Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Java Paragon Hotel & Residences

JL. Mayjend Sungkono 101-103, Jawa Timur, Mayjen Sungkono, Surabaya, Indonezija 60225 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Java Paragon Hotel & Residences Surabaya - Restoran Java Paragon Hotel & Residences Surabaya - Gostinjska soba Java Paragon Hotel & Residences Surabaya - Gostinjska soba Java Paragon Hotel & Residences Surabaya - Spa centar Java Paragon Hotel & Residences Surabaya - Gostinjska soba Java Paragon Hotel & Residences Surabaya - Gostinjska soba Java Paragon Hotel & Residences Surabaya - Gostinjska soba Java Paragon Hotel & Residences Surabaya - Gostinjska soba Java Paragon Hotel & Residences Surabaya - Gostinjska soba Java Paragon Hotel & Residences Surabaya - Gostinjska soba Java Paragon Hotel & Residences Surabaya - Restoran Java Paragon Hotel & Residences Surabaya - Gostinjska soba Java Paragon Hotel & Residences Surabaya - Gostinjska soba Java Paragon Hotel & Residences Surabaya - Gostinjska soba Java Paragon Hotel & Residences Surabaya - Gostinjska soba Java Paragon Hotel & Residences Surabaya - Soba za sastanke
Java Paragon Hotel & Residences Surabaya - Eksterijer hotela Java Paragon Hotel & Residences Surabaya - Kupaonica
Područje Mayjen Sungkono Broj soba: 290
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 1451recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
8,0
Uslužnost osoblja:
7,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
7,6
Sve recenzije (1451)
Razvrstati po:
Peggy K. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 29. lipnja 2015.
Spacious Room, Good Location

Spacious Room, Good Location
9
We stayed in the 3-Bedrooms Apartment for 2 nights. Rooms are so spacious, big rooms but the floor in the entire rooms were so dirty. Breakfast was not vary. it was standard for this hotel class. Location is best. It is nearby Ciputra World Mall (one of big malls in Surabaya), only about 5mins by car. Pool is so big, kids enjoyed it very much. Recommended for family.
Aguslina A. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 28. lipnja 2015.
Cozy hotel

Nice designed room. Comfort bed. Delicious food.
9,7
The apartment is spacious for my children who love running around playing with their cousins
Cha L. Parovi Indonesia, 15. lipnja 2015.
Not Bad, But Beyond Expectation

Rooftop Skybar With City View, Friendly Staff, Strategic Location very close to the shopping mall
8
Awang A. Obitelji sa malom djecom Brunei Darussalam, 14. lipnja 2015.
Everything inside room too old

sauna,swimming pool n gym
6,7
Not good enough
Sumitro K. Poslovni putnici Indonesia, 11. lipnja 2015.
old hotel need renovation

food, location, and food
7
I was stay at smoking room and very smelly. the carpet is dirty. I think the hotel management should replace the bed, pillow, and carpet I also have neck pain due because of old pillow
Keng P. Poslovni putnici Singapore, 2. lipnja 2015.
Value for money stay

Price, service, location
7
The service was good especially the staff at the concierge. Location was excellent as it was a short walk to the Ciputra world mall. The view from the rooms was good. The rooftop bar was beautiful too. However, it was unfathomable that Indonesian food was not available for dinner at the hotel restaurant (it was serving a seafood buffet). Also, I was very disappointed that after checkout you cannot use the gym while waiting for your flight. Most other hotels would allow this so that guests could take a shower before the flight. Overall, I managed to get the room at a sale price so it was overall still value for money. It might not be worthwhile if the prices weren't on discount.
Carsten S. Poslovni putnici Germany, 28. svibnja 2015.
not very fantastic

location location
6
Erwin H. Poslovni putnici Indonesia, 22. svibnja 2015.
Recommended

Nice location, good services, fare price
8,3
Nice
Patricia L. Poslovni putnici Indonesia, 16. svibnja 2015.
You can see Surabaya by night at rooftop bar

Nice Surabaya view and great breakfast
7,3
Patricia L. Poslovni putnici Indonesia, 15. svibnja 2015.
Hotel with a great rooftop bar

Nice view from the rooftop bar and great breakfast
7,3

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Java Paragon Hotel & Residences SurabayaJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - RestoranJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - Gostinjska sobaJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - Gostinjska sobaJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - Spa centarJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - Gostinjska sobaJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - Gostinjska sobaJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - Gostinjska sobaJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - Gostinjska sobaJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - Gostinjska sobaJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - Gostinjska sobaJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - RestoranJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - Gostinjska sobaJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - Gostinjska sobaJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - Gostinjska sobaJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - Gostinjska sobaJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - Soba za sastankeJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - Eksterijer hotelaJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - Kupaonica


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A01