ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Island Pacific Hotel

152 Connaught Road West, Hong Kong Otok Zapad, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Island Pacific Hotel Hong Kong - Predvorje Island Pacific Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Island Pacific Hotel Hong Kong - Restoran Island Pacific Hotel Hong Kong - Pub/salon Island Pacific Hotel Hong Kong - Restoran Island Pacific Hotel Hong Kong - Bazen Island Pacific Hotel Hong Kong - Bazen Island Pacific Hotel Hong Kong - Posao Centar Island Pacific Hotel Hong Kong - Posao Centar Island Pacific Hotel Hong Kong - Posao Centar Island Pacific Hotel Hong Kong - Posao Centar Island Pacific Hotel Hong Kong - Posao Centar Island Pacific Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Island Pacific Hotel Hong Kong - Plesna dvorana Island Pacific Hotel Hong Kong - Restoran Island Pacific Hotel Hong Kong - Restoran
Island Pacific Hotel Hong Kong - Restoran Island Pacific Hotel Hong Kong - Restoran Island Pacific Hotel Hong Kong - Pogled Island Pacific Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Island Pacific Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Island Pacific Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Hong Kong Otok Zapad Broj soba: 343
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 5246recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
7,3
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,2
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (5246)
Razvrstati po:
Hiu Y. Obitelji sa malom djecom China, 25. rujna 2014.
Great overall

Location is alright, staff is very nice & helpful and food was good but bit pricey
8,7
Limin K. Solo putnici Singapore, 23. rujna 2014.
Old Hong Kong

Location, facilities , pricing and conciearge
8,7
I had a great stay at Island Pacific Hotel.I enjoyed the gym and pool, well kept. Rooms were Hong Kong size rooms but comfortable and clean. Although it wasnt near the MTR but the buses and trams made it a convenient location( trams is the best way to see HK). The area has a hipster and vintage feel to it and lots of traditional Hong Kong cafes and food. It is not overly crowded like Causeway bay, wanchai or central. I will definitely stay at island pacific again :)
Ardzuna S. Poslovni putnici Indonesia, 22. rujna 2014.
The best business hotel on West HK Island

Location, room, amenity
9,7
Island Pacific is always my favourite hotel to stay for business trip in HK. It's located not far from Central and very close proximity to Sun Yat Sen Park and Macao Ferry Terminal, it's very convenient to walk everywhere. Compact like others in HK but the staffs friendliness is something that I can't easily forget. I'll still stay at this hotel in the future.
Ni N. Poslovni putnici Indonesia, 19. rujna 2014.
Very good hotel. Very good staff

staff; hotel facility; information. I regret why I checked out to wanchai iclub hotel
7,7
Very really very good. I will stay in that hotel again and will recommend it.
Yi P. Solo putnici Taiwan, 17. rujna 2014.
helpful!

Free shuttle bus, swimming pool, service
8,7
Andrea A. Parovi Philippines, 17. rujna 2014.
Nice place to stay

Hotel staff are friendly, harbour view room was fantastic, neat and clean
8,3
Great place to stay and worth the money.
Nersilane R. Grupe Philippines, 14. rujna 2014.
Very nice hotel

The rooms (the harbour view specially), the free shuttle and the cheap price.
9
It was good, the hotel is very nice for the price. The room is not big but still fine for 2 persons. The harbour view made our stay amazing :) It's a bit far from the MTR Sheung Wan. But they have the free shuttle 8am- 10pm everyday which make it convenient.
Chung Y. Parovi Vietnam, 12. rujna 2014.
Nice price, good quality

Cleanliness, Location, Ocean view
9
Anna A. Poslovni putnici United States of America, 12. rujna 2014.
Pleasant stay

Staff convenience food
8,3
Very good. Enjoyed my stay
Willian D. Poslovni putnici Brazil, 12. rujna 2014.
good

pool
8
good

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Island Pacific Hotel Hong KongIsland Pacific Hotel Hong Kong - PredvorjeIsland Pacific Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessIsland Pacific Hotel Hong Kong - RestoranIsland Pacific Hotel Hong Kong - Pub/salonIsland Pacific Hotel Hong Kong - RestoranIsland Pacific Hotel Hong Kong - BazenIsland Pacific Hotel Hong Kong - BazenIsland Pacific Hotel Hong Kong - Posao CentarIsland Pacific Hotel Hong Kong - Posao CentarIsland Pacific Hotel Hong Kong - Posao CentarIsland Pacific Hotel Hong Kong - Posao CentarIsland Pacific Hotel Hong Kong - Posao CentarIsland Pacific Hotel Hong Kong - Soba za sastankeIsland Pacific Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaIsland Pacific Hotel Hong Kong - RestoranIsland Pacific Hotel Hong Kong - RestoranIsland Pacific Hotel Hong Kong - RestoranIsland Pacific Hotel Hong Kong - RestoranIsland Pacific Hotel Hong Kong - PogledIsland Pacific Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaIsland Pacific Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaIsland Pacific Hotel Hong Kong - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3B01