Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Jinhai Hotel

18A, 9/F, Wing Wah Building, 24 Sai Yeung Choi Street, , Mongkok, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Jinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Jinhai Hotel Hong Kong - Recepcija Jinhai Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Jinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Jinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Jinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Jinhai Hotel Hong Kong - Kupaonica Jinhai Hotel Hong Kong - Recepcija Jinhai Hotel Hong Kong - Ulaz Jinhai Hotel Hong Kong - Okružje Jinhai Hotel Hong Kong - Okružje Jinhai Hotel Hong Kong - Kupaonica Jinhai Hotel Hong Kong - Okružje Jinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Jinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Jinhai Hotel Hong Kong - Kupaonica
Jinhai Hotel Hong Kong - Interijer hotela Jinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Jinhai Hotel Hong Kong - Kupaonica Jinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Jinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Jinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Jinhai Hotel Hong Kong - Interijer hotela Jinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Jinhai Hotel Hong Kong - Interijer hotela Jinhai Hotel Hong Kong - Recepcija Jinhai Hotel Hong Kong - Kupaonica Jinhai Hotel Hong Kong - Kupaonica
Područje Mongkok Broj soba: 10

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 609recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,1
Udobnost/standard sobe:
6,9
Hrana/objedi:
5,6
Sve recenzije (609)
Razvrstati po:
Raquel Y. Solo putnici Hong Kong, 4. veljače 2016.
Good

Clean
6,3
Confortable
Prijavi ovu recenziju
Raquel Y. Solo putnici Hong Kong, 4. veljače 2016.
Good

Clean
6,3
Confortable
Prijavi ovu recenziju
Ng H. Parovi Malaysia, 31. prosinca 2015.
Good and clean

provide drinking water
8
One of the power point was malfunction. Staff is good attitude.
Prijavi ovu recenziju
Ifthikar A. Obitelji sa malom djecom India, 29. prosinca 2015.
Location.

Loction
6,3
Prijavi ovu recenziju
Prakai S. Grupe Thailand, 23. prosinca 2015.
Budget hotel in the middle of mongkok

Good location cheap friendly
6,7
I think it's a good choice for backpacker.
Prijavi ovu recenziju
Marie F. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 2. prosinca 2015.
Worst accomodation ever!

1. Very near the Ladies' market, 2) We were free to get drinking water as much as we can
2,7
We had the hardest looking; it took as more than an hour because there's no signboard downstairs. It's in the 9th floor of an almost dilapidated building w/ many renters that called themselves "hotels" w/ only a few rooms. Jinhai is not a hotel; it has only 4 rooms, no counter or receiving area, we had to knock many times & the man downstairs had to phone someone (the owner) who's inside to open us because the entrance is locked. There's a very small sign above the main door which was confusing where it led. Nefore reaching it, we passed thru a dirty alley w/ many hanging laundry. When we came, the rooms were not yet ready so we had to help change the beddings and clean the toilet. My husband had to change the container of drinking water because there was no one to do it when the water was used up. We even went home w/out proper checkout early morning because the owner was not around. There was also no security in the place and anyone can come in the main door if he knows the password. I think we were cheated by the pictures. Next time don't trust the pictures. Don't get a hotel in upper floors (or w/ address in floors, not whole building)
Prijavi ovu recenziju
Fong K. Parovi Malaysia, 29. studenog 2015.
Jinhai Hotel

Convenient, Friendly and Value Hotel.
8
This guest house have a good location and close to MTR Mongkok Station. The room is quite small but very clean. Agoda accept booking even the room is fully booked. when we arrived the hotel in the evening, they check us in a triple room which is different from out booking but check us in the Quad Room which we make our booking the next day.
Prijavi ovu recenziju
Mann S. Parovi Malaysia, 20. studenog 2015.
Good Wifi, basic room with dirty and smelly toilet

Location, Wifi, Secured building
5,7
This is a guesthouse but not a hotel with good location and good Wifi! The building is full of guesthouses and secured. I booked for twin bed room but they let me have double bed room to combine both beds. Beds are okay, not too hard and not soft. Toilet is smelly and dirty, there are a lot of stains on the toilet wall, floor and water-tap. I used to stay for 3 nights and I need to pump body shampoo to shower the toilet every morning and night. Definitely won't come back again and won't introduce to others.
Prijavi ovu recenziju
Zan O. Solo putnici Singapore, 14. studenog 2015.
Good location

Close to MTR, close to shopping areas, close to food.
7
Prijavi ovu recenziju
Pantila T. Poslovni putnici Thailand, 13. studenog 2015.
Hotel accept over booking

the location is good
5
The hotel accept booking even the room was fully booked. When we arrived the hotel in the evening, they move us to other places that the room is totally different from the picture showing on the website. The point is why they accept booking even the room was fully booked? It's not fair for the one who's already booked and we didn't get what we want.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Jinhai Hotel Hong KongJinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaJinhai Hotel Hong Kong - RecepcijaJinhai Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaJinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaJinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaJinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaJinhai Hotel Hong Kong - KupaonicaJinhai Hotel Hong Kong - RecepcijaJinhai Hotel Hong Kong - UlazJinhai Hotel Hong Kong - OkružjeJinhai Hotel Hong Kong - OkružjeJinhai Hotel Hong Kong - KupaonicaJinhai Hotel Hong Kong - OkružjeJinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaJinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaJinhai Hotel Hong Kong - KupaonicaJinhai Hotel Hong Kong - Interijer hotelaJinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaJinhai Hotel Hong Kong - KupaonicaJinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaJinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaJinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaJinhai Hotel Hong Kong - Interijer hotelaJinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaJinhai Hotel Hong Kong - Interijer hotelaJinhai Hotel Hong Kong - RecepcijaJinhai Hotel Hong Kong - KupaonicaJinhai Hotel Hong Kong - KupaonicaJinhai Hotel Hong Kong - Interijer hotelaJinhai Hotel Hong Kong - KupaonicaJinhai Hotel Hong Kong - UlazJinhai Hotel Hong Kong - Interijer hotelaJinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaJinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C02