Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Indigo Pearl Hotel

Nai Yang Beach & National Park, Amphur Thalang, Naiyang, Phuket, Tajland (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Indigo Pearl Hotel Phuket - Bazen Indigo Pearl Hotel Phuket - Bazen Indigo Pearl Hotel Phuket - Restoran Indigo Pearl Hotel Phuket - Pub/salon Indigo Pearl Hotel Phuket - Bazen Indigo Pearl Hotel Phuket - Hrana i piće Indigo Pearl Hotel Phuket - Sadržaji Indigo Pearl Hotel Phuket - Sadržaji Indigo Pearl Hotel Phuket - Rekreacijski sadržaji Indigo Pearl Hotel Phuket - Hrana i piće Indigo Pearl Hotel Phuket - Rekreacijski sadržaji Indigo Pearl Hotel Phuket - Sadržaji Indigo Pearl Hotel Phuket - Sadržaji Indigo Pearl Hotel Phuket - Spa centar Indigo Pearl Hotel Phuket - Spa centar Indigo Pearl Hotel Phuket - Eksterijer hotela
Indigo Pearl Hotel Phuket - Bazen Indigo Pearl Hotel Phuket - Bazen Indigo Pearl Hotel Phuket - Gostinjska soba Indigo Pearl Hotel Phuket - Gostinjska soba Indigo Pearl Hotel Phuket - Gostinjska soba Indigo Pearl Hotel Phuket - Gostinjska soba Indigo Pearl Hotel Phuket - Gostinjska soba Indigo Pearl Hotel Phuket - Gostinjska soba Indigo Pearl Hotel Phuket - Tlocrti
Područje Naiyang Broj soba: 177
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,7

od 1089recenzija

Vrijednost za novac:
8,4
Lokacija
8,2
Uslužnost osoblja:
9,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,2
Udobnost/standard sobe:
9,0
Hrana/objedi:
8,5
Sve recenzije (1089)
Razvrstati po:
Yejing X. Parovi China, 9. lipnja 2015.
Good hotel

location, price, fancy
10
it's really good
Angelo U. Parovi United States of America, 8. lipnja 2015.
Fantastic

Quietness, beautiful rooms and grounds, great service
10
Yejing X. Parovi China, 4. lipnja 2015.
Good

location, service, fancy
10
love it
Guoming K. Grupe Singapore, 31. svibnja 2015.
Not value for money, expected more

Restaurant, empty beach, rustic design
5,3
Go straight to the points: 1. Frequent blackouts. The electricity runs on generators.. 2. There's a pungent smell from the shower water on my 3rd day. 3. Door to the balcony couldn't open.. faulty lock. 4. Wifi is not good, hardly got any connection in the room.. best spot may be at the lobby. When you do get wifi, it will be cut after 10 mins? 5. The fabrics on the furniture's are old and worn, they should change most of their fabrics. 6. Some of the lamps along the corridors are cheap bulbs, clearly replacing the "nicer, original" lamps. 7. They use a temporary water filter to clean the pool, and pool number 1 and 3 were closed for about 2 to 3 weeks.. I only got to enjoy pool 2, during my 5 days stay. Conclusion: I expected much more for the price I paid.. and at least the facilities should be of a minimum standard and quality.
Carmela B. Solo putnici Philippines, 30. svibnja 2015.
Fantastic place

Staff were consistently kind and helpful. The way the hotel was built true to its "tin mine" motif is quite amazing. Location being just walking distance to a nice quiet beach is excellent.
9,7
Simply awesome!
Chin X. Parovi Malaysia, 25. svibnja 2015.
Charming & lovely

Customer service, hotel environment, Room
8,7
Been here in 2009 and now after 6 years, the hotel is still well maintained and the service level is even better. Hotel is charming with many small details that make it unique and special. Overall very comfortable stay in Indigo Pearl.
Laura L. Parovi United States of America, 25. svibnja 2015.
Fantastic

Decor, Clean, Friendly
9,7
Matthew K. Parovi United States of America, 24. svibnja 2015.
Great hotel

Quality of the facilities, food, and staff
9
Veeravi B. Parovi Thailand, 4. svibnja 2015.
Themed hotel at nice location

1. Very close to the Phuket airport 2. Staffs were friendly and helpful 3. Theme and design of the guests' room
9,3
Ji E. Parovi South Korea, 28. travnja 2015.
Good stay

Clean, friendly staff, easy to access to beach
8
It was a great experience staying in Indigo Pearl. Warm welcome from friendly staffs and nice dining.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Indigo Pearl Hotel PhuketIndigo Pearl Hotel Phuket - BazenIndigo Pearl Hotel Phuket - BazenIndigo Pearl Hotel Phuket - RestoranIndigo Pearl Hotel Phuket - Pub/salonIndigo Pearl Hotel Phuket - BazenIndigo Pearl Hotel Phuket - Hrana i pićeIndigo Pearl Hotel Phuket - SadržajiIndigo Pearl Hotel Phuket - SadržajiIndigo Pearl Hotel Phuket - Rekreacijski sadržajiIndigo Pearl Hotel Phuket - Hrana i pićeIndigo Pearl Hotel Phuket - Rekreacijski sadržajiIndigo Pearl Hotel Phuket - SadržajiIndigo Pearl Hotel Phuket - SadržajiIndigo Pearl Hotel Phuket - Spa centarIndigo Pearl Hotel Phuket - Spa centarIndigo Pearl Hotel Phuket - Eksterijer hotelaIndigo Pearl Hotel Phuket - BazenIndigo Pearl Hotel Phuket - BazenIndigo Pearl Hotel Phuket - Gostinjska sobaIndigo Pearl Hotel Phuket - Gostinjska sobaIndigo Pearl Hotel Phuket - Gostinjska sobaIndigo Pearl Hotel Phuket - Gostinjska sobaIndigo Pearl Hotel Phuket - Gostinjska sobaIndigo Pearl Hotel Phuket - Gostinjska sobaIndigo Pearl Hotel Phuket - Tlocrti


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A03