ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Island Pacific Hotel

152 Connaught Road West, Hong Kong Otok Zapad, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Island Pacific Hotel Hong Kong - Predvorje Island Pacific Hotel Hong Kong - Restoran Island Pacific Hotel Hong Kong - Pub/salon Island Pacific Hotel Hong Kong - Restoran Island Pacific Hotel Hong Kong - Hrana i piće Island Pacific Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Island Pacific Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Island Pacific Hotel Hong Kong - Bazen Island Pacific Hotel Hong Kong - Bazen Island Pacific Hotel Hong Kong - Posao Centar Island Pacific Hotel Hong Kong - Posao Centar Island Pacific Hotel Hong Kong - Posao Centar Island Pacific Hotel Hong Kong - Posao Centar Island Pacific Hotel Hong Kong - Posao Centar Island Pacific Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Island Pacific Hotel Hong Kong - Plesna dvorana
Island Pacific Hotel Hong Kong - Restoran Island Pacific Hotel Hong Kong - Restoran Island Pacific Hotel Hong Kong - Restoran Island Pacific Hotel Hong Kong - Restoran Island Pacific Hotel Hong Kong - Pogled Island Pacific Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Island Pacific Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Island Pacific Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Island Pacific Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Hong Kong Otok Zapad Broj soba: 343
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 5381recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
7,3
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,2
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (5381)
Razvrstati po:
Ta-Hsin H. Solo putnici Taiwan, 14. prosinca 2014.
location location location

location is quite convenient, nice breakfast and friendly staffs
7
room was very standard nothing special but I was solo traveler the only thing that I cared about was location
Bruce H. Parovi Australia, 7. prosinca 2014.
Great location and neat hotel

Location, clean and amazing harbour view.
9
Emily N. Poslovni putnici China, 6. prosinca 2014.
good

convenient, nice staff, food is ok
5
Alan P. Parovi United Kingdom, 29. studenog 2014.
Excellent

Efficiency, location, standard.
9,3
The hotel is ideally situated, staff extremely efficient and helpful. I had to give a midrange score in the food category as we did not use this facility. Everything else was excellent and I would not hesitate to stay there again.
Tszbun G. Poslovni putnici Hong Kong, 26. studenog 2014.
new comfort convenient

price comfort new
6
okay
Rita P. Poslovni putnici Macau, 25. studenog 2014.
Great customer service but

Polite and helpful Staff, location, close proximity to HK-Macau Ferry Terminal
6,3
The room facilities there including bathroom and carpet are bit worn out. The toilet won't flush using the handle, I had to open the lid and pull the lever in order to get it flush. The staff is super polite and helpful though. It will be a great hotel if they renew the property.
Constantine A. Poslovni putnici Hong Kong, 23. studenog 2014.
A good experience

location clean safe
9,3
Eyal F. Poslovni putnici Belgium, 23. studenog 2014.
Very good stay, nice staffs, good location

Very big room with sea view, helpful staffs, good location
9,3
Have been in this hotel for many times already cuz I'm a business traveler. It's a very good hotel with good price for a businessman stay. Excellent hotel. Will always choose this hotel every time I come to hk.
Frank L. Obitelji sa odraslom djecom United States of America, 20. studenog 2014.
Good stay

Convenient location, affordable, clean
7
Sonia E. Obitelji sa malom djecom United States of America, 16. studenog 2014.
wonderful time

attention from the staff, cleanliness, location
9,3
it was wonderful as always. The staff are very friendly and the hotel is very clean. I love the smell when you come in the hotel.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Island Pacific Hotel Hong KongIsland Pacific Hotel Hong Kong - PredvorjeIsland Pacific Hotel Hong Kong - RestoranIsland Pacific Hotel Hong Kong - Pub/salonIsland Pacific Hotel Hong Kong - RestoranIsland Pacific Hotel Hong Kong - Hrana i pićeIsland Pacific Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessIsland Pacific Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessIsland Pacific Hotel Hong Kong - BazenIsland Pacific Hotel Hong Kong - BazenIsland Pacific Hotel Hong Kong - Posao CentarIsland Pacific Hotel Hong Kong - Posao CentarIsland Pacific Hotel Hong Kong - Posao CentarIsland Pacific Hotel Hong Kong - Posao CentarIsland Pacific Hotel Hong Kong - Posao CentarIsland Pacific Hotel Hong Kong - Soba za sastankeIsland Pacific Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaIsland Pacific Hotel Hong Kong - RestoranIsland Pacific Hotel Hong Kong - RestoranIsland Pacific Hotel Hong Kong - RestoranIsland Pacific Hotel Hong Kong - RestoranIsland Pacific Hotel Hong Kong - PogledIsland Pacific Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaIsland Pacific Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaIsland Pacific Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaIsland Pacific Hotel Hong Kong - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3A01