Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Island Pacific Hotel

152 Connaught Road West, Hong Kong Otok Zapad, Hong Kong

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 5890recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
7,3
Uslužnost osoblja:
8,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,2
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (5890)
Razvrstati po:
Norezwan M. Parovi Malaysia, 28. travnja 2016.
Superb
5,3
Nice hotel, clean, comfortable, nice harbour view, easy check in and out, and also nearby with transportation...
Prijavi ovu recenziju
Engelbert T. Obitelji sa malom djecom Philippines, 26. travnja 2016.
Very good
5,7
Be back soon
Prijavi ovu recenziju
Abhijit C. Obitelji sa malom djecom India, 25. travnja 2016.
Hongkong visit
5,7
Nice location, good facilities, clean rooms including toilets & friendly staff.
Prijavi ovu recenziju
Derk M. Parovi Netherlands, 23. travnja 2016.
As expected. Overall good impression
5,3
The hotel is located near the water and our rooms had a limited view of the bay. Plenty of small stores around for quick purchases. Concierge and front desk were excellent and knew exactly what they were talking about. Great service in a standard room for Hong Kong standards.
Prijavi ovu recenziju
Maria C. Poslovni putnici Philippines, 22. travnja 2016.
Comments
4,7
I think it would be very if you could provide beday at the comfortroom or restroom because its realy hard to use toilet tissue... Thanks
Prijavi ovu recenziju
Annie C. Poslovni putnici Taiwan, 21. travnja 2016.
Comfortable
5,3
Comfortable
Prijavi ovu recenziju
Cheng T. Solo putnici Australia, 14. travnja 2016.
Good location
6,7
Close to Centre n ferry n airports transfer n IFC shopping
Prijavi ovu recenziju
Suradin S. Parovi Thailand, 11. travnja 2016.
Close to MTR and the market
5,7
Room is not yet ready when we were arrived, but staff service is really good.
Prijavi ovu recenziju
Geoffrey O. Poslovni putnici Australia, 5. travnja 2016.
CEO
6,7
Good hotel, far better staff that Gold Coast Hotel
Prijavi ovu recenziju
Thomas C. Poslovni putnici China, 29. ožujka 2016.
Home away from home
6,7
When traveling on business, one would like to have a smooth and uneventful trip but accomplishing what you intended to do. On top of that after the day is done, you want to go home to a hotel that gives you rest after full day. Island pacific has done that. Staff at the restaurant are very attentive and good in making suggestions. Front desk is efficient and have pouch for me delivered to the room as soon as I check in. Check out is easy and concierge no problem. Front desk enroll me on frequent visitor membership too.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Island Pacific Hotel Hong KongIsland Pacific Hotel Hong Kong - PredvorjeIsland Pacific Hotel Hong Kong - RecepcijaIsland Pacific Hotel Hong Kong - RestoranIsland Pacific Hotel Hong Kong - RestoranIsland Pacific Hotel Hong Kong - Pub/salonIsland Pacific Hotel Hong Kong - Pub/salonIsland Pacific Hotel Hong Kong - UlazIsland Pacific Hotel Hong Kong - UlazIsland Pacific Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaIsland Pacific Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaIsland Pacific Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaIsland Pacific Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaIsland Pacific Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaIsland Pacific Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessIsland Pacific Hotel Hong Kong - Hrana i pićeIsland Pacific Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessIsland Pacific Hotel Hong Kong - BazenIsland Pacific Hotel Hong Kong - BazenIsland Pacific Hotel Hong Kong - Posao CentarIsland Pacific Hotel Hong Kong - Posao CentarIsland Pacific Hotel Hong Kong - Posao CentarIsland Pacific Hotel Hong Kong - Posao CentarIsland Pacific Hotel Hong Kong - Posao CentarIsland Pacific Hotel Hong Kong - Posao CentarIsland Pacific Hotel Hong Kong - Soba za sastankeIsland Pacific Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaIsland Pacific Hotel Hong Kong - RestoranIsland Pacific Hotel Hong Kong - RestoranIsland Pacific Hotel Hong Kong - PogledIsland Pacific Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaIsland Pacific Hotel Hong Kong - Luksuzni salonIsland Pacific Hotel Hong Kong - KupaonicaIsland Pacific Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaIsland Pacific Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaIsland Pacific Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaIsland Pacific Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaIsland Pacific Hotel Hong Kong - KupaonicaIsland Pacific Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaIsland Pacific Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaIsland Pacific Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaIsland Pacific Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaIsland Pacific Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaIsland Pacific Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaIsland Pacific Hotel Hong Kong - KupaonicaIsland Pacific Hotel Hong Kong - KupaonicaIsland Pacific Hotel Hong Kong - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B02