Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

InterContinental Manila

No.1 Ayala Avenue , Makati, Manila, Filipini 1226 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

InterContinental Manila Manila - Eksterijer hotela InterContinental Manila Manila - Bazen InterContinental Manila Manila - Luksuzni salon InterContinental Manila Manila - Luksuzni salon InterContinental Manila Manila - Luksuzni salon InterContinental Manila Manila - Luksuzni salon InterContinental Manila Manila - Luksuzni salon InterContinental Manila Manila - Luksuzni salon InterContinental Manila Manila - Predvorje InterContinental Manila Manila - Eksterijer hotela InterContinental Manila Manila - Eksterijer hotela InterContinental Manila Manila - Eksterijer hotela InterContinental Manila Manila - Restoran InterContinental Manila Manila - Restoran InterContinental Manila Manila - Restoran InterContinental Manila Manila - Restoran
InterContinental Manila Manila - Gostinjska soba InterContinental Manila Manila - Gostinjska soba InterContinental Manila Manila - Gostinjska soba InterContinental Manila Manila - Gostinjska soba InterContinental Manila Manila - Gostinjska soba InterContinental Manila Manila - Plesna dvorana InterContinental Manila Manila - Plesna dvorana InterContinental Manila Manila - Plesna dvorana InterContinental Manila Manila - Plesna dvorana InterContinental Manila Manila - Plesna dvorana InterContinental Manila Manila - Gostinjska soba InterContinental Manila Manila - Gostinjska soba
Područje Makati Broj soba: 332
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,1

od 596recenzija

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
9,1
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,1
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
7,7
Sve recenzije (596)
Razvrstati po:
Martyn I. Poslovni putnici Australia, 22. srpnja 2015.
Grand, but getting tired, 5 star hotel

Location, staff, food
8,3
I am a frequent visitor to the Makati Intercon, and there is a lot to like about it; however, the standard guest rooms are getting tired and in need of some refurbishment
Prijavi ovu recenziju
Jonathan K. Poslovni putnici United Kingdom, 13. srpnja 2015.
Great hotel in Makati

Nice location, nice pool and bar
9,7
Very nice comfortable hotel. Enjoyed my stay there.
Prijavi ovu recenziju
Stephen S. Parovi United Kingdom, 27. lipnja 2015.
One night in Makati

Location is great - surrounded by shops & restraunts. Staff are so helpful and always there, 24 hours a day. Rooms are spacious.
8,3
Short but very good
Prijavi ovu recenziju
Puay N. Parovi Singapore, 26. lipnja 2015.
Good location, good breakfast, staffs are friendly

Good location, near to international airport, very near to shopping malls. Wide spread of breakfast, nice food. Hotel staffs are friendly and helpful.
9
Great stay but a little expensive for a night stay. The hotel condition is quite old.
Prijavi ovu recenziju
Lucille M. Solo putnici Philippines, 21. lipnja 2015.
soft pillows and nice music

good piano player at gambrinus bar, location and soft pillows
9
I just love the bed and pillows in this hotel. The pillows are soft enough (but not too soft) and the bed is very comfortable. The sheets, too, smell sweet and feel smooth. Service, as always, is impeccable. Everybody makes you feel it is home
Prijavi ovu recenziju
Navaneetharajah S. Poslovni putnici Malaysia, 31. svibnja 2015.
Manila Trip

Staff Service was Good
8,3
Staff Service was Excellent
Prijavi ovu recenziju
Chloe L. Poslovni putnici Singapore, 27. svibnja 2015.
Good location. Basic clean rooms. Not the cheapest

location. Location. Location
6
clean basic room
Prijavi ovu recenziju
Van C. Parovi Vietnam, 9. svibnja 2015.
Great place tobe

Location, friendly staff
8
Just 1 night but we enjoyed so much. Friendly staff, super clean and great location. Will comeback for sure
Prijavi ovu recenziju
Arash A. Solo putnici Ireland, 3. svibnja 2015.
Good place

location, environment, staff
7,3
I went there to relax on weekend, the location is great but it's kinda old hotel, the service was great but I think it's kinda overrated as 5 star hotel although the prices are 5 star there! It's nothing compare to other 5 star hotel that I've been, it's just a good hotel bur definitely not a real 5 star
Prijavi ovu recenziju
Hui Y. Poslovni putnici Singapore, 26. travnja 2015.
Disappointing Staff Service

location, location location
6,3
it was overall okay however, i was thoroughly disappointed with room service. the food tasted horrible. ordered a club sandwich and it landed up being hard and not tasty at all. also, i accidentally spilled a bottle of water on the bed and asked for it to be changed whilst i went out to dinner, upon my return, i only saw sheets provided that was placed on the bed. it was till i called housekeeping and front of house to get assistance before they finally sent someone to help.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

InterContinental Manila ManilaInterContinental Manila Manila - Eksterijer hotelaInterContinental Manila Manila - BazenInterContinental Manila Manila - Luksuzni salonInterContinental Manila Manila - Luksuzni salonInterContinental Manila Manila - Luksuzni salonInterContinental Manila Manila - Luksuzni salonInterContinental Manila Manila - Luksuzni salonInterContinental Manila Manila - Luksuzni salonInterContinental Manila Manila - PredvorjeInterContinental Manila Manila - Eksterijer hotelaInterContinental Manila Manila - Eksterijer hotelaInterContinental Manila Manila - Eksterijer hotelaInterContinental Manila Manila - RestoranInterContinental Manila Manila - RestoranInterContinental Manila Manila - RestoranInterContinental Manila Manila - RestoranInterContinental Manila Manila - Gostinjska sobaInterContinental Manila Manila - Gostinjska sobaInterContinental Manila Manila - Gostinjska sobaInterContinental Manila Manila - Gostinjska sobaInterContinental Manila Manila - Gostinjska sobaInterContinental Manila Manila - Plesna dvoranaInterContinental Manila Manila - Plesna dvoranaInterContinental Manila Manila - Plesna dvoranaInterContinental Manila Manila - Plesna dvoranaInterContinental Manila Manila - Plesna dvoranaInterContinental Manila Manila - Gostinjska sobaInterContinental Manila Manila - Gostinjska sobaInterContinental Manila Manila - Gostinjska sobaInterContinental Manila Manila - Gostinjska sobaInterContinental Manila Manila - Gostinjska sobaInterContinental Manila Manila - Gostinjska sobaInterContinental Manila Manila - RecepcijaInterContinental Manila Manila - Predvorje


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B01