ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Island Pacific Hotel

152 Connaught Road West, Hong Kong Otok Zapad, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Island Pacific Hotel Hong Kong - Predvorje Island Pacific Hotel Hong Kong - Restoran Island Pacific Hotel Hong Kong - Pub/salon Island Pacific Hotel Hong Kong - Restoran Island Pacific Hotel Hong Kong - Hrana i piće Island Pacific Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Island Pacific Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Island Pacific Hotel Hong Kong - Bazen Island Pacific Hotel Hong Kong - Bazen Island Pacific Hotel Hong Kong - Posao Centar Island Pacific Hotel Hong Kong - Posao Centar Island Pacific Hotel Hong Kong - Posao Centar Island Pacific Hotel Hong Kong - Posao Centar Island Pacific Hotel Hong Kong - Posao Centar Island Pacific Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Island Pacific Hotel Hong Kong - Plesna dvorana
Island Pacific Hotel Hong Kong - Restoran Island Pacific Hotel Hong Kong - Restoran Island Pacific Hotel Hong Kong - Restoran Island Pacific Hotel Hong Kong - Restoran Island Pacific Hotel Hong Kong - Pogled Island Pacific Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Island Pacific Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Island Pacific Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Hong Kong Otok Zapad Broj soba: 343
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 5471recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
7,3
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,2
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (5471)
Razvrstati po:
Rina K. Poslovni putnici United Kingdom, 25. siječnja 2015.
SERVICE EXCELLANT--- WING AND CAROL WERE GREAT

SERVICE
10
ONE MONTH-
Vijith B. Grupe India, 24. siječnja 2015.
good value for your money!!

Neat and tidy, harbourview rooms, well mannered and pleasant staffs
9
Ebenezer M. Parovi Philippines, 20. siječnja 2015.
location and money

I like the location, prise and staff of the hotel. it is close to public transit system and it is cheap for a good kind of room
8,3
It is amazing, I had a great vacation. Its really comfortable staying on thier hotel. We've got good room for that cheap price.
Rudi S. Parovi Sweden, 19. siječnja 2015.
Good value for the money!

Location to Central, Good shops and restaurants nearby, Good cheescake
8
Fine, our room was a bit small.
Shing Y. Parovi Hong Kong, 18. siječnja 2015.
good value, clean

clean, value, convienient
8,3
A nice place. they offer me a free upgrade and it have a very good value. Easy to go every places in hong kong island.
Pushpala S. Poslovni putnici India, 16. siječnja 2015.
Good Hotel

good staff
8
Hugh C. Poslovni putnici Australia, 15. siječnja 2015.
Harbor view

Harbor clean pool
10
Kingsley C. Parovi Hong Kong, 11. siječnja 2015.
Nice quiet hotel

View, price and staff service
7,3
Pleasant stay at the hotel, the hotel staff were very accomodating
Melissa H. Parovi Australia, 11. siječnja 2015.
Great location and price

Location, Price, Room standard
8,7
Very good stay. I have stayed multiple times at this hotel and it is quite conveniently located and a good price. Hotel is a little dated but everything functions as it should and the rooms are clean and reasonable size.
Rina K. Poslovni putnici United Kingdom, 11. siječnja 2015.
Wing and Carol from reception was excellent

Service
8,7
Very well Very good Smart business people

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Island Pacific Hotel Hong KongIsland Pacific Hotel Hong Kong - PredvorjeIsland Pacific Hotel Hong Kong - RestoranIsland Pacific Hotel Hong Kong - Pub/salonIsland Pacific Hotel Hong Kong - RestoranIsland Pacific Hotel Hong Kong - Hrana i pićeIsland Pacific Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessIsland Pacific Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessIsland Pacific Hotel Hong Kong - BazenIsland Pacific Hotel Hong Kong - BazenIsland Pacific Hotel Hong Kong - Posao CentarIsland Pacific Hotel Hong Kong - Posao CentarIsland Pacific Hotel Hong Kong - Posao CentarIsland Pacific Hotel Hong Kong - Posao CentarIsland Pacific Hotel Hong Kong - Posao CentarIsland Pacific Hotel Hong Kong - Soba za sastankeIsland Pacific Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaIsland Pacific Hotel Hong Kong - RestoranIsland Pacific Hotel Hong Kong - RestoranIsland Pacific Hotel Hong Kong - RestoranIsland Pacific Hotel Hong Kong - RestoranIsland Pacific Hotel Hong Kong - PogledIsland Pacific Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaIsland Pacific Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaIsland Pacific Hotel Hong Kong - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3B01