Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Intercontinental Cairo Semiramis Hotel

Corniche El Nil, P.O. Box 60, Centar grada Cairo, Kairo, Egipat 11511 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Intercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - Gostinjska soba Intercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - Gostinjska soba Intercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - Gostinjska soba Intercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - Gostinjska soba Intercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - Apartman Intercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - Apartman Intercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - Restoran Intercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - Restoran Intercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - Restoran Intercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - Restoran Intercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - Restoran Intercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - Recepcija Intercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - Soba za sastanke Intercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - Bazen Intercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - Eksterijer hotela Intercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - Interijer hotela
Intercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - Interijer hotela Intercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - Interijer hotela Intercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - Interijer hotela Intercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - Interijer hotela Intercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - Interijer hotela Intercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - Pub/salon Intercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - Soba za sastanke Intercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - Soba za sastanke Intercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - Soba za sastanke Intercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - Rekreacijski sadržaji Intercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - Spa centar Intercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - Pogled
Područje Centar grada Cairo Broj soba: 726

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,4

od 93recenzija

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
8,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,5
Udobnost/standard sobe:
8,4
Hrana/objedi:
8,2
Sve recenzije (93)
Razvrstati po:
Jason H. Obitelji sa malom djecom United Kingdom, 2. srpnja 2015.
Top notch hotel in central Cairo location

Great location, friendly staff, comfortable rooms
9
We stayed with our 2 year old and 8 month old children in a Deluxe Room. It had enough room for our huge bed and 2 cots (provided by hotel). Hotel occupies great location on Nile and next to Tahrir Square. Ideal for exploring and visiting museums. We stayed during Ramadan so breakfast was provided for non-Muslims in the Club Lounge which had good views over Downtown Cairo. Tea in the Tea Lounge at the end of the day is a must. The biscuits just kept coming! Nice hotel with a good atmosphere.
Prijavi ovu recenziju
Talal A. Solo putnici Oman, 12. lipnja 2015.
good hotel

location location location
8,7
Prijavi ovu recenziju
Andrea H. Solo putnici United States of America, 27. veljače 2015.
Two Days in Cairo

Superior staff and security, excellent accommodations, and ideal location
10
As a solo female traveler, I found the hotel provided superior security, excellent accommodations, and an ideal location. My luggage did not arrive with my flight and when I advised the hotel concierge of the situation and requested a taxi to the airport so I could retrieve my luggage later in the day, the concierge arranged for a Mercedes and a driver to take me to the airport. Surprisingly the driver also escorted me into the airport which assisted greatly in expediting the process. This was greatly appreciated as I was only in Cairo for two days. The concierge also assisted me in arranging a tour of the Pyramids at Giza with a drop off at the Egyptian Museum. I had my own driver and guide and the hotel is so close to the museum I was able to walk back. I came away with a day of great experiences. Thanks to the concierge and other excellent staff in reception, the restaurants, and shops, I had an excellent two days in Cairo
Prijavi ovu recenziju
Jia Y. Parovi China, 23. veljače 2015.
Good

Breakfast, bedding, good location
9,7
Good location, bedding is good, but staff are not very enthusiastic, can't see smile on their face.
Prijavi ovu recenziju
Bian Y. Poslovni putnici China, 14. veljače 2015.
Generraly it is ok

Hotel location is ok, free wifi , room is ok.
8,3
Stuff just want tips but work very slow, and many illegal taxi outside .
Prijavi ovu recenziju
Mohammad S. Poslovni putnici Saudi Arabia, 5. veljače 2015.
great

nice location, high security
9,7
i would love to stay again and again in this hotel
Prijavi ovu recenziju
Misae K. Poslovni putnici Japan, 28. prosinca 2014.
just because in cairo

good breakfast and cleanliness
9
Well, just because of cairo, so much dust and noise. Most of hotel in cairo is terrible. the price is not bad so I recommend this hotel for quality of stay and sleep.
Prijavi ovu recenziju
Tariq E. Parovi Saudi Arabia, 6. prosinca 2014.
Great location and good food

Location, food and staff
8
Prijavi ovu recenziju
Mohammad S. Solo putnici Saudi Arabia, 27. studenog 2014.
lovely

location
9,3
Lovely and friendly staff indeed.
Prijavi ovu recenziju
Mohamed A. Poslovni putnici Egypt, 1. studenog 2014.
not good

not good
6
not good
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Intercontinental Cairo Semiramis Hotel KairoIntercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - Gostinjska sobaIntercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - Gostinjska sobaIntercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - Gostinjska sobaIntercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - Gostinjska sobaIntercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - ApartmanIntercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - ApartmanIntercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - RestoranIntercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - RestoranIntercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - RestoranIntercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - RestoranIntercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - RestoranIntercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - RecepcijaIntercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - Soba za sastankeIntercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - BazenIntercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - Eksterijer hotelaIntercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - Interijer hotelaIntercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - Interijer hotelaIntercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - Interijer hotelaIntercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - Interijer hotelaIntercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - Interijer hotelaIntercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - Interijer hotelaIntercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - Pub/salonIntercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - Soba za sastankeIntercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - Soba za sastankeIntercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - Soba za sastankeIntercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - Rekreacijski sadržajiIntercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - Spa centarIntercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - PogledIntercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - RestoranIntercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - RestoranIntercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - RestoranIntercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - RestoranIntercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - RestoranIntercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - RestoranIntercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - RestoranIntercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - RestoranIntercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - Eksterijer hotelaIntercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - Eksterijer hotelaIntercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - Eksterijer hotelaIntercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - Gostinjska sobaIntercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - Gostinjska sobaIntercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - Gostinjska sobaIntercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - Gostinjska sobaIntercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - Dvorana za fitnessIntercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - Gostinjska sobaIntercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - Gostinjska sobaIntercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - Gostinjska sobaIntercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - Gostinjska sobaIntercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - KupaonicaIntercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - KupaonicaIntercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - BifeIntercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - KafićIntercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - Balkon/terasaIntercontinental Cairo Semiramis Hotel Kairo - Balkon/terasa


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C04