Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Java Paragon Hotel & Residences

JL. Mayjend Sungkono 101-103, Jawa Timur, Surabaya Centar, Surabaya, Indonezija 60225

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 1673recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
8,0
Uslužnost osoblja:
7,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
7,6
Sve recenzije (1673)
Razvrstati po:
Kevin S. Poslovni putnici Taiwan, 24. travnja 2016.
Business
3
Lt 22 very bad for heavy luggage
Prijavi ovu recenziju
Vera S. Poslovni putnici Indonesia, 20. travnja 2016.
Good location.
5
Nice clean room, good location.
Prijavi ovu recenziju
Jeffrey B. Poslovni putnici Philippines, 18. travnja 2016.
not as new, but still great value
5,3
Java Paragon offers great value. Facilities, food are above average. Staff friendly. Nice Avenue lounge at lobby. Wide breakfast buffet spread. Carpet though pretty old and starting to have that smell. Overall, still great value.
Prijavi ovu recenziju
Enrico T. Solo putnici Indonesia, 17. travnja 2016.
great hotel
5,3
I just love of this hotel never get bored ! gym,pool,spa and location !
Prijavi ovu recenziju
Sri M. Poslovni putnici Indonesia, 16. travnja 2016.
travelling
5,3
Good
Prijavi ovu recenziju
Edy S. Grupe Indonesia, 11. travnja 2016.
Old Clean Hotel
5
Really recommended. Staffs are so helpful.
Prijavi ovu recenziju
Edy S. Grupe Indonesia, 10. travnja 2016.
Clean Hotel
5
Not too expensive and i was having a good stay here. thank you.
Prijavi ovu recenziju
Irawan S. Poslovni putnici Indonesia, 9. travnja 2016.
Its improving
5,3
I see a lot of new venue at java paragon and they make renovation at the lobby etc But i thing need to improved is at the chinese resto ah yat,i cant make reservation even im a staying at the hotel and the ac is not cold. Near to shopping mall and to other business place
Prijavi ovu recenziju
Naiwei L. Poslovni putnici Taiwan, 5. travnja 2016.
Good services with excellent price
5,7
This hotel is nearby a new big mall, Ciputra World, with 10 min. walking distance. The room is clean and my room has one big bed. The price for a room with breakfast is very competitive when comparing with other hotels in the same area.
Prijavi ovu recenziju
Naiwei L. Poslovni putnici Taiwan, 1. travnja 2016.
Excellent location with valuable price
5,7
This hotel is nearby a new big mall, Ciputra World, with 10 min. walking distance. The room is clean and my room has one big bed. The price for a room with breakfast is very competitive when comparing with other hotels in the same area.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Java Paragon Hotel & Residences SurabayaJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - RestoranJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - Gostinjska sobaJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - Gostinjska sobaJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - Spa centarJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - Gostinjska sobaJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - Gostinjska sobaJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - Gostinjska sobaJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - Gostinjska sobaJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - Gostinjska sobaJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - Gostinjska sobaJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - RestoranJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - Gostinjska sobaJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - Gostinjska sobaJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - Gostinjska sobaJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - Gostinjska sobaJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - Soba za sastankeJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - Eksterijer hotelaJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - Kupaonica


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A05