ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Innotel

11 Penang Lane, Voćnjak, Singapur 238485 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Innotel Singapur - Gostinjska soba Innotel Singapur - Gostinjska soba Innotel Singapur - Gostinjska soba Innotel Singapur - Gostinjska soba Innotel Singapur - Gostinjska soba Innotel Singapur - Igralište za golf Innotel Singapur - Gostinjska soba Innotel Singapur - Gostinjska soba Innotel Singapur - Gostinjska soba Innotel Singapur - Gostinjska soba Innotel Singapur - Gostinjska soba Innotel Singapur - Gostinjska soba Innotel Singapur - Gostinjska soba Innotel Singapur - Apartman Innotel Singapur - Apartman Innotel Singapur - Eksterijer hotela
Innotel Singapur - Eksterijer hotela Innotel Singapur - Recepcija Innotel Singapur - Recepcija Innotel Singapur - Predvorje Innotel Singapur - Predvorje Innotel Singapur - Predvorje Innotel Singapur - Posao Centar Innotel Singapur - Kafić Innotel Singapur - Kafić
Područje Voćnjak Broj soba: 70
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 2115recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
8,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,5
Udobnost/standard sobe:
8,4
Hrana/objedi:
6,2
Sve recenzije (2115)
Razvrstati po:
Tang I. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 21. prosinca 2014.
good location, friendly staff

friendly staff, good location, value for money
8,3
Very nice
Domenico P. Poslovni putnici Australia, 15. prosinca 2014.
Review of Innotel

Staff helpfulness, Location, Room
8,7
Location of hotel is excellent being situated only 100 metres from Dholby Gaut MRT station and near bottom of Orchard Rd. Staff were very helpful with advice, polite and were very responsive to requests. Highly recommended.
Ahmad R. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 14. prosinca 2014.
Nice hotel and Ok

Location, clean and worth for money
8
Nice hotel to sleep around Orchad
Orapim L. Poslovni putnici Thailand, 12. prosinca 2014.
I was put on smoking room! Bad experience

staff, service, location
8
i requested For non-smoking room but I was put in a smoking room without prior notice, I arrived and they just informed me on spot so I don't have any choice. They said the hotel is fully booked. The smell of smoking stick in the room though they come to spray the refresher. It's pretty bad experience because I got allergy and it made me feel headache and uncomfortable the whole night. You can imagine a room with deep smelly of smoke stick everywhere and you have to be there the whole night. It's torturing for those who doesn't smoke and hate the smoking smell.
Menchie D. Parovi Philippines, 8. prosinca 2014.
Good location

Location
8
Panita T. Obitelji sa odraslom djecom Thailand, 8. prosinca 2014.
Very comfy place. Superb location with nearby MRT.

I love the location. I like the room function and staff as well
8,3
Very fins and just as comfortable as home :)
Chen Y. Poslovni putnici Malaysia, 8. prosinca 2014.
Good hotel.

Locality, cleanliness and friendliness.
8,3
Good.
Ming-Yin L. Solo putnici Australia, 8. prosinca 2014.
good

location, cleanliness, staff performance
8,3
Min H. Poslovni putnici Singapore, 3. prosinca 2014.
The location is nice!

Location, value for money
9
The experience is nice. It is simple and comfortable.
Soo E. Parovi Malaysia, 30. studenog 2014.
Positive experience

Clean. Near to MRT and Orchard area. Reasonable rate.
7,7

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Innotel SingapurInnotel Singapur - Gostinjska sobaInnotel Singapur - Gostinjska sobaInnotel Singapur - Gostinjska sobaInnotel Singapur - Gostinjska sobaInnotel Singapur - Gostinjska sobaInnotel Singapur - Igralište za golfInnotel Singapur - Gostinjska sobaInnotel Singapur - Gostinjska sobaInnotel Singapur - Gostinjska sobaInnotel Singapur - Gostinjska sobaInnotel Singapur - Gostinjska sobaInnotel Singapur - Gostinjska sobaInnotel Singapur - Gostinjska sobaInnotel Singapur - ApartmanInnotel Singapur - ApartmanInnotel Singapur - Eksterijer hotelaInnotel Singapur - Eksterijer hotelaInnotel Singapur - RecepcijaInnotel Singapur - RecepcijaInnotel Singapur - PredvorjeInnotel Singapur - PredvorjeInnotel Singapur - PredvorjeInnotel Singapur - Posao CentarInnotel Singapur - KafićInnotel Singapur - Kafić


AS-AGWEB-3C07