Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Island Shangri-la Hotel

Supreme Court Road, Pacific Place, Admiralty, Hong Kong Central, Hong Kong

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,9

od 118recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
9,0
Uslužnost osoblja:
9,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,3
Udobnost/standard sobe:
9,3
Hrana/objedi:
8,6
Sve recenzije (118)
Razvrstati po:
Jeffrey A. Obitelji sa malom djecom United Kingdom, 26. ožujka 2016.
Best place on Hong Kong island
6
We stay regularly. Staff always exceptionally good
Prijavi ovu recenziju
Peter P. Parovi United Kingdom, 14. ožujka 2016.
Superb luxury hotel

Location, comfort and facilties
9,7
This is a superb hotel in a great location. real luxury in a great location
Prijavi ovu recenziju
Shu P. Poslovni putnici Hong Kong, 13. veljače 2016.
Perfect location, comfortable room
5,3
Located right at the MTR station. Service is good as always, room is clean and comfortable.
Prijavi ovu recenziju
Xiaoming Z. Parovi China, 23. siječnja 2016.
Ok
6,7
Ok
Prijavi ovu recenziju
Nadia S. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 2. siječnja 2016.
slightly older hotel but great service

service, room size, view
8
We got the harbor view room to watch the fireworks on new years eve but the view was partially blocked. If you're going to do the same, make sure you're on very very high floor. Otherwise, service was great and room was big enough to have 2 young kids play and run around. Food is good especially the bakery on 5th floor. Great assortment of sweets to have with tea in the afternoon. Breakfast has a pretty decent spread but taste is just so so. The mall attached to it only has a limited variety of shops. If you're in for serious shopping, consider going to CWB or TST area.
Prijavi ovu recenziju
David S. Parovi United Kingdom, 13. prosinca 2015.
The best city hotel in Asia!

Everything about this hotel is superb. Stayed many times and imho the best city hotel in Asia.
9,7
Perfect! Wouldn't change a thing about this hotel.
Prijavi ovu recenziju
Dmitrii A. Poslovni putnici Russia, 10. studenog 2015.
Staff behaving like a 1 star hostel

no
7,3
I was refused to check in because the hotel could not pre-charge my credit card, and was forced to wait in the lobby until my company was fixing the problem. Taking into account that I was staying for several nights, the problem would be solved before my check-out. The hotel staff behaved like a 1 star hostel being afraid that I would steel a piece of soap from the bath. Never staying here again.
Prijavi ovu recenziju
Chunghan C. Parovi Canada, 9. studenog 2015.
Great hotel

great location, clean and easy access
9,7
everything goes well during the stay, staff are friendly
Prijavi ovu recenziju
Donal E. Obitelji sa malom djecom Australia, 26. listopada 2015.
Great staff providing great service

Staff/service was excellent, in particular helping with the fact we had an 8 month old baby; being attached to Pacific Place is very convenient; great view!
9,3
Prijavi ovu recenziju
Yiu B. Parovi Hong Kong, 19. listopada 2015.
Nice Staff Services

Nice Meal, staff services and hotel facilities
8
Good
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Island Shangri-la Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaIsland Shangri-la Hotel Hong Kong - RestoranIsland Shangri-la Hotel Hong Kong - Interijer hotelaIsland Shangri-la Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaIsland Shangri-la Hotel Hong Kong - RecepcijaIsland Shangri-la Hotel Hong Kong - Interijer hotelaIsland Shangri-la Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaIsland Shangri-la Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaIsland Shangri-la Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessIsland Shangri-la Hotel Hong Kong - RestoranIsland Shangri-la Hotel Hong Kong - UlazIsland Shangri-la Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaIsland Shangri-la Hotel Hong Kong - RestoranIsland Shangri-la Hotel Hong Kong - RestoranIsland Shangri-la Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaIsland Shangri-la Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaIsland Shangri-la Hotel Hong Kong - RestoranIsland Shangri-la Hotel Hong Kong - Spa centarIsland Shangri-la Hotel Hong Kong - Spa centarIsland Shangri-la Hotel Hong Kong - Soba za sastankeIsland Shangri-la Hotel Hong Kong - TrgovineIsland Shangri-la Hotel Hong Kong - Interijer hotelaIsland Shangri-la Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaIsland Shangri-la Hotel Hong Kong - Soba za sastankeIsland Shangri-la Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaIsland Shangri-la Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaIsland Shangri-la Hotel Hong Kong - Interijer hotelaIsland Shangri-la Hotel Hong Kong - Interijer hotelaIsland Shangri-la Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaIsland Shangri-la Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaIsland Shangri-la Hotel Hong Kong - Vruća kupkaIsland Shangri-la Hotel Hong Kong - RestoranIsland Shangri-la Hotel Hong Kong - RestoranIsland Shangri-la Hotel Hong Kong - RestoranIsland Shangri-la Hotel Hong Kong - Pub/salonIsland Shangri-la Hotel Hong Kong - Interijer hotelaIsland Shangri-la Hotel Hong Kong - RestoranIsland Shangri-la Hotel Hong Kong - BazenIsland Shangri-la Hotel Hong Kong - Interijer hotelaIsland Shangri-la Hotel Hong Kong - Luksuzni salonIsland Shangri-la Hotel Hong Kong - KafićIsland Shangri-la Hotel Hong Kong - Posao CentarIsland Shangri-la Hotel Hong Kong - Posao CentarIsland Shangri-la Hotel Hong Kong - Posao CentarIsland Shangri-la Hotel Hong Kong - TrgovineIsland Shangri-la Hotel Hong Kong - Sadržaji


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C05