ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Jinhai Hotel

18A, 9/F, Wing Wah Building, 24 Sai Yeung Choi Street, , Mongkok, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Jinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Jinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Jinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Jinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Jinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Jinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Jinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Jinhai Hotel Hong Kong - Interijer hotela Jinhai Hotel Hong Kong - Ulaz Jinhai Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Jinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Jinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Jinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Jinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Jinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Jinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Jinhai Hotel Hong Kong - Recepcija Jinhai Hotel Hong Kong - Interijer hotela Jinhai Hotel Hong Kong - Interijer hotela Jinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Jinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Jinhai Hotel Hong Kong - Kupaonica Jinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Jinhai Hotel Hong Kong - Kupaonica Jinhai Hotel Hong Kong - Recepcija Jinhai Hotel Hong Kong - Ulaz Jinhai Hotel Hong Kong - Okružje Jinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Mongkok Broj soba: 10
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,2

od 431recenzija

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,1
Udobnost/standard sobe:
6,9
Hrana/objedi:
5,7
Sve recenzije (431)
Razvrstati po:
Lam H. Parovi Malaysia, 10. prosinca 2014.
Nice service. polite

Nice service, location, politeness
7,7
Rossie D. Grupe Malaysia, 6. prosinca 2014.
Great Location

Location, price & cleanliness
8,7
Very nice. Loved the location. Easy access to everything. Will stay there again in the future.
Nikki G. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 29. studenog 2014.
No Fuzz Budget Hotel for Budget Travelers

Room was clean and comfortable with WiFi, Location was very near Mongkok Station, Easy Check-in and Check-out
8
Hotel was a bit hard to find at first (take Exit E2, suggest you look up and use billboards as a marker, the next time you come home). Was transfered to You Hotel, which I thought was better than the original room I expected. Room has comfortable bed, pillows were a bit hard, but very livable. Hot water was present in the bathroom. Water boiler, is also present in the room. Owner does not know how to speak English, but you just have to show your Agoda receipt and she will lead you to your room and show you the key card/pass code. No cabinets, so we just the space under the bed for our clothes. If you have any concerns, and dont have an HK mobile like we did, just email her and she will respond. The one who does laundry thought my personal towel(color white, with Name)was theirs, so we had to go to Wing Wah Bldg across to ask for it back. Owner gave it back with no fuzz. Recommended for budget Flipino travelers.
Kum K. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 29. studenog 2014.
Good

Good location, cleanliness, comfortable
10
Good location, value for money.Friendly & helpful boss.
Graham J. Solo putnici Australia, 26. studenog 2014.
Compact but newly renovated rooms

location, Although is small, they were very clean and newly refurbished
6,3
Stay was acceptable, and the Lady and male owners were pleasant and friendly.
Patompong P. Grupe Thailand, 18. studenog 2014.
Nice Location

Nice Location, Cheap, Clean
7,7
Hotel locate in the center of Mongkok. Very nice for who looking for the place near shopping. But a bit noisy.
Krishma C. Solo putnici Philippines, 18. studenog 2014.
Good location

location, cleanliness, comfortable
7,7
we arrived earlier than 2pm and they allowed us to check in w/o any additional cost. The 2 owner is very accomodating, though they dont speak english. We dont have any problem communicating to them. The room that i booked was @jinhai hotel but they transferred to other building w/c is just infront if wingwah bldg. our room is from starway hotel w/c is also owned by the owner of jinhai hotel. And i must say the room is really clean and comfortable. Everyday they clean rooms and changing towel. Plus point also is the location. Its @ the mongkok area just 5min. Walking to mtr station. If ever ill be coming back in hongkong ill defenitely choose this inn again. We enjoyed our stay :))
Zi B. Obitelji sa malom djecom Singapore, 13. studenog 2014.
jin hai hotel

-
7,3
Good location
Sarah C. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 11. studenog 2014.
Nice location

Good service
9,3
Awesome
Donovan L. Parovi Singapore, 9. studenog 2014.
comment
2
not feeling good, 2 -3 days clen once for my 8 nights stay

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Jinhai Hotel Hong KongJinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaJinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaJinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaJinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaJinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaJinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaJinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaJinhai Hotel Hong Kong - Interijer hotelaJinhai Hotel Hong Kong - UlazJinhai Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaJinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaJinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaJinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaJinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaJinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaJinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaJinhai Hotel Hong Kong - RecepcijaJinhai Hotel Hong Kong - Interijer hotelaJinhai Hotel Hong Kong - Interijer hotelaJinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaJinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaJinhai Hotel Hong Kong - KupaonicaJinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaJinhai Hotel Hong Kong - KupaonicaJinhai Hotel Hong Kong - RecepcijaJinhai Hotel Hong Kong - UlazJinhai Hotel Hong Kong - OkružjeJinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaJinhai Hotel Hong Kong - OkružjeJinhai Hotel Hong Kong - KupaonicaJinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaJinhai Hotel Hong Kong - Okružje


AS-AGWEB-3C04