Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

INNSIDE by Melia Berlin Hotel

Lange Strasse 31, Friedrichshain, Berlin, Njemačka 10243

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,1

od 93recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
8,3
Uslužnost osoblja:
8,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,8
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (93)
Razvrstati po:
Anaii L. Poslovni putnici Austria, 12. veljače 2016.
Classy Room, Great Location
6,3
I made this booking for a colleague who was in town for business with a client. The location is great for getting around in Berlin as it is close to Ostbahnhof which offers connections to the regional lines and a quick train ride to Schönefeld. My colleague raved about the room - well designed and comfortable. Unfortunately, internet access was a bit of a pain as the free option could not be booked and he had to go for the paid after seeking help from staff who were unable to help him with access.
Johan R. Parovi Sweden, 16. studenog 2015.
Nice, clean hotel. Good breakfast and service.

The bartender
8,7
Convenient. Close to Ostbaanhof and Kreuzbeeg
Ross G. Grupe United Kingdom, 10. kolovoza 2015.
ok

ok
9
Helge B. Solo putnici Germany, 7. rujna 2014.
An awful experience

Couldn't identify one
4
Awful, will never stay there again; no internet, personnel looking for excuses, no taxis available; doesn't deserve it's title "premium hotel" (which I guess they gave themselves).
Erik H. Obitelji sa odraslom djecom Netherlands, 2. veljače 2014.
Berlin, Brecht, Brilliant

Niche rooms, near public transport, close to city center
7,3
We had a wonderful stay in Berlin. Visited the various Bertolt Brecht related locations (Berliner Ensemble, Theatre, Restaurant, etc.), the key sites and did some shopping. Nice an relaxed city.
Andreas B. Solo putnici Norway, 26. siječnja 2014.
Nice , clean and modern hotel. Friendly staff

Rooms, breakfast and very quite
7,7
Very good for the money! No problems but might choose a closer to city center hotel next time. Subway is 5 minutes from hotel so not a big problem
Shun Y. Parovi Hong Kong, 25. srpnja 2013.
no air-conditioning, wrong booking detail

quiet place, clean room
5,3
Some of the 2nd floor rooms are actually located at 1.5 floor, so no lift access, guests should have to carry their baggage up and down the stairs. We reserved the room and paid in advance, but the staff asked us to pay again when we were checking out!!! Finally, they were able to find out the correct information from their computer. However, if we did forget out payment, we would pay doubled.
Annette S. Parovi Denmark, 30. lipnja 2013.
Billigt,spændende

værelset, Hygiejne, Personals
8,3
Super godt, Ligger i en stille gård, i et støjende område. Ikke mange shoppingsmuligheder. Men godt hvis man skal overnatte, og så tage ind til centrum
Laurentius Z. Parovi Netherlands, 4. svibnja 2013.
hotel close to ostbahnhof

close to public transport, good and friendly service, clean and properly sized bedroom
9,3
Piyarat S. Obitelji sa malom djecom Thailand, 14. travnja 2013.
good service good room and good price

convenient good room
9,7
1 od 1 recenzija
INNSIDE by Melia Berlin Hotel Berlin - Eksterijer hotelaINNSIDE by Melia Berlin Hotel Berlin - RestoranINNSIDE by Melia Berlin Hotel Berlin - Gostinjska sobaINNSIDE by Melia Berlin Hotel Berlin - Gostinjska sobaINNSIDE by Melia Berlin Hotel Berlin - Gostinjska sobaINNSIDE by Melia Berlin Hotel Berlin - Interijer hotelaINNSIDE by Melia Berlin Hotel Berlin - Interijer hotelaINNSIDE by Melia Berlin Hotel Berlin - Interijer hotelaINNSIDE by Melia Berlin Hotel Berlin - Interijer hotelaINNSIDE by Melia Berlin Hotel Berlin - Interijer hotelaINNSIDE by Melia Berlin Hotel Berlin - Soba za sastankeINNSIDE by Melia Berlin Hotel Berlin - Soba za sastankeINNSIDE by Melia Berlin Hotel Berlin - Soba za sastankeINNSIDE by Melia Berlin Hotel Berlin - Dvorana za fitnessINNSIDE by Melia Berlin Hotel Berlin - Interijer hotelaINNSIDE by Melia Berlin Hotel Berlin - Hrana i pićeINNSIDE by Melia Berlin Hotel Berlin - Pub/salonINNSIDE by Melia Berlin Hotel Berlin - OkružjeINNSIDE by Melia Berlin Hotel Berlin - Hrana i pićeINNSIDE by Melia Berlin Hotel Berlin - Hrana i pićeINNSIDE by Melia Berlin Hotel Berlin - RestoranINNSIDE by Melia Berlin Hotel Berlin - Interijer hotelaINNSIDE by Melia Berlin Hotel Berlin - Gostinjska sobaINNSIDE by Melia Berlin Hotel Berlin - Gostinjska sobaINNSIDE by Melia Berlin Hotel Berlin - KupaonicaINNSIDE by Melia Berlin Hotel Berlin - Interijer hotelaINNSIDE by Melia Berlin Hotel Berlin - Gostinjska sobaINNSIDE by Melia Berlin Hotel Berlin - KupaonicaINNSIDE by Melia Berlin Hotel Berlin - Kupaonica


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C06