Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

InterContinental Berlin

Budapester Strasse 2, Tiergarten, Berlin, Njemačka

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 25recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
7,4
Uslužnost osoblja:
8,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
8,4
Hrana/objedi:
7,7
Sve recenzije (25)
Razvrstati po:
Alicia U. Solo putnici United Kingdom, 10. siječnja 2016.
Comfortable hotel

1. Good service 2. Comfy bed 3. Gread food
9,3
The hotel was a 10mins walk from the u-bahn. The room was a decent size and had a large and comfortable bed. However my bathroom was not completely clean as it had some hair in the bathtub. For a 5 star hotel I feel this shouldn't be the case.But other than that the staff were friendly and the food was great.
Prijavi ovu recenziju
Thiro R. Solo putnici Sri Lanka, 21. prosinca 2015.
Good stay

Breakfast was varied and had choice, staff were friendly and helpful, clean comfortable rooms
9,3
Very good and comfortable
Prijavi ovu recenziju
Veronica C. Poslovni putnici Italy, 1. studenog 2015.
Comfortable room in a centrally located hotel

Room - mattress - pillow
9
Excellent hotel for a business conference. Best mattress and pillow. Loved it!
Prijavi ovu recenziju
Mark F. Poslovni putnici Australia, 13. lipnja 2015.
Great stay

Comfortable Efficient Adaptable
9
Prijavi ovu recenziju
Vanessa B. Poslovni putnici Switzerland, 3. lipnja 2015.
Pleasant stay

Quiet, comfortable bed, staff performance
8,3
I liked the quiet rooms, bed was very comfortable, staff efficient. I would go back if I have something in the area.
Prijavi ovu recenziju
Beng S. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 14. lipnja 2014.
Pleasant and comfortable stay

Friendly and helpful staff. Nice big suite. Fantastic location.
4,3
We had a very pleasant stay and the breakfast is very good
Prijavi ovu recenziju
Vasilios T. Parovi Greece, 16. travnja 2014.
very good

big room , nice bath , quiet
8
excellent !
Prijavi ovu recenziju
Suphap Y. Grupe Thailand, 4. siječnja 2014.
the best value

big room clean room best service
9
Prijavi ovu recenziju
Jackson F. Parovi United States of America, 10. ožujka 2013.
Great Hotel

Location, Room Size, Brunch
10
Stayed here for one night, great location next to Tiergarten, a great base for exploring the city, also have to recommend the Sunday brunch, great selection and great value for money, very happy with this hotel, service was also great with very friendly staff.
Prijavi ovu recenziju
Jebreen A. Solo putnici Saudi Arabia, 1. prosinca 2012.
good hotel

close to shopping stores
8,3
I was staying for a confrence in the hotel. i stayed there for 4 nights. it was nice the staff was helpful and they helped with smile on their face they were freindly. the only thing was not good in the hotel is the TV is small and in wired place you can not watch the TV while leying on bed.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
InterContinental Berlin BerlinInterContinental Berlin Berlin - Soba za sastankeInterContinental Berlin Berlin - RestoranInterContinental Berlin Berlin - Soba za sastankeInterContinental Berlin Berlin - Soba za sastankeInterContinental Berlin Berlin - Soba za sastankeInterContinental Berlin Berlin - RestoranInterContinental Berlin Berlin - Soba za sastankeInterContinental Berlin Berlin - Soba za sastankeInterContinental Berlin Berlin - Gostinjska sobaInterContinental Berlin Berlin - Soba za sastankeInterContinental Berlin Berlin - Soba za sastankeInterContinental Berlin Berlin - Dvorana za fitnessInterContinental Berlin Berlin - Soba za sastankeInterContinental Berlin Berlin - Rekreacijski sadržajiInterContinental Berlin Berlin - BazenInterContinental Berlin Berlin - Soba za sastankeInterContinental Berlin Berlin - BazenInterContinental Berlin Berlin - Plesna dvoranaInterContinental Berlin Berlin - Eksterijer hotelaInterContinental Berlin Berlin - Soba za sastankeInterContinental Berlin Berlin - Soba za sastankeInterContinental Berlin Berlin - Soba za sastankeInterContinental Berlin Berlin - PredvorjeInterContinental Berlin Berlin - RestoranInterContinental Berlin Berlin - RestoranInterContinental Berlin Berlin - Spa centarInterContinental Berlin Berlin - Plesna dvoranaInterContinental Berlin Berlin - Hrana i pićeInterContinental Berlin Berlin - Soba za sastankeInterContinental Berlin Berlin - Soba za sastankeInterContinental Berlin Berlin - OkružjeInterContinental Berlin Berlin - BifeInterContinental Berlin Berlin - Gostinjska sobaInterContinental Berlin Berlin - BifeInterContinental Berlin Berlin - RestoranInterContinental Berlin Berlin - Soba za sastankeInterContinental Berlin Berlin - Interijer hotelaInterContinental Berlin Berlin - Spa centarInterContinental Berlin Berlin - Interijer hotelaInterContinental Berlin Berlin - Pub/salonInterContinental Berlin Berlin - PredvorjeInterContinental Berlin Berlin - Plesna dvoranaInterContinental Berlin Berlin - Eksterijer hotelaInterContinental Berlin Berlin - BazenInterContinental Berlin Berlin - Gostinjska sobaInterContinental Berlin Berlin - Soba za sastankeInterContinental Berlin Berlin - Spa centarInterContinental Berlin Berlin - BifeInterContinental Berlin Berlin - Soba za sastankeInterContinental Berlin Berlin - Eksterijer hotelaInterContinental Berlin Berlin - Soba za sastankeInterContinental Berlin Berlin - Soba za sastankeInterContinental Berlin Berlin - BifeInterContinental Berlin Berlin - Soba za sastankeInterContinental Berlin Berlin - Soba za sastankeInterContinental Berlin Berlin - Spa centarInterContinental Berlin Berlin - RestoranInterContinental Berlin Berlin - RestoranInterContinental Berlin Berlin - Gostinjska sobaInterContinental Berlin Berlin - Gostinjska sobaInterContinental Berlin Berlin - RestoranInterContinental Berlin Berlin - VrtInterContinental Berlin Berlin - Spa centarInterContinental Berlin Berlin - Soba za sastankeInterContinental Berlin Berlin - Gostinjska sobaInterContinental Berlin Berlin - Soba za sastankeInterContinental Berlin Berlin - Soba za sastankeInterContinental Berlin Berlin - OkružjeInterContinental Berlin Berlin - RestoranInterContinental Berlin Berlin - BifeInterContinental Berlin Berlin - RestoranInterContinental Berlin Berlin - KupaonicaInterContinental Berlin Berlin - Dvorana za fitnessInterContinental Berlin Berlin - Gostinjska sobaInterContinental Berlin Berlin - Hrana i pićeInterContinental Berlin Berlin - Pub/salon


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C06