Povratak na info o hotelu

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Ugodno



od 1203recenzija
  • Hotelski uvjeti/čistoća: 6,5
  • Objekti 6,0
  • Lokacija 5,8
  • Udobnost/standard sobe: 6,6
  • Uslužnost osoblja: 6,6
  • Vrijednost za novac: 6,8
  • Hrana/objedi: 5,3
Sortirano prema

anton S. od Ukrajina
Parovi
Boravili ste jednu noć u veljača, 2016
not ok
nothing
its not hotel-appartment house is situated in rubbish region of Manila. Taxi drivers know nothing how to get.
Recenzirano 19 ožujka 2016

anton S. od Ukrajina
Parovi
Boravili ste jednu noć u veljača, 2016
not ok
its not hotel-appartment house is situated in rubbish region of Manila. Taxi drivers know nothing how to get.
Recenzirano 19 ožujka 2016

dennis P. od Sjedinjene Američke Države
Obitelji sa malom djecom
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2016
this is just a great place for the hole family
the best breafest i have ever had... if you can fly over fences it is just 1.5 kl from airport ... rooms very clean ... and close to very nice restarants.. i did not want to travel any where else.. everything is there
Recenzirano 06 ožujka 2016

Donna E. od Kanada
Solo putnici
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2016
Not close to the Airport!
Price?? Clean?? Breakfast included??
This hotel description is misleading. It is close to the airport runway, but in a very poor neighbourhood at least a 30 minute cab ride in heavy traffic away from the terminals. The rooms are adequate - very strong smell of mould and bad sewage is present. Breakfast is included but there are no suitable restaurants close by. Very far from the basic sites of Manila. Also not advertised is the 1000P deposit required for your stay. This is not great if just want a place to stay before catching early flights out Manila.
Recenzirano 04 ožujka 2016

Belen M. od Kanada
Grupe
Boravili ste jednu noć u veljača, 2016
Very disappointing and roach infested rooms.
The rooms were infested with roaches, big and small in size. Rooms were not convenient to stay and too far to the airport. Breakfast was supposed to be per person for group of 8, but we were served with only two plates per room. Very disappointing.
Recenzirano 26 veljače 2016

Matthew C. od Sjedinjene Američke Države
Obitelji sa malom djecom
Boravili ste jednu noć u veljača, 2016
Great hotel but head to find
Very difficult to locate. If you got through barangay moonwalk you have to give security guard your id and pick it up when you leave.
Recenzirano 14 veljače 2016

HSINHUNG C. od Kina
Poslovni putnici
Boravili ste jednu noć u veljača, 2016
good
good location
Recenzirano 13 veljače 2016

Maria C. od Australija
Obitelji sa odraslom djecom
Boravili ste jednu noć u veljača, 2016
Bad experience
Love Dogs but didnt appreciate dogs barking on my level.in the middle of the night. The shower was putrid to say the least. The area was scary and just felt really uncomfortable , Overall a horrible experience. The ONLY good thing was it was 5 min drive to NAIA airport .
Recenzirano 12 veljače 2016

paul K. od Kanada
Parovi
Boravili ste 3 noći u siječanj, 2016
Not up today needs,,,,
No best things in there,,,,
Not recommended to best friend,,,,
Recenzirano 05 veljače 2016

gerhard B. od Njemačka
Parovi
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2016
Good for one night
Even though the distance to the airport is 1.5 km ,you need one half to one hour to the airport ,terminal 3. The stuff is friendly, but we must ask for toiletries, a kettle.The size of the room is not what is in the description. The location in Paranaque is bad, you dont dare to go out in the dark. I would not stay there again.
Recenzirano 03 veljače 2016


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ja ne odsedam u hotelu. Pravim rezervaciju za drugu osobu.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: