Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Island Pacific Hotel

152 Connaught Road West, Hong Kong Otok Zapad, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Island Pacific Hotel Hong Kong - Predvorje Island Pacific Hotel Hong Kong - Restoran Island Pacific Hotel Hong Kong - Pub/salon Island Pacific Hotel Hong Kong - Restoran Island Pacific Hotel Hong Kong - Hrana i piće Island Pacific Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Island Pacific Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Island Pacific Hotel Hong Kong - Bazen Island Pacific Hotel Hong Kong - Bazen Island Pacific Hotel Hong Kong - Posao Centar Island Pacific Hotel Hong Kong - Posao Centar Island Pacific Hotel Hong Kong - Posao Centar Island Pacific Hotel Hong Kong - Posao Centar Island Pacific Hotel Hong Kong - Posao Centar Island Pacific Hotel Hong Kong - Posao Centar Island Pacific Hotel Hong Kong - Soba za sastanke
Island Pacific Hotel Hong Kong - Plesna dvorana Island Pacific Hotel Hong Kong - Restoran Island Pacific Hotel Hong Kong - Restoran Island Pacific Hotel Hong Kong - Restoran Island Pacific Hotel Hong Kong - Restoran Island Pacific Hotel Hong Kong - Restoran Island Pacific Hotel Hong Kong - Pogled Island Pacific Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Island Pacific Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Island Pacific Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Island Pacific Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Island Pacific Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Hong Kong Otok Zapad Broj soba: 343
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 5703recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
7,3
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,2
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (5703)
Razvrstati po:
Hawwa N. Parovi Maldives, 25. srpnja 2015.
Was a great stay

Staff friendliness. Hotel cleanliness. Staff helpfulness
8,7
Prijavi ovu recenziju
Kar W. Solo putnici Malaysia, 16. srpnja 2015.
Comfortable room

Clean, comfortable, good Wifi
7,7
Prijavi ovu recenziju
Durand S. Parovi United States of America, 15. srpnja 2015.
Good choice for 1st time in Hong Kong

room view, staff friendliness, room comfort and value
9,3
Chose this hotel based on positive reviews. Those reviews were accurate. Great value for the excellent room I received with harbor view. Excellent view of ICC light show each night. Quite room. Very comfortable and clean. Great buffet for breakfast and dinner. Friendly room service staff. Absolutely no complaints and a good choice for first time visitors with limited knowledge of Hong Kong.
Prijavi ovu recenziju
Iren S. Poslovni putnici Russia, 11. srpnja 2015.
Great view

Great view, perfect placing
8,7
Prijavi ovu recenziju
Sergey Z. Parovi Russia, 8. srpnja 2015.
Good hotel with nice place

Smoking rooms, shower and bath are diffrent and beautiful viw
9
We staed at 2 days. It's good hotel, very beautiful viw, nice stuff, big room.
Prijavi ovu recenziju
Yu H. Poslovni putnici Hong Kong, 1. srpnja 2015.
Clean

Clean and tidy
8
Prijavi ovu recenziju
Maria L. Obitelji sa malom djecom Philippines, 1. srpnja 2015.
I paid for the nice view

Nice view of the harbour, clean, free shuttle to some areas in hongkong island
7
First, I'd like to mention that I really like the view of the harbour from out room. It's a lovely distraction coming from the hustle and bustle of the Hongkong central and TST. The room is also clean, the staff are nice, they have free shuttle to some vital parts of the hongkong island and they provided me with a mobile wifi that I can bring with me wherever I go while in Hongkong (for this, I was asked to deposit HK$500 just in case I lost it). BUT, I would like to point out these very important downside of the hotel: 1.) The Toilet and bath door is not strategically designed to give free space when go in, when you open the door, you find it very annoying that are left with little space to step in. 2.) To rate your hotel as a 4-star, shouldn't you at least have bidet? I find it hard to understand why you don't have a bidet. 3.) The fridge doesn't have anything in it except for two bottles of water. Seriously? I've been to some hotels like 3-stars and they have F&B items inside the fridge.
Prijavi ovu recenziju
Michelle T. Poslovni putnici Indonesia, 30. lipnja 2015.
Good location

Location
7,3
This is my 2nd stay here and I returned because for the price they charge, the location is great. It is walking distance to buses, to the train station and for those not using the complimentary shuttle buses to the airport station, you can also take an airport bus directly to and from the airport. The staff at the door or entrance is lovely. Smiling, friendly and helpful. The staff at reception is different, business-like, hardly smiles and looks bored with their job. They could not seem to find my previous records although I was a returning guest. The room is small, but clean. And for what I need it for, it is sufficient. Be sure to ask for rooms on the higher floor as the lower ones have less light, being blocked by all the adjacent buildings. I would not call it a four shat hotel, but then again, my standard for 4 stars, having travelled a lot and use them, is high. It is the higher end of a 3-star. The hotel is old and needs sprucing up. When they do that, they an classify themselves as 4 stars.
Prijavi ovu recenziju
Nicky H. Poslovni putnici Singapore, 29. lipnja 2015.
Good

Good
6
Prijavi ovu recenziju
Nicky H. Poslovni putnici Singapore, 28. lipnja 2015.
Good

Good
6
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Island Pacific Hotel Hong KongIsland Pacific Hotel Hong Kong - PredvorjeIsland Pacific Hotel Hong Kong - RestoranIsland Pacific Hotel Hong Kong - Pub/salonIsland Pacific Hotel Hong Kong - RestoranIsland Pacific Hotel Hong Kong - Hrana i pićeIsland Pacific Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessIsland Pacific Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessIsland Pacific Hotel Hong Kong - BazenIsland Pacific Hotel Hong Kong - BazenIsland Pacific Hotel Hong Kong - Posao CentarIsland Pacific Hotel Hong Kong - Posao CentarIsland Pacific Hotel Hong Kong - Posao CentarIsland Pacific Hotel Hong Kong - Posao CentarIsland Pacific Hotel Hong Kong - Posao CentarIsland Pacific Hotel Hong Kong - Posao CentarIsland Pacific Hotel Hong Kong - Soba za sastankeIsland Pacific Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaIsland Pacific Hotel Hong Kong - RestoranIsland Pacific Hotel Hong Kong - RestoranIsland Pacific Hotel Hong Kong - RestoranIsland Pacific Hotel Hong Kong - RestoranIsland Pacific Hotel Hong Kong - RestoranIsland Pacific Hotel Hong Kong - PogledIsland Pacific Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaIsland Pacific Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaIsland Pacific Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaIsland Pacific Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaIsland Pacific Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaIsland Pacific Hotel Hong Kong - Luksuzni salonIsland Pacific Hotel Hong Kong - KupaonicaIsland Pacific Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaIsland Pacific Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaIsland Pacific Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaIsland Pacific Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaIsland Pacific Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaIsland Pacific Hotel Hong Kong - KupaonicaIsland Pacific Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaIsland Pacific Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaIsland Pacific Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaIsland Pacific Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaIsland Pacific Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaIsland Pacific Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaIsland Pacific Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaIsland Pacific Hotel Hong Kong - KupaonicaIsland Pacific Hotel Hong Kong - KupaonicaIsland Pacific Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaIsland Pacific Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaIsland Pacific Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaIsland Pacific Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaIsland Pacific Hotel Hong Kong - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B07