Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Indian Ocean Hotel

23 Hastings Street, Scarborough, Perth, Australija (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Indian Ocean Hotel Perth - Eksterijer hotela Indian Ocean Hotel Perth - Gostinjska soba Indian Ocean Hotel Perth - Gostinjska soba Indian Ocean Hotel Perth - Gostinjska soba Indian Ocean Hotel Perth - Eksterijer hotela Indian Ocean Hotel Perth - Eksterijer hotela Indian Ocean Hotel Perth - Bazen Indian Ocean Hotel Perth - Bazen Indian Ocean Hotel Perth - Bazen Indian Ocean Hotel Perth - Apartman Indian Ocean Hotel Perth - Gostinjska soba Indian Ocean Hotel Perth - Gostinjska soba Indian Ocean Hotel Perth - Gostinjska soba Indian Ocean Hotel Perth - Gostinjska soba Indian Ocean Hotel Perth - Pogled Indian Ocean Hotel Perth - Kafić
Indian Ocean Hotel Perth - Gostinjska soba Indian Ocean Hotel Perth - Bazen Indian Ocean Hotel Perth - Gostinjska soba Indian Ocean Hotel Perth - Recepcija Indian Ocean Hotel Perth - Gostinjska soba Indian Ocean Hotel Perth - Gostinjska soba Indian Ocean Hotel Perth - Gostinjska soba Indian Ocean Hotel Perth - Pub/salon Indian Ocean Hotel Perth - Gostinjska soba Indian Ocean Hotel Perth - Recepcija Indian Ocean Hotel Perth - Plaža Indian Ocean Hotel Perth - Gostinjska soba
Područje Scarborough

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,2

od 210recenzija

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
7,6
Uslužnost osoblja:
7,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,2
Udobnost/standard sobe:
7,2
Hrana/objedi:
6,5
Sve recenzije (210)
Razvrstati po:
Perry S. Solo putnici Australia, 29. srpnja 2015.
good but room to be better

Location,parking, resonable valve
6,7
Regular customer who books on line so every time I arrive I have to give my address details...would it not be easier for staff to update computer so this is not necessary Also stayed in room on ground floor although cleaners are good the noise level at 6;30 am was a little early to start the day after a long flight the day before. Otherwise good hotel...but it is just little things that name the difference Thanls
Prijavi ovu recenziju
Michelle B. Solo putnici Australia, 22. srpnja 2015.
A night at Indian Pacific Hotel

helpfulness, cleanliness,Value
9,7
From the moment we arrived nothing was too much trouble. We required breakfast early the next morning and so the friendly staff arranged this for us. Everyone was so friendly and on going to the room we were pleasantly surprised as the room was lovely. Everything was very clean and tidy and the bed very comfortable which was great as We had flown in from Queensland on a late flight. Overall I would definately stay there again and if you are looking for a quiet, comfortable hotel for a good nights sleep and good food next to the beach then I would recommend this hotel
Prijavi ovu recenziju
Bryce J. Parovi New Zealand, 21. srpnja 2015.
great overnight stay with breakfast included

Location, large room, no hidden costs such as parking
9,7
Our overnight stay before our flight home from holidays was very comfortable
Prijavi ovu recenziju
Xananda B. Parovi South Africa, 11. srpnja 2015.
Gr8 spot for sleeping

On site resturaunt, friendly staff, cleanliness
6,7
We had a very pleasant stay at the Hotel i do feel however that they can revamp the bathrooms & the decor of the room,but its perfect if you just want a place to sleep.
Prijavi ovu recenziju
Marg D. Poslovni putnici Australia, 2. srpnja 2015.
Accommodation was great.

Great bed, great shower, nice and quiet
9,3
Stayed overnight . Fish and chips in the restaurant were very overcooked
Prijavi ovu recenziju
Ashley M. Solo putnici Australia, 19. lipnja 2015.
Indian Ocean Hotel
4
Ovaj klijent ocijenio je samo ovaj hotel i nije ostavio nijedan komentar.
Prijavi ovu recenziju
Pamela M. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 1. lipnja 2015.
Great staff, food and entertainment

The king sized bed was so comfortable! Food in restaurant was A➕➕➕. Staff very friendly and helpful
8,3
Overall we had a pleasant stay. Room and bathroom was a little old but bed was dreamy!
Prijavi ovu recenziju
Jaime O. Obitelji sa malom djecom Singapore, 3. svibnja 2015.
A decent hotel next to Indian ocean

Location, simplicity
7
Pretty alright. Basic amenities provided. Decent breakfast. Located near to Indian ocean. Quiet place.
Prijavi ovu recenziju
Darren B. Solo putnici Australia, 19. travnja 2015.
Short stopover

Clean, comfortable and great location
7,7
I use this hotel very regularly so I am a fan and have never had any issues. Very functional and clean and great location for access to beaches and coastal northern suburbs
Prijavi ovu recenziju
Darren B. Solo putnici Australia, 31. ožujka 2015.
Short Stay

Location, price and cleanliness
7,7
I have stayed many times at this hotel and continue to do so as it is conveniently located, clean and fairly priced.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Indian Ocean Hotel PerthIndian Ocean Hotel Perth - Eksterijer hotelaIndian Ocean Hotel Perth - Gostinjska sobaIndian Ocean Hotel Perth - Gostinjska sobaIndian Ocean Hotel Perth - Gostinjska sobaIndian Ocean Hotel Perth - Eksterijer hotelaIndian Ocean Hotel Perth - Eksterijer hotelaIndian Ocean Hotel Perth - BazenIndian Ocean Hotel Perth - BazenIndian Ocean Hotel Perth - BazenIndian Ocean Hotel Perth - ApartmanIndian Ocean Hotel Perth - Gostinjska sobaIndian Ocean Hotel Perth - Gostinjska sobaIndian Ocean Hotel Perth - Gostinjska sobaIndian Ocean Hotel Perth - Gostinjska sobaIndian Ocean Hotel Perth - PogledIndian Ocean Hotel Perth - KafićIndian Ocean Hotel Perth - Gostinjska sobaIndian Ocean Hotel Perth - BazenIndian Ocean Hotel Perth - Gostinjska sobaIndian Ocean Hotel Perth - RecepcijaIndian Ocean Hotel Perth - Gostinjska sobaIndian Ocean Hotel Perth - Gostinjska sobaIndian Ocean Hotel Perth - Gostinjska sobaIndian Ocean Hotel Perth - Pub/salonIndian Ocean Hotel Perth - Gostinjska sobaIndian Ocean Hotel Perth - RecepcijaIndian Ocean Hotel Perth - PlažaIndian Ocean Hotel Perth - Gostinjska sobaIndian Ocean Hotel Perth - Eksterijer hotelaIndian Ocean Hotel Perth - Gostinjska sobaIndian Ocean Hotel Perth - Pub/salonIndian Ocean Hotel Perth - Gostinjska sobaIndian Ocean Hotel Perth - Gostinjska sobaIndian Ocean Hotel Perth - Gostinjska sobaIndian Ocean Hotel Perth - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A03