Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Islands Stay Hotels - Mactan

M.L. Quezon, Lapu Lapu, Mactan, otok Mactan , Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Islands Stay Hotels - Mactan otok Mactan  - Gostinjska soba Islands Stay Hotels - Mactan otok Mactan  - Recepcija Islands Stay Hotels - Mactan otok Mactan  - Gostinjska soba Islands Stay Hotels - Mactan otok Mactan  - Gostinjska soba Islands Stay Hotels - Mactan otok Mactan  - Predvorje Islands Stay Hotels - Mactan otok Mactan  - Pub/salon Islands Stay Hotels - Mactan otok Mactan  - Gostinjska soba Islands Stay Hotels - Mactan otok Mactan  - Recepcija
Područje Mactan Broj soba: 14

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,6

od 286recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
6,8
Lokacija
8,2
Uslužnost osoblja:
6,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,3
Udobnost/standard sobe:
6,4
Hrana/objedi:
5,5
Sve recenzije (286)
Razvrstati po:
Joanna P. Grupe United States of America, 14. siječnja 2016.
This hotel charges for everything extra

Location
6,3
It is very close to Mactan airport, which was the only reason why we booked it. A lot of restaurants across the street (including Zubuchon) we had to ask for extra pillows they charge $100 each, my sister who was feeling feverish asked for an extra blanket, which they also charged another $100! Ridiculous!
Prijavi ovu recenziju
Zelynia D. Poslovni putnici Philippines, 19. prosinca 2015.
One of the worst ive stayed
4,3
Nightmare
Prijavi ovu recenziju
Cecile G. Grupe Philippines, 17. studenog 2015.
Short stay with my friend

Near the airport
4,7
My stay in hotel was okay because it is near the airport. We arrived at 12:30am so we feel sleepy already. As i enter in the hotel i had having hard time to carry my luggage and one of the staff saw me but he is just looking at me and he didn't offer any help to carry my bag going to our room. As we enter the room me and my friend notice the towel because it is dirty white in color. The bed is okay and good thing the blanket is white. The following day, as we check out, i asked the guard to get the taxi for us and when the taxi arrived i asked him to carry my luggage at the trunk of the taxi. I think the guard doesn't have the initiative to do what suppose to do. He needs to be commanded first before he help me and my friend 😔
Prijavi ovu recenziju
Stephen C. Solo putnici Canada, 4. studenog 2015.
stay-

location, location, location.
4,7
It was very near the airport which I liked but the room was bland and small.
Prijavi ovu recenziju
Juliet P. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 1. studenog 2015.
room is clean, but the shower is awful. its broken

cleanliness
6,7
Prijavi ovu recenziju
Cynthia D. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 1. studenog 2015.
anti climatic moment

location
3
the front desk staff was not accommodating we were hoping to add another room but decided against it because of the attitude of the front desk staff the lobby was almost empty the sofa was defective
Prijavi ovu recenziju
Thin W. Solo putnici Singapore, 25. rujna 2015.
Good Location

Location, location, location
5,3
Prijavi ovu recenziju
Eliezer T. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 20. rujna 2015.
Transit hotel

Near airport, not expensive, simple hotel
6,3
It is only good if your on the budget and you need a hotel near the airport.
Prijavi ovu recenziju
Sarah C. Grupe Australia, 17. kolovoza 2015.
convenient location to airport

easy stay
7,3
Prijavi ovu recenziju
Tim C. Parovi Australia, 15. srpnja 2015.
Location close to Cebu Airport

Location,Location,Location
7,3
Good basic hotel close to Cebu Airport . Great for early flights
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Islands Stay Hotels - Mactan otok Mactan Islands Stay Hotels - Mactan otok Mactan  - Gostinjska sobaIslands Stay Hotels - Mactan otok Mactan  - RecepcijaIslands Stay Hotels - Mactan otok Mactan  - Gostinjska sobaIslands Stay Hotels - Mactan otok Mactan  - Gostinjska sobaIslands Stay Hotels - Mactan otok Mactan  - PredvorjeIslands Stay Hotels - Mactan otok Mactan  - Pub/salonIslands Stay Hotels - Mactan otok Mactan  - Gostinjska sobaIslands Stay Hotels - Mactan otok Mactan  - Recepcija


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C05