Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Java Paragon Hotel & Residences

JL. Mayjend Sungkono 101-103, Jawa Timur, Surabaya Centar, Surabaya, Indonezija 60225 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Java Paragon Hotel & Residences Surabaya - Restoran Java Paragon Hotel & Residences Surabaya - Gostinjska soba Java Paragon Hotel & Residences Surabaya - Gostinjska soba Java Paragon Hotel & Residences Surabaya - Spa centar Java Paragon Hotel & Residences Surabaya - Gostinjska soba Java Paragon Hotel & Residences Surabaya - Gostinjska soba Java Paragon Hotel & Residences Surabaya - Gostinjska soba Java Paragon Hotel & Residences Surabaya - Gostinjska soba Java Paragon Hotel & Residences Surabaya - Gostinjska soba Java Paragon Hotel & Residences Surabaya - Gostinjska soba Java Paragon Hotel & Residences Surabaya - Restoran Java Paragon Hotel & Residences Surabaya - Gostinjska soba Java Paragon Hotel & Residences Surabaya - Gostinjska soba Java Paragon Hotel & Residences Surabaya - Gostinjska soba Java Paragon Hotel & Residences Surabaya - Gostinjska soba Java Paragon Hotel & Residences Surabaya - Soba za sastanke
Java Paragon Hotel & Residences Surabaya - Eksterijer hotela Java Paragon Hotel & Residences Surabaya - Kupaonica
Područje Surabaya Centar Broj soba: 290
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 1472recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
8,0
Uslužnost osoblja:
7,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
7,6
Sve recenzije (1472)
Razvrstati po:
I N. Poslovni putnici Indonesia, 2. kolovoza 2015.
Good location

Location, comfortable, clean
8
Great location in this hotel
Prijavi ovu recenziju
I N. Poslovni putnici Indonesia, 2. kolovoza 2015.
Good location

Location, comfortable, clean
8
Best location
Prijavi ovu recenziju
Shahadini A. Obitelji sa malom djecom Brunei Darussalam, 25. srpnja 2015.
Very good hotel.

Cheap
6,7
Very good.
Prijavi ovu recenziju
Krystie M. Parovi Indonesia, 24. srpnja 2015.
Crap breakfast
5,7
Citilites was great, excellent food and service.. But the room is so small, bed is not comfy and only few breakfast menu .. Not tasty anyway..
Prijavi ovu recenziju
Wira B. Parovi Indonesia, 18. srpnja 2015.
Not a good staff but good food

Good location, Good Food, Value Price
8
I stayed at Java Paragon hotel after few years ago stayed there. I stayed at Deluxe room with breakfast. First checked-in I got room number 1821 which the location on hook..so room not really good and it's look very small. I went down to receptionist to ask another room. At first I was talk to a woman staff, and she said all other room are exactly the same, all on hook location.. then after few minutes a man staff (that handled my check'in) came to me and said there still another Deluxe room NOT on hook. Finally I moved to room number 1817. His name is Mr.Yoga, very good staff. Anyway, this was my bad impression why the woman staff NOT give me the room? Secondly, there seems some of decrease on Java Paragon service. There only one tooth paste and one tooth brush. Lucky the breakfast still good... there were plenty of choice of foods provided at the Cafe. Thank you.
Prijavi ovu recenziju
Mintarja S. Poslovni putnici Indonesia, 9. srpnja 2015.
best value in the area

price, location, quality
10
Very pleasant...., would definitely come back
Prijavi ovu recenziju
Techang Y. Obitelji sa malom djecom Taiwan, 9. srpnja 2015.
Good in all

Efficient staff and convient location
9,7
Very comfortable
Prijavi ovu recenziju
John S. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 3. srpnja 2015.
Great hotel

Breakfast menu .. Rooms.. Location
8,7
Prijavi ovu recenziju
Peggy K. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 29. lipnja 2015.
Spacious Room, Good Location

Spacious Room, Good Location
9
We stayed in the 3-Bedrooms Apartment for 2 nights. Rooms are so spacious, big rooms but the floor in the entire rooms were so dirty. Breakfast was not vary. it was standard for this hotel class. Location is best. It is nearby Ciputra World Mall (one of big malls in Surabaya), only about 5mins by car. Pool is so big, kids enjoyed it very much. Recommended for family.
Prijavi ovu recenziju
Aguslina A. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 28. lipnja 2015.
Cozy hotel

Nice designed room. Comfort bed. Delicious food.
9,7
The apartment is spacious for my children who love running around playing with their cousins
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Java Paragon Hotel & Residences SurabayaJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - RestoranJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - Gostinjska sobaJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - Gostinjska sobaJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - Spa centarJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - Gostinjska sobaJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - Gostinjska sobaJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - Gostinjska sobaJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - Gostinjska sobaJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - Gostinjska sobaJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - Gostinjska sobaJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - RestoranJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - Gostinjska sobaJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - Gostinjska sobaJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - Gostinjska sobaJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - Gostinjska sobaJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - Soba za sastankeJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - Eksterijer hotelaJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - Kupaonica


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B02