Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Isabelle Garden Hotel and Suites

C8 Isabelle Garden Villas, E Rodriguez Avenue Brgy Moonwalk, Parañaque City, Parañaque, Manila, Filipini 1709 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Gostinjska soba Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Gostinjska soba Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Gostinjska soba Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Kupaonica Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Gostinjska soba Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Gostinjska soba Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Gostinjska soba Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Gostinjska soba Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Recepcija Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Eksterijer hotela Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Predvorje Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Sadržaji Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Ulaz Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Gostinjska soba Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Kupaonica Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Gostinjska soba
Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Gostinjska soba Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Gostinjska soba Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Gostinjska soba Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Kupaonica Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Gostinjska soba Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Gostinjska soba Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Gostinjska soba Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Kupaonica Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Interijer hotela Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Gostinjska soba Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Gostinjska soba Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Gostinjska soba
Područje Parañaque Broj soba: 50

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,3

od 1143recenzija

Vrijednost za novac:
6,9
Lokacija
5,8
Uslužnost osoblja:
6,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,6
Udobnost/standard sobe:
6,7
Hrana/objedi:
5,3
Sve recenzije (1143)
Razvrstati po:
Rongrong L. Solo putnici China, 29. kolovoza 2015.
so good

friendly nice clean
8,3
Prijavi ovu recenziju
Francois B. Parovi United States of America, 16. kolovoza 2015.
OVERRATED

Isabelle Garden Hotel and Suites
4,3
will not stay there or recommend it to anyone. Although close to the airport on paper, very inconvenient way and long/slow way to get there. As we stayed several days, room was never cleaned until the 4th day when we requested it. The worst location possible for anything.
Prijavi ovu recenziju
Harold C. Parovi United States of America, 7. kolovoza 2015.
very disappointed!!!
3
Taxi from airport ripped me off. Had to make him stop in front of police station. Police took me to hotel. Can't blame hotel but set the tone for Isabelle. Lady at desk was very rude. Asked how much for a 3rd guest and was told not allowed. Also told I was not allowed to get complimentary breakfast since I had to leave 5:30 am. Huge water bugs in room. No bed, just mattress in a loft.
Prijavi ovu recenziju
Colin F. Solo putnici United Kingdom, 21. srpnja 2015.
Junkie. Dont stay here

The staff was friendly,
4
Don't stay here. Cockroaches in the rooms especially in the bathroom. My shower did not work, but it was 3 am and I had a 6 am flight, so there was no point in complaining to get a new shower. There were several cockroaches in the bathroom, so I don't know if I would have even showered there. The room was big with a lofted bed, but the AC unit was directly under the lofted bed so almost no cold air reaches the part where you actually sleep. It was very stuffy and uncomfortable while I was trying to sleep. The shuttle to the airport was good but expensive, the lady at the front desk was very nice When I was in the hallway at around 3 am going to check out I saw a 2 or 3 inch cockroach scurry under someone's door. They are somewhat close to the airport, but getting to the hotel is a pain in the ass. I payed a few extra bucks to stay at this hotel to avoid dirtiness and discomfort, but this place was a dive. If I wanted cockroaches and dirty conditions I would have paid the $15-20 US. Bottom line is don't stay here
Prijavi ovu recenziju
Sheryll A. Parovi Philippines, 19. srpnja 2015.
Accessible to airport

Price, accessibility and cleanliness
7,7
It was good cause it is near my relatives and there was parking area for my car.
Prijavi ovu recenziju
Kristopher J. Parovi Philippines, 24. lipnja 2015.
Not Bad

Accomodating personnels, Nice Room, Accessibilty to Airport
8
Prijavi ovu recenziju
Stephan M. Solo putnici Canada, 19. lipnja 2015.
OK

location.
7
For just passing through it is good value for money for Manila. Close to the airport was a priority.
Prijavi ovu recenziju
Madalina C. Parovi Canada, 18. lipnja 2015.
Clean place; great for 1 night next to airport

The location and the staff
7,7
Prijavi ovu recenziju
Joanes A. Poslovni putnici Philippines, 9. lipnja 2015.
isabel

0
3,3
o
Prijavi ovu recenziju
Hanson G. Poslovni putnici Philippines, 26. svibnja 2015.
Price wise hotel

Price
4,7
Good enough.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Isabelle Garden Hotel and Suites ManilaIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - Gostinjska sobaIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - Gostinjska sobaIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - Gostinjska sobaIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - KupaonicaIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - Gostinjska sobaIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - Gostinjska sobaIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - Gostinjska sobaIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - Gostinjska sobaIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - RecepcijaIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - Eksterijer hotelaIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - PredvorjeIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - SadržajiIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - UlazIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - Gostinjska sobaIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - KupaonicaIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - Gostinjska sobaIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - Gostinjska sobaIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - Gostinjska sobaIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - Gostinjska sobaIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - KupaonicaIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - Gostinjska sobaIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - Gostinjska sobaIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - Gostinjska sobaIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - KupaonicaIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - Interijer hotelaIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - Gostinjska sobaIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - Gostinjska sobaIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - Gostinjska sobaIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - Gostinjska sobaIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - Gostinjska sobaIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - KupaonicaIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - Gostinjska sobaIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B06