Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Island Pacific Hotel

152 Connaught Road West, Hong Kong Otok Zapad, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Island Pacific Hotel Hong Kong - Predvorje Island Pacific Hotel Hong Kong - Restoran Island Pacific Hotel Hong Kong - Pub/salon Island Pacific Hotel Hong Kong - Restoran Island Pacific Hotel Hong Kong - Hrana i piće Island Pacific Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Island Pacific Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Island Pacific Hotel Hong Kong - Bazen Island Pacific Hotel Hong Kong - Bazen Island Pacific Hotel Hong Kong - Posao Centar Island Pacific Hotel Hong Kong - Posao Centar Island Pacific Hotel Hong Kong - Posao Centar Island Pacific Hotel Hong Kong - Posao Centar Island Pacific Hotel Hong Kong - Posao Centar Island Pacific Hotel Hong Kong - Posao Centar Island Pacific Hotel Hong Kong - Soba za sastanke
Island Pacific Hotel Hong Kong - Plesna dvorana Island Pacific Hotel Hong Kong - Restoran Island Pacific Hotel Hong Kong - Restoran Island Pacific Hotel Hong Kong - Restoran Island Pacific Hotel Hong Kong - Restoran Island Pacific Hotel Hong Kong - Restoran Island Pacific Hotel Hong Kong - Pogled Island Pacific Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Island Pacific Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Island Pacific Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Island Pacific Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Island Pacific Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Hong Kong Otok Zapad Broj soba: 343
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 5639recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
7,3
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,2
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (5639)
Razvrstati po:
Gail S. Obitelji sa odraslom djecom United States of America, 28. svibnja 2015.
Great hotel in hongkong

Location, service and quality of room
9,3
We loved outstay there. It could not have been better.
Wendy B. Poslovni putnici Sweden, 26. svibnja 2015.
Good stay

Location, view, room
8,7
Its really good. Room is spacious and the view is amazing. Staff friendly and speaks english.
Michelle T. Poslovni putnici Indonesia, 26. svibnja 2015.
Great place to stay

Location, people, pool
8,3
This was my first stay there having recommended people there in the past and I was very pleasantly surprised at how good it was. The staff was courteous and efficient and my room service meals were delicious! It is about a 5 minute walk from the newly opened subway station and if you like public buses like me, the stop is only 2 minutes away. From the airport, you can take the train to Hong Kong and then take the complimentary shuttle to the hotel or the airport bus that stops about 3 minutes on foot (dragging a luggage) away from the hotel. Extremely convenient. The airport bus is about HK$60 cheaper than the train, for all you budget conscious people. All in all, a great hotel to stay in.
Gabe M. Solo putnici Canada, 24. svibnja 2015.
Good location

staff, location, bed
9,3
Very comfy bed, huge bathroom. Staff was excellent, very friendly and polite. I will come back on my next visit to Hong Kong. Candies
Denny R. Obitelji sa malom djecom Philippines, 19. svibnja 2015.
Recommended

1) friendly and hospitable staffs 2) free shuttle 3) nice location
9,3
We did enjoy our stay in this hotel. We liked the free shuttle that they offer. They upgraded us to a connecting room with a nice view! We will definitely stay again here.
Will C. Poslovni putnici Hong Kong, 17. svibnja 2015.
Small room

Sea view
3
Seaview.......poor facilities
Pascal F. Parovi France, 16. svibnja 2015.
Great value a little bit cold

Position view and big room
9,3
Air con always on this hotel is cold! So just turn off the con and is ok... Close from mtr and grand voeux avenue is convenient..
Bon H. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 11. svibnja 2015.
Wonderful stay at Island Pacific Hotel, HK

Location/convenience, free wifi and very helpful staff
9
Excellent
Shir W. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 11. svibnja 2015.
Clean & strategic location

Cleanliness, friendly & helpful bellboy and receptionist, strategic location
8,3
Feel good. Very clean hotel with free shuttle bus service to Hong Kong MTR station. Helpful bellboy and room cleaning staff. Strategic location with MTR station nearby around 5 min walk, eat place everywhere.
Chee M. Parovi Malaysia, 8. svibnja 2015.
old but well mantain hotel

old hotel with good maintain, staff are well trained, friendly and informative, surround by many local shop n restaurants
7
From HKIA can take pubic bus( I forgot is A 10 OR A11 )to hotel cost HK40 . Bus stop is only 3 min of walking distance to hotel. Staff are well trained, helpful and informative. Room with old deco but very well maintain, everyday the house keeping is really doing their job. City tram stop is behind hotel

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Island Pacific Hotel Hong KongIsland Pacific Hotel Hong Kong - PredvorjeIsland Pacific Hotel Hong Kong - RestoranIsland Pacific Hotel Hong Kong - Pub/salonIsland Pacific Hotel Hong Kong - RestoranIsland Pacific Hotel Hong Kong - Hrana i pićeIsland Pacific Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessIsland Pacific Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessIsland Pacific Hotel Hong Kong - BazenIsland Pacific Hotel Hong Kong - BazenIsland Pacific Hotel Hong Kong - Posao CentarIsland Pacific Hotel Hong Kong - Posao CentarIsland Pacific Hotel Hong Kong - Posao CentarIsland Pacific Hotel Hong Kong - Posao CentarIsland Pacific Hotel Hong Kong - Posao CentarIsland Pacific Hotel Hong Kong - Posao CentarIsland Pacific Hotel Hong Kong - Soba za sastankeIsland Pacific Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaIsland Pacific Hotel Hong Kong - RestoranIsland Pacific Hotel Hong Kong - RestoranIsland Pacific Hotel Hong Kong - RestoranIsland Pacific Hotel Hong Kong - RestoranIsland Pacific Hotel Hong Kong - RestoranIsland Pacific Hotel Hong Kong - PogledIsland Pacific Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaIsland Pacific Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaIsland Pacific Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaIsland Pacific Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaIsland Pacific Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaIsland Pacific Hotel Hong Kong - Luksuzni salonIsland Pacific Hotel Hong Kong - KupaonicaIsland Pacific Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaIsland Pacific Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaIsland Pacific Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaIsland Pacific Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaIsland Pacific Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaIsland Pacific Hotel Hong Kong - KupaonicaIsland Pacific Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaIsland Pacific Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaIsland Pacific Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaIsland Pacific Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaIsland Pacific Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaIsland Pacific Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaIsland Pacific Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaIsland Pacific Hotel Hong Kong - KupaonicaIsland Pacific Hotel Hong Kong - KupaonicaIsland Pacific Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaIsland Pacific Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaIsland Pacific Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaIsland Pacific Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaIsland Pacific Hotel Hong Kong - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3C01