ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Islands Stay Hotels - Mactan

M.L. Quezon, Lapu Lapu, Otok Mactan , Cebu, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Islands Stay Hotels - Mactan Cebu - Gostinjska soba Islands Stay Hotels - Mactan Cebu - Recepcija Islands Stay Hotels - Mactan Cebu - Gostinjska soba Islands Stay Hotels - Mactan Cebu - Gostinjska soba Islands Stay Hotels - Mactan Cebu - Predvorje Islands Stay Hotels - Mactan Cebu - Pub/salon Islands Stay Hotels - Mactan Cebu - Gostinjska soba Islands Stay Hotels - Mactan Cebu - Recepcija
Područje Otok Mactan Broj soba: 14
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,7

od 238recenzija

Vrijednost za novac:
6,9
Lokacija
8,2
Uslužnost osoblja:
6,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,3
Udobnost/standard sobe:
6,4
Hrana/objedi:
5,8
Sve recenzije (238)
Razvrstati po:
Ernesto J. Parovi Philippines, 18. siječnja 2015.
pleasant stay

location, clean, and fresh
7,3
Loren M. Obitelji sa malom djecom Philippines, 5. siječnja 2015.
Not my kind of hotel

None
2
Unpleasant and uncomfortable.
Yasuhiro T. Parovi Japan, 3. siječnja 2015.
its ok

internet
5,7
Stephen B. Solo putnici Australia, 24. prosinca 2014.
Cebu

Location, good sized room resonably quiet considering the location
7,7
It served my purpose
Nina C. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 19. prosinca 2014.
Lots of insects in our room

near airport, value for money, new
8
Room was big enough but there were bugs and a cockroach in our room. Seems our room was not checked.
Rawisuda S. Solo putnici Thailand, 13. prosinca 2014.
Good location but lack of cleanliness

GOod location, affordable price
5,7
Terrible with bugs in the bathroom and the first night got a room that water heater did not work...
Cris E. Parovi Philippines, 17. studenog 2014.
Location is King

Location, location, location
6
It is a good hotel to stay in if you have an early morning flight because it's very near the airport. I also like that there are staff assigned to hail taxis for the guests. It's a busy street and it helps to have someone flag the cab for you.
Ma L. Grupe Philippines, 9. studenog 2014.
Very affordable & reasonable hotel

Very affordable & reasonable hotel
7,7
Ma L. Grupe Philippines, 9. studenog 2014.
Very affordable & reasonable hotel

Very affordable & reasonable hotel
8
Peter C. Parovi United Kingdom, 8. studenog 2014.
Pleasant hotel

Clean, bright, close to airport
9
Very cute, clean hotel. Small rooms but bright and comfortable. It has drinks available and a simple snack shop. Very close to the airport and ideal for a first stop if arriving late at airport or leaving early morning. Definitely recommended and will stay again

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Islands Stay Hotels - Mactan CebuIslands Stay Hotels - Mactan Cebu - Gostinjska sobaIslands Stay Hotels - Mactan Cebu - RecepcijaIslands Stay Hotels - Mactan Cebu - Gostinjska sobaIslands Stay Hotels - Mactan Cebu - Gostinjska sobaIslands Stay Hotels - Mactan Cebu - PredvorjeIslands Stay Hotels - Mactan Cebu - Pub/salonIslands Stay Hotels - Mactan Cebu - Gostinjska sobaIslands Stay Hotels - Mactan Cebu - Recepcija


AS-AGWEB-3A05