Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

iStay Precinct

185 Morphett Street, Centralni poslovni distrikt, Adelaide, Australija 5000

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 341recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,3
Lokacija
8,3
Uslužnost osoblja:
8,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,3
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
5,9
Sve recenzije (341)
Razvrstati po:
Andrew H. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 16. siječnja 2016.
i Stay Precint is OK but not Great

View
5,7
Prijavi ovu recenziju
Tim D. Poslovni putnici Australia, 16. siječnja 2016.
Excellent Value (I'll be back!).

Location, codition and staff service
10
Absolutely perfect. Some Guest Room amenities not included, but that makes sense to keep costs down, just a pity isd wasn't made clear before arrival (I'd still have gone, but BYO shampoo, etc. Only 'complaint' I have is that there was no plug in the bathroom basin (for shaving), hence had to let water run while shaving.
Prijavi ovu recenziju
David H. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 2. siječnja 2016.
Great location

Location view cleanliness
7
Dvd player didn't work, remote for FOXTEL didn't work, chair damaged, bed uncomfortable,
Prijavi ovu recenziju
Swee Z. Parovi Malaysia, 28. prosinca 2015.
Adelaide -quiet town

Fully equip pots
8
Good but there is no fork provided in our unit
Prijavi ovu recenziju
Sidney C. Parovi Australia, 27. prosinca 2015.
Great place with a few flaws

Spacious, friendly staff, quiet neighbourhood
7,7
Found this place pleasant but not extraordinary. Our carpets had lots of dirt marks made us feel the place was not that clean. However apart from that it was decent and good value.
Prijavi ovu recenziju
Fung Y. Parovi Hong Kong, 20. prosinca 2015.
I will recommend to my friends

Continent, good service & home feel
9,7
Gave us a comfortable stay
Prijavi ovu recenziju
Sandy B. Poslovni putnici Australia, 12. prosinca 2015.
Spacious

The room large, clean and everything I needed
9,7
Short but very sweet I will definitely go back again very good value for money
Prijavi ovu recenziju
Mathew W. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 12. prosinca 2015.
Great Location****

Pool area, Steam-room, Location
10
We enjoyed our overnight stay at the Hotel with our Two teenage children. The location was fantastic as their were restaurants within walking distance, The Markets are also a great place to find a good meal and just to stroll around have a look. One of the better hotels that I have stayed in while visiting Adelaide.
Prijavi ovu recenziju
Michael J. Parovi Australia, 29. studenog 2015.
Great location, nice room

Location, Room size
7,3
A little surprised by the lack of toiletries in the bathroom, but otherwise a very convenient and comfortable place to stay.
Prijavi ovu recenziju
John F. Poslovni putnici Australia, 25. studenog 2015.
Air conditioning of bedrooms @ iStay Precinct

Rooms clean, rooms nice size and modern fittings
6
There was no airconditioning in the bedrooms which became very hot at night to the extent I could not sleep on either of the two nights I stayed there. My 2 fellow companions in separate rooms had similar experiences.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
iStay Precinct AdelaideiStay Precinct Adelaide - Gostinjska sobaiStay Precinct Adelaide - Gostinjska sobaiStay Precinct Adelaide - Gostinjska sobaiStay Precinct Adelaide - Gostinjska sobaiStay Precinct Adelaide - Gostinjska sobaiStay Precinct Adelaide - Gostinjska sobaiStay Precinct Adelaide - Gostinjska sobaiStay Precinct Adelaide - Gostinjska sobaiStay Precinct Adelaide - Gostinjska sobaiStay Precinct Adelaide - Gostinjska sobaiStay Precinct Adelaide - Gostinjska sobaiStay Precinct Adelaide - Gostinjska sobaiStay Precinct Adelaide - Gostinjska sobaiStay Precinct Adelaide - Gostinjska sobaiStay Precinct Adelaide - Eksterijer hotelaiStay Precinct Adelaide - Spa centariStay Precinct Adelaide - BazeniStay Precinct Adelaide - RecepcijaiStay Precinct Adelaide - PoglediStay Precinct Adelaide - PoglediStay Precinct Adelaide - Gostinjska sobaiStay Precinct Adelaide - Gostinjska sobaiStay Precinct Adelaide - Gostinjska sobaiStay Precinct Adelaide - Gostinjska sobaiStay Precinct Adelaide - PoglediStay Precinct Adelaide - PoglediStay Precinct Adelaide - Pogled


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A08