ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Island Pacific Hotel

152 Connaught Road West, Hong Kong Otok Zapad, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Island Pacific Hotel Hong Kong - Predvorje Island Pacific Hotel Hong Kong - Restoran Island Pacific Hotel Hong Kong - Pub/salon Island Pacific Hotel Hong Kong - Restoran Island Pacific Hotel Hong Kong - Hrana i piće Island Pacific Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Island Pacific Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Island Pacific Hotel Hong Kong - Bazen Island Pacific Hotel Hong Kong - Bazen Island Pacific Hotel Hong Kong - Posao Centar Island Pacific Hotel Hong Kong - Posao Centar Island Pacific Hotel Hong Kong - Posao Centar Island Pacific Hotel Hong Kong - Posao Centar Island Pacific Hotel Hong Kong - Posao Centar Island Pacific Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Island Pacific Hotel Hong Kong - Plesna dvorana
Island Pacific Hotel Hong Kong - Restoran Island Pacific Hotel Hong Kong - Restoran Island Pacific Hotel Hong Kong - Restoran Island Pacific Hotel Hong Kong - Restoran Island Pacific Hotel Hong Kong - Pogled Island Pacific Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Island Pacific Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Island Pacific Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Island Pacific Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Hong Kong Otok Zapad Broj soba: 343
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 5402recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
7,3
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,2
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (5402)
Razvrstati po:
Carmelita S. Obitelji sa odraslom djecom Macau, 25. prosinca 2014.
Good location. Friendly staff

Have shutle bus. Good location. Near Hong Kong macau ferry terminal
8
Fu C. Solo putnici United States of America, 25. prosinca 2014.
Carpet too old

Harbor view, water temperature great, staff helpful
6,3
Shun M. Solo putnici Hong Kong, 23. prosinca 2014.
Not bad

Proximity to public swimming pool, Seaview and Quite surrouning
6,3
The stay was ok; room is a bit small and old. Generally clean. I was upgrade to half seaview room and the view was quite nice. However, staff performance is under average. I ordered a bottle opener and the staff did pass me impolitely without saying any service language..
Chon M. Parovi Portugal, 23. prosinca 2014.
Pre Christmas stay

Clean, convenient, comfortable
8,3
Nuryaminah R. Solo putnici Singapore, 23. prosinca 2014.
Unexpected

Staff attentiveness, location, room
8,7
I wasn't expecting much of the hotel as I booked it at the last minute when I extended my stay here unplanned. The moment I arrived, the staff were warm and friendly, attentive and efficient. Superb and splendid. Although I reached quite early than the stipulated check-in time, I was immediately offered a room regardless. The room is comfortable, location is convenient and if you get the harbour view, it's lovely! Definitely recommended.
Koh J. Solo putnici Singapore, 22. prosinca 2014.
Great harbour view!

Wonderful harbour view! Felt very secure as there was a door latch in addition to the lock on the door as I stayed alone, pls continue to have the door latch! Shuttle service was very convenient :)
9
Wonderful!! Love the harbour view, shuttle service, door latch! Had a relaxing sleep in this hotel :)
Alan S. Parovi Canada, 22. prosinca 2014.
Location Comfort and Wifi

Location Wi Fi Business centre
6
This is my first choice for the neighbourhood and location great walk and view.
Fok C. Poslovni putnici Hong Kong, 21. prosinca 2014.
nice hotel

nice hotel
7
nice hotel
Ta-Hsin H. Solo putnici Taiwan, 14. prosinca 2014.
location location location

location is quite convenient, nice breakfast and friendly staffs
7
room was very standard nothing special but I was solo traveler the only thing that I cared about was location
Bruce H. Parovi Australia, 7. prosinca 2014.
Great location and neat hotel

Location, clean and amazing harbour view.
9

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Island Pacific Hotel Hong KongIsland Pacific Hotel Hong Kong - PredvorjeIsland Pacific Hotel Hong Kong - RestoranIsland Pacific Hotel Hong Kong - Pub/salonIsland Pacific Hotel Hong Kong - RestoranIsland Pacific Hotel Hong Kong - Hrana i pićeIsland Pacific Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessIsland Pacific Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessIsland Pacific Hotel Hong Kong - BazenIsland Pacific Hotel Hong Kong - BazenIsland Pacific Hotel Hong Kong - Posao CentarIsland Pacific Hotel Hong Kong - Posao CentarIsland Pacific Hotel Hong Kong - Posao CentarIsland Pacific Hotel Hong Kong - Posao CentarIsland Pacific Hotel Hong Kong - Posao CentarIsland Pacific Hotel Hong Kong - Soba za sastankeIsland Pacific Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaIsland Pacific Hotel Hong Kong - RestoranIsland Pacific Hotel Hong Kong - RestoranIsland Pacific Hotel Hong Kong - RestoranIsland Pacific Hotel Hong Kong - RestoranIsland Pacific Hotel Hong Kong - PogledIsland Pacific Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaIsland Pacific Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaIsland Pacific Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaIsland Pacific Hotel Hong Kong - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3B01