Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

iStay Precinct

185 Morphett Street, Centralni poslovni distrikt, Adelaide, Australija 5000

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 353recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,3
Lokacija
8,3
Uslužnost osoblja:
8,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,3
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
5,9
Sve recenzije (353)
Razvrstati po:
Jerald T. Parovi Singapore, 17. svibnja 2016.
Great stay
5,3
Wonderful balcony with a great view of Adelaide. Spacious, clean and well equipped. Only 2 things disappointing are that there is no air-conditioning unit in the bedroom and carpark is at an additional $18/day.
Prijavi ovu recenziju
Leo B. Solo putnici Australia, 3. svibnja 2016.
E
4,7
T
Prijavi ovu recenziju
Leo B. Solo putnici Australia, 2. svibnja 2016.
Lacks the required essentials
4,7
Charged for top rate stay, but no service, & expect to buy all the basics that even low rate accommodation supply. Cheapskate management for an Oaks affiliated premises
Prijavi ovu recenziju
Albano D. Parovi Australia, 14. ožujka 2016.
excellent service
6,7
Great location
Prijavi ovu recenziju
Jason T. Parovi Australia, 21. veljače 2016.
Great apartment design and location
5,7
Fantastic location in a fantastic city
Prijavi ovu recenziju
Jean P. Parovi Australia, 17. veljače 2016.
Spacious and clean accommodation

Size of room, quietness of room, kitchen facilities
8
We thoroughly enjoyed our stay. The room was very spacious and the outside area particularly appealing. Everything was clean and the kitchen was very well equipped. Only comment - how much does it cost to provide a hand towel?
Prijavi ovu recenziju
Siu C. Poslovni putnici Australia, 16. veljače 2016.
very good

clean big location
10
very very good
Prijavi ovu recenziju
Lai C. Grupe Hong Kong, 13. veljače 2016.
Location is good!
5
Near to china town. 15 mins walk to CBD. Room is clean. However, no room service at all, even we have to wash bathing towel by ourselves. staffs manner are bad when we request toilet tissue roll
Prijavi ovu recenziju
Bronny W. Poslovni putnici Australia, 1. veljače 2016.
Working in city for a month
5
Nice, quiet apartment. I used my bicycle so didn't find it far away to cbd. Pool was great for lap swimming. They cleaned the apartment once a week but forgot one week. Comfy bed and I was one of the lucky ones to have aircon in my bedroom. It would have been far too hot at night otherwise. No gym on site which was a shame but they could get you into 2 hotels gyms on north terrace if you wanted.
Prijavi ovu recenziju
Menglong Z. Parovi China, 26. siječnja 2016.
service apartment

location, quiet, spacious
5
Second time staying at iStay, the room was in front building which is older than the new one behind where we stayed last time. The room was not as good as last time since the facility is bit old and the maintenance work is required to be enhanced.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
iStay Precinct AdelaideiStay Precinct Adelaide - Gostinjska sobaiStay Precinct Adelaide - Gostinjska sobaiStay Precinct Adelaide - Gostinjska sobaiStay Precinct Adelaide - Gostinjska sobaiStay Precinct Adelaide - Gostinjska sobaiStay Precinct Adelaide - Gostinjska sobaiStay Precinct Adelaide - Gostinjska sobaiStay Precinct Adelaide - Gostinjska sobaiStay Precinct Adelaide - Gostinjska sobaiStay Precinct Adelaide - Gostinjska sobaiStay Precinct Adelaide - Gostinjska sobaiStay Precinct Adelaide - Gostinjska sobaiStay Precinct Adelaide - Gostinjska sobaiStay Precinct Adelaide - Gostinjska sobaiStay Precinct Adelaide - Eksterijer hotelaiStay Precinct Adelaide - Spa centariStay Precinct Adelaide - BazeniStay Precinct Adelaide - RecepcijaiStay Precinct Adelaide - PoglediStay Precinct Adelaide - PoglediStay Precinct Adelaide - Gostinjska sobaiStay Precinct Adelaide - Gostinjska sobaiStay Precinct Adelaide - Gostinjska sobaiStay Precinct Adelaide - Gostinjska sobaiStay Precinct Adelaide - PoglediStay Precinct Adelaide - PoglediStay Precinct Adelaide - Pogled


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A05