ocean Hotel PerthIndian Ocean Hotel Perth - Gostinjska sobaIndian Ocean Hotel Perth - Gostinjska sobaIndian Ocean Hotel Perth - Gostinjska sobaIndian Ocean Hotel Perth - Eksterijer hotelaIndian Ocean Hotel Perth - Eksterijer hotelaIndian Ocean Hotel Perth - BazenIndian Ocean Hotel Perth - BazenIndian Ocean Hotel Perth - BazenIndian Ocean Hotel Perth - ApartmanIndian Ocean Hotel Perth - Gostinjska sobaIndian Ocean Hotel Perth - Gostinjska sobaIndian Ocean Hotel Perth - Gostinjska sobaIndian Ocean Hotel Perth - Gostinjska sobaIndian Ocean Hotel Perth - PogledIndian Ocean Hotel Perth - KafićIndian Ocean Hotel Perth - Gostinjska sobaIndian Ocean Hotel Perth - BazenIndian Ocean Hotel Perth - Gostinjska sobaIndian Ocean Hotel Perth - RecepcijaIndian Ocean Hotel Perth - Gostinjska sobaIndian Ocean Hotel Perth - Gostinjska sobaIndian Ocean Hotel Perth - Gostinjska sobaIndian Ocean Hotel Perth - Pub/salonIndian Ocean Hotel Perth - Gostinjska sobaIndian Ocean Hotel Perth - RecepcijaIndian Ocean Hotel Perth - PlažaIndian Ocean Hotel Perth - Gostinjska sobaIndian Ocean Hotel Perth - Eksterijer hotelaIndian Ocean Hotel Perth - Gostinjska sobaIndian Ocean Hotel Perth - Pub/salonIndian Ocean Hotel Perth - Gostinjska sobaIndian Ocean Hotel Perth - Gostinjska sobaIndian Ocean Hotel Perth - Gostinjska sobaIndian Ocean Hotel Perth - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3C01