ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Islands Stay Hotels - Mactan

M.L. Quezon, Lapu Lapu, Otok Mactan , Cebu, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Islands Stay Hotels - Mactan Cebu - Gostinjska soba Islands Stay Hotels - Mactan Cebu - Recepcija Islands Stay Hotels - Mactan Cebu - Gostinjska soba Islands Stay Hotels - Mactan Cebu - Gostinjska soba Islands Stay Hotels - Mactan Cebu - Predvorje Islands Stay Hotels - Mactan Cebu - Pub/salon Islands Stay Hotels - Mactan Cebu - Gostinjska soba Islands Stay Hotels - Mactan Cebu - Recepcija
Područje Otok Mactan Broj soba: 14

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,6

od 251recenzija

Vrijednost za novac:
6,9
Lokacija
8,1
Uslužnost osoblja:
6,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,3
Udobnost/standard sobe:
6,4
Hrana/objedi:
5,7
Sve recenzije (251)
Razvrstati po:
Donnabelle A. Obitelji sa malom djecom Philippines, 9. travnja 2015.
loved the location,steps away from restos

close to the airport,close to food establishments,and very affordable
9
My kids and I were very comfortable with our stay there.Safe and east to get to the airport and buy foods or eat at resto
Cynthia M. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 31. ožujka 2015.
an accessible hotel from the airport

great location, near the airport, clean hotel
7
It was a pleasant stay. The hotel iswalking distance from restaurants and convenient if you are just in transit in cebu.
Andreas R. Solo putnici Germany, 7. ožujka 2015.
In walking distance to the airport

A clean room without a window
6,3
A good place for a stay over, no restaurant but a fuel station nearby, friendly staff
Christopher B. Parovi Philippines, 15. veljače 2015.
Overrated Motel

location near the airport
2,7
Coming into the hotel lobby, there was nothing there except for a "store" for pasalubong which didn't even look enticing. The key had tape where the room number was written. Entering the room, I found two cockroaches, 1 near the bed and the other in the toilet. There were so many ants everywhere and the sheets were so itchy that I think there were insects living there. Overall, I wouldn't even think of going back there nor recommending this to any of my friends.
Jennifer R. Grupe Philippines, 3. veljače 2015.
good

very near to the airport
6,7
Good
Rosevelt D. Solo putnici United States of America, 25. siječnja 2015.
No hot water.

Location
5
Noeliza F. Grupe Philippines, 25. siječnja 2015.
Good for sleep and go

price location
5,3
Island hotel is good for sleep and go purpose . Must improve on interiors to make it hotel like. Check for mosquitoes also.
Nino A. Parovi Philippines, 23. siječnja 2015.
simple hotel

location, clean enough, modern looking.
6
Stayed 1 night before our early flight the next day, the room is small, nothing special it serve it purpose. Close to airport.
Ernesto J. Parovi Philippines, 18. siječnja 2015.
pleasant stay

location, clean, and fresh
7,3
Loren M. Obitelji sa malom djecom Philippines, 5. siječnja 2015.
Not my kind of hotel

None
2
Unpleasant and uncomfortable.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Islands Stay Hotels - Mactan CebuIslands Stay Hotels - Mactan Cebu - Gostinjska sobaIslands Stay Hotels - Mactan Cebu - RecepcijaIslands Stay Hotels - Mactan Cebu - Gostinjska sobaIslands Stay Hotels - Mactan Cebu - Gostinjska sobaIslands Stay Hotels - Mactan Cebu - PredvorjeIslands Stay Hotels - Mactan Cebu - Pub/salonIslands Stay Hotels - Mactan Cebu - Gostinjska sobaIslands Stay Hotels - Mactan Cebu - Recepcija


AS-AGWEB-3C06