Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

InterContinental Manila

No.1 Ayala Avenue , Makati, Manila, Filipini 1226

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,1

od 628recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
9,1
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,1
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
7,7
Sve recenzije (628)
Razvrstati po:
Adel A. Parovi Kuwait, 1. siječnja 2016.
Very good hotel to stay

Nice location with the malls around
10
Prijavi ovu recenziju
Gnasegaran C. Poslovni putnici Singapore, 31. prosinca 2015.
NTR

NTR
7,7
NTR
Prijavi ovu recenziju
Melani D. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 27. prosinca 2015.
Junior Suite booking was upgraded!

Club intercontinental perks, efficient check in / out
9,3
Booked a junior suite for more space & was surprised that i was given an upgrade to premier suite without asking for it. Room location is at the far end corner of the 5th floor...which is good. It was very quiet and relaxing. The room is very (very!!) spacious. We enjoyed the perks of Club Intercon - complimentary wifi, breakfast / high tea / cocktails, access to the lounge, free valet. It was all worth the $$$! Too bad the hotel will cease ops in Manila. Yet it was great that we experienced their premier service during the last week of operations. Great hotel indeed.
Prijavi ovu recenziju
Ralph A. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 27. prosinca 2015.
Mr

history, people,location
8,3
great!
Prijavi ovu recenziju
Tadahiro M. Obitelji sa malom djecom Japan, 26. prosinca 2015.
no good and old hotel
2,7
check-in is too late,old room,noisy room,thin wall,hear next room noise.low service,staff is no good!
Prijavi ovu recenziju
Justin D. Parovi United States of America, 14. prosinca 2015.
Hate to see the intercon is no more

Location, Staff, Pool
10
Loves the intercon always had a great time there. Sad to see that it is shut down Thanks again
Prijavi ovu recenziju
Iris M. Parovi Philippines, 14. prosinca 2015.
Would like to visit again

Ambiance, staff, clean and with class
9,7
Prijavi ovu recenziju
Mercedes F. Grupe Philippines, 13. prosinca 2015.
One of the best

Location, professional staff, charm
8,3
Very good stay. It was our first and last. The front desk (Vanie?) was excellent. Food was good. Location was superb (esp. for holiday shopping). Facilities and room a bit dated. Charming grand old dame with many stories.
Prijavi ovu recenziju
Mercedes F. Grupe Philippines, 12. prosinca 2015.
Grand old dame

We loved the absolute accessibility, the desire to please of the staff, and the tradition.
9
We had a bittersweet stay knowing the hotel would soon close, but we were glad to experience its tradition of old world charm. We saw signs of age, and certain items (like some of the food orders on room service) could have been better, but altogether, we were glad about the experience. Christmas shopping has never been more convenient.
Prijavi ovu recenziju
Lucille M. Solo putnici Philippines, 7. prosinca 2015.
enjoyed my stay

location, free internet, friendly staff
8,7
I am a regular customer of Intercontinental and I really find the staff very accommodating and friendly. Too bad they had to close the hotel
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
InterContinental Manila ManilaInterContinental Manila Manila - Eksterijer hotelaInterContinental Manila Manila - BazenInterContinental Manila Manila - Luksuzni salonInterContinental Manila Manila - Luksuzni salonInterContinental Manila Manila - Luksuzni salonInterContinental Manila Manila - Luksuzni salonInterContinental Manila Manila - Luksuzni salonInterContinental Manila Manila - Luksuzni salonInterContinental Manila Manila - PredvorjeInterContinental Manila Manila - Eksterijer hotelaInterContinental Manila Manila - Eksterijer hotelaInterContinental Manila Manila - Eksterijer hotelaInterContinental Manila Manila - RestoranInterContinental Manila Manila - RestoranInterContinental Manila Manila - RestoranInterContinental Manila Manila - Gostinjska sobaInterContinental Manila Manila - Gostinjska sobaInterContinental Manila Manila - Gostinjska sobaInterContinental Manila Manila - Gostinjska sobaInterContinental Manila Manila - Gostinjska sobaInterContinental Manila Manila - Plesna dvoranaInterContinental Manila Manila - Plesna dvoranaInterContinental Manila Manila - Plesna dvoranaInterContinental Manila Manila - Plesna dvoranaInterContinental Manila Manila - Plesna dvoranaInterContinental Manila Manila - Gostinjska sobaInterContinental Manila Manila - Gostinjska sobaInterContinental Manila Manila - Gostinjska sobaInterContinental Manila Manila - Gostinjska sobaInterContinental Manila Manila - Gostinjska sobaInterContinental Manila Manila - Gostinjska sobaInterContinental Manila Manila - RestoranInterContinental Manila Manila - RecepcijaInterContinental Manila Manila - Predvorje


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C01