Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Isabelle Royale Hotel Paranaque

C8 Isabelle Garden Villas, E Rodriguez Avenue Brgy Moonwalk, Parañaque City, Parañaque, Manila, Filipini 1709 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Isabelle Garden Hotel and Suites
Isabelle Royale Hotel Paranaque Manila - Gostinjska soba Isabelle Royale Hotel Paranaque Manila - Gostinjska soba Isabelle Royale Hotel Paranaque Manila - Gostinjska soba Isabelle Royale Hotel Paranaque Manila - Kupaonica Isabelle Royale Hotel Paranaque Manila - Gostinjska soba Isabelle Royale Hotel Paranaque Manila - Gostinjska soba Isabelle Royale Hotel Paranaque Manila - Gostinjska soba Isabelle Royale Hotel Paranaque Manila - Gostinjska soba Isabelle Royale Hotel Paranaque Manila - Recepcija Isabelle Royale Hotel Paranaque Manila - Eksterijer hotela Isabelle Royale Hotel Paranaque Manila - Predvorje Isabelle Royale Hotel Paranaque Manila - Sadržaji Isabelle Royale Hotel Paranaque Manila - Ulaz Isabelle Royale Hotel Paranaque Manila - Gostinjska soba Isabelle Royale Hotel Paranaque Manila - Kupaonica Isabelle Royale Hotel Paranaque Manila - Gostinjska soba
Isabelle Royale Hotel Paranaque Manila - Gostinjska soba Isabelle Royale Hotel Paranaque Manila - Gostinjska soba Isabelle Royale Hotel Paranaque Manila - Gostinjska soba Isabelle Royale Hotel Paranaque Manila - Kupaonica Isabelle Royale Hotel Paranaque Manila - Gostinjska soba Isabelle Royale Hotel Paranaque Manila - Gostinjska soba Isabelle Royale Hotel Paranaque Manila - Gostinjska soba Isabelle Royale Hotel Paranaque Manila - Kupaonica Isabelle Royale Hotel Paranaque Manila - Interijer hotela Isabelle Royale Hotel Paranaque Manila - Gostinjska soba Isabelle Royale Hotel Paranaque Manila - Gostinjska soba Isabelle Royale Hotel Paranaque Manila - Gostinjska soba
Područje Parañaque Broj soba: 50

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,3

od 1176recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
6,8
Lokacija
5,8
Uslužnost osoblja:
6,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,5
Udobnost/standard sobe:
6,6
Hrana/objedi:
5,3
Sve recenzije (1176)
Razvrstati po:
Christopher W. Grupe United States of America, 31. siječnja 2016.
The ugliest and most inconvenient hotel
2,3
I regretted booking in that hotel. The location feels like in the slum area.
Prijavi ovu recenziju
Paul K. Parovi Canada, 31. siječnja 2016.
Not up today needs,,,,

No best things in there,,,,
5,3
Not recommended to best friend,,,,
Prijavi ovu recenziju
Rolands M. Parovi Latvia, 30. siječnja 2016.
fantastic

breakfast, and location,
5
verygood
Prijavi ovu recenziju
Gaudencio C. Parovi Philippines, 24. siječnja 2016.
Odinary hotel

no comments
6
No comments
Prijavi ovu recenziju
Steinar E. Parovi Norway, 7. siječnja 2016.
Hvis was not a nice hotel. Fine some other place

Nothing
3,3
Prijavi ovu recenziju
Emma H. Parovi United Kingdom, 4. prosinca 2015.
Great value for 1 night airport stay

Close to airport, very good value, clean and good sized rooms
7,3
Perfect stay for 1 night in Manila before flying to Palawan, superb value, close to airport. Just fine for what we needed. Only 10 min drive from the airport.
Prijavi ovu recenziju
Nathan B. Solo putnici New Zealand, 27. studenog 2015.
Home away from home

great customer service, best security and a great location near the malls and airport.
10
Prijavi ovu recenziju
Gordon B. Solo putnici United States of America, 21. studenog 2015.
Pleasantly surprised

Friendly people, walkable neighborhood, great restaurant across the street from the front gate.
8
Not the easiest place to find, off the beaten path however the pricing is within line of their amenities. Met lots of other travelers. Enjoyed my stay.
Prijavi ovu recenziju
Mark R. Parovi United Arab Emirates, 19. studenog 2015.
The ladder is not safe
4
It's not so good, the staff is friendly, but the food tastes terrible and the location is very far.
Prijavi ovu recenziju
Bradley K. Parovi United Kingdom, 14. studenog 2015.
Do not request the airport transfer
3,3
Absolutely disgraceful customer service. I was left waiting at the airport for 2 hours waiting for my airport pick up. Three times I called the reception only to be told things like the driver is on his way, there is heavy traffic and a third time he is on his way. In fact there was none of this happening, he was on another job. As for the hotel, I had a suite. Well it's the first time I have stayed in a suite with the bed pushed up against the wall!!! Smallest suite ever!! The sofa comes from a children's play room, it is so small, as for the bathroom it is so tiny I couldn't bend to spit the toothpaste from my mouth and would it really hurt to have a mirror in the bathroom and a shower curtain that was long enough to stop the bathroom flooding!!! Oh and this hotel is in squatter area, the only time the roosters the shut up were when the dogs were barking!!! If u are of a nervous nature, u will not want to leave the hotel compound after dusk.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Isabelle Royale Hotel Paranaque ManilaIsabelle Royale Hotel Paranaque Manila - Gostinjska sobaIsabelle Royale Hotel Paranaque Manila - Gostinjska sobaIsabelle Royale Hotel Paranaque Manila - Gostinjska sobaIsabelle Royale Hotel Paranaque Manila - KupaonicaIsabelle Royale Hotel Paranaque Manila - Gostinjska sobaIsabelle Royale Hotel Paranaque Manila - Gostinjska sobaIsabelle Royale Hotel Paranaque Manila - Gostinjska sobaIsabelle Royale Hotel Paranaque Manila - Gostinjska sobaIsabelle Royale Hotel Paranaque Manila - RecepcijaIsabelle Royale Hotel Paranaque Manila - Eksterijer hotelaIsabelle Royale Hotel Paranaque Manila - PredvorjeIsabelle Royale Hotel Paranaque Manila - SadržajiIsabelle Royale Hotel Paranaque Manila - UlazIsabelle Royale Hotel Paranaque Manila - Gostinjska sobaIsabelle Royale Hotel Paranaque Manila - KupaonicaIsabelle Royale Hotel Paranaque Manila - Gostinjska sobaIsabelle Royale Hotel Paranaque Manila - Gostinjska sobaIsabelle Royale Hotel Paranaque Manila - Gostinjska sobaIsabelle Royale Hotel Paranaque Manila - Gostinjska sobaIsabelle Royale Hotel Paranaque Manila - KupaonicaIsabelle Royale Hotel Paranaque Manila - Gostinjska sobaIsabelle Royale Hotel Paranaque Manila - Gostinjska sobaIsabelle Royale Hotel Paranaque Manila - Gostinjska sobaIsabelle Royale Hotel Paranaque Manila - KupaonicaIsabelle Royale Hotel Paranaque Manila - Interijer hotelaIsabelle Royale Hotel Paranaque Manila - Gostinjska sobaIsabelle Royale Hotel Paranaque Manila - Gostinjska sobaIsabelle Royale Hotel Paranaque Manila - Gostinjska sobaIsabelle Royale Hotel Paranaque Manila - Gostinjska sobaIsabelle Royale Hotel Paranaque Manila - Gostinjska sobaIsabelle Royale Hotel Paranaque Manila - KupaonicaIsabelle Royale Hotel Paranaque Manila - Gostinjska sobaIsabelle Royale Hotel Paranaque Manila - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A08