ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Intercontinental Cairo Semiramis Hotel

Corniche El Nil, P.O. Box 60, Centar grada Cairo, Kairo, Egipat 11511 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Intercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - Gostinjska soba Intercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - Gostinjska soba Intercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - Gostinjska soba Intercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - Gostinjska soba Intercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - Apartman Intercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - Apartman Intercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - Restoran Intercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - Restoran Intercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - Restoran Intercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - Restoran Intercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - Restoran Intercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - Recepcija Intercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - Soba za sastanke Intercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - Bazen Intercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - Eksterijer hotela Intercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - Interijer hotela
Intercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - Interijer hotela Intercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - Interijer hotela Intercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - Interijer hotela Intercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - Interijer hotela Intercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - Interijer hotela Intercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - Pub/salon Intercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - Soba za sastanke Intercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - Soba za sastanke Intercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - Soba za sastanke Intercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - Rekreacijski sadržaji Intercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - Spa centar Intercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - Pogled
Područje Centar grada Cairo Broj soba: 726

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,4

od 85recenzija

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
8,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,5
Udobnost/standard sobe:
8,4
Hrana/objedi:
8,3
Sve recenzije (85)
Razvrstati po:
Andrea H. Solo putnici United States of America, 27. veljače 2015.
Two Days in Cairo

Superior staff and security, excellent accommodations, and ideal location
10
As a solo female traveler, I found the hotel provided superior security, excellent accommodations, and an ideal location. My luggage did not arrive with my flight and when I advised the hotel concierge of the situation and requested a taxi to the airport so I could retrieve my luggage later in the day, the concierge arranged for a Mercedes and a driver to take me to the airport. Surprisingly the driver also escorted me into the airport which assisted greatly in expediting the process. This was greatly appreciated as I was only in Cairo for two days. The concierge also assisted me in arranging a tour of the Pyramids at Giza with a drop off at the Egyptian Museum. I had my own driver and guide and the hotel is so close to the museum I was able to walk back. I came away with a day of great experiences. Thanks to the concierge and other excellent staff in reception, the restaurants, and shops, I had an excellent two days in Cairo
Jia Y. Parovi China, 23. veljače 2015.
Good

Breakfast, bedding, good location
9,7
Good location, bedding is good, but staff are not very enthusiastic, can't see smile on their face.
Bian Y. Poslovni putnici China, 14. veljače 2015.
Generraly it is ok

Hotel location is ok, free wifi , room is ok.
8,3
Stuff just want tips but work very slow, and many illegal taxi outside .
Mohammad S. Poslovni putnici Saudi Arabia, 5. veljače 2015.
great

nice location, high security
9,7
i would love to stay again and again in this hotel
Tariq E. Parovi Saudi Arabia, 6. prosinca 2014.
Great location and good food

Location, food and staff
8
Mohammad S. Solo putnici Saudi Arabia, 27. studenog 2014.
lovely

location
9,3
Lovely and friendly staff indeed.
Mohamed A. Poslovni putnici Egypt, 1. studenog 2014.
not good

not good
6
not good
Mohamed A. Poslovni putnici Egypt, 27. listopada 2014.
not good

not good
6
not good
Chan C. Poslovni putnici Taiwan, 1. listopada 2014.
nice hotel for business trip

helpful staff, room very clean, good location to see Nile river and Cairo square
8,3
Rima B. Solo putnici United Kingdom, 22. rujna 2014.
AMAZING HOTEL

Location, stuff, food.
10
Amazing stuff very friendly make you feel like you are home.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Intercontinental Cairo Semiramis Hotel KairoIntercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - Gostinjska sobaIntercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - Gostinjska sobaIntercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - Gostinjska sobaIntercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - Gostinjska sobaIntercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - ApartmanIntercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - ApartmanIntercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - RestoranIntercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - RestoranIntercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - RestoranIntercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - RestoranIntercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - RestoranIntercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - RecepcijaIntercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - Soba za sastankeIntercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - BazenIntercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - Eksterijer hotelaIntercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - Interijer hotelaIntercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - Interijer hotelaIntercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - Interijer hotelaIntercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - Interijer hotelaIntercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - Interijer hotelaIntercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - Interijer hotelaIntercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - Pub/salonIntercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - Soba za sastankeIntercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - Soba za sastankeIntercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - Soba za sastankeIntercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - Rekreacijski sadržajiIntercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - Spa centarIntercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - PogledIntercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - RestoranIntercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - RestoranIntercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - RestoranIntercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - RestoranIntercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - RestoranIntercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - RestoranIntercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - RestoranIntercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - RestoranIntercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - Eksterijer hotelaIntercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - Eksterijer hotelaIntercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - Eksterijer hotelaIntercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - Gostinjska sobaIntercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - Gostinjska sobaIntercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - Gostinjska sobaIntercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - Gostinjska sobaIntercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - Dvorana za fitnessIntercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - Gostinjska sobaIntercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - Gostinjska sobaIntercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - Gostinjska sobaIntercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - Gostinjska sobaIntercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - KupaonicaIntercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - KupaonicaIntercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - BifeIntercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - KafićIntercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - Balkon/terasaIntercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - Balkon/terasa


AS-AGWEB-3B07