Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Java Paragon Hotel & Residences

JL. Mayjend Sungkono 101-103, Jawa Timur, Surabaya Centar, Surabaya, Indonezija 60225 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Java Paragon Hotel & Residences Surabaya - Restoran Java Paragon Hotel & Residences Surabaya - Gostinjska soba Java Paragon Hotel & Residences Surabaya - Gostinjska soba Java Paragon Hotel & Residences Surabaya - Spa centar Java Paragon Hotel & Residences Surabaya - Gostinjska soba Java Paragon Hotel & Residences Surabaya - Gostinjska soba Java Paragon Hotel & Residences Surabaya - Gostinjska soba Java Paragon Hotel & Residences Surabaya - Gostinjska soba Java Paragon Hotel & Residences Surabaya - Gostinjska soba Java Paragon Hotel & Residences Surabaya - Gostinjska soba Java Paragon Hotel & Residences Surabaya - Restoran Java Paragon Hotel & Residences Surabaya - Gostinjska soba Java Paragon Hotel & Residences Surabaya - Gostinjska soba Java Paragon Hotel & Residences Surabaya - Gostinjska soba Java Paragon Hotel & Residences Surabaya - Gostinjska soba Java Paragon Hotel & Residences Surabaya - Soba za sastanke
Java Paragon Hotel & Residences Surabaya - Eksterijer hotela Java Paragon Hotel & Residences Surabaya - Kupaonica
Područje Surabaya Centar Broj soba: 290

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 1622recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
8,0
Uslužnost osoblja:
7,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
7,6
Sve recenzije (1622)
Razvrstati po:
Fernand S. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 8. veljače 2016.
Nice and comfy

location, quiet and good food
8,7
Prijavi ovu recenziju
Arie K. Parovi Indonesia, 31. siječnja 2016.
breakfast

room, services, security
8,3
The food was delicious yet they dont have many foods choice
Prijavi ovu recenziju
Adi S. Parovi Indonesia, 31. siječnja 2016.
good hotel

very friendly, good location,
6,3
good hotel
Prijavi ovu recenziju
Muhd A. Grupe Singapore, 27. siječnja 2016.
Group Stay

Location, service, value for money
8
Location and service were great. Service Apartments need to be upgraded.
Prijavi ovu recenziju
Yuliani S. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 17. siječnja 2016.
Comfort hotel

The food, the location, the room
8,3
As usual, still comfort staying here. The room is clean, and the breakfast is great.
Prijavi ovu recenziju
Sia Y. Poslovni putnici Malaysia, 17. siječnja 2016.
Bad Breakfast

Roof top Bar
5,7
I booked executive deluxe which is located at executive floor. They only limit 6-8pm daily to serve food and drinks in executive lounge, they should not limit the time. Room carpet was dirty. Breakfast was bad, very very limit choice. I rather take a cab for McD. Swimming pool is located at another building, where u will need to walk pass though the main entrance after swimming. With this kind of rate, i rather stay in Ciputra Hotel or Pullman which is 5*. Good luck.
Prijavi ovu recenziju
Albertus S. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 2. siječnja 2016.
Good hotel

Residance stay, playing children, pool.
7,3
We lost the comfort when we are going to breakfast at peak seson period.
Prijavi ovu recenziju
Eugenie S. Grupe Malaysia, 2. siječnja 2016.
Average

Nearest to Ciputra Mall
7
Average
Prijavi ovu recenziju
Jeremy T. Poslovni putnici Malaysia, 31. prosinca 2015.
Great hotel and great location

Staff, location
7
So far so good
Prijavi ovu recenziju
D A. Grupe Indonesia, 27. prosinca 2015.
waste of a good time
4,7
Ovaj klijent ocijenio je samo ovaj hotel i nije ostavio nijedan komentar.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Java Paragon Hotel & Residences SurabayaJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - RestoranJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - Gostinjska sobaJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - Gostinjska sobaJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - Spa centarJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - Gostinjska sobaJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - Gostinjska sobaJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - Gostinjska sobaJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - Gostinjska sobaJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - Gostinjska sobaJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - Gostinjska sobaJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - RestoranJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - Gostinjska sobaJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - Gostinjska sobaJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - Gostinjska sobaJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - Gostinjska sobaJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - Soba za sastankeJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - Eksterijer hotelaJava Paragon Hotel & Residences Surabaya - Kupaonica


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AM-AGWEB-4F09