Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Jinhai Hotel

18A, 9/F, Wing Wah Building, 24 Sai Yeung Choi Street, , Mongkok, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Jinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Jinhai Hotel Hong Kong - Recepcija Jinhai Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Jinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Jinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Jinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Jinhai Hotel Hong Kong - Kupaonica Jinhai Hotel Hong Kong - Recepcija Jinhai Hotel Hong Kong - Ulaz Jinhai Hotel Hong Kong - Okružje Jinhai Hotel Hong Kong - Okružje Jinhai Hotel Hong Kong - Kupaonica Jinhai Hotel Hong Kong - Okružje Jinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Jinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Jinhai Hotel Hong Kong - Kupaonica
Jinhai Hotel Hong Kong - Interijer hotela Jinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Jinhai Hotel Hong Kong - Kupaonica Jinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Jinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Jinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Jinhai Hotel Hong Kong - Interijer hotela Jinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Jinhai Hotel Hong Kong - Interijer hotela Jinhai Hotel Hong Kong - Recepcija Jinhai Hotel Hong Kong - Kupaonica Jinhai Hotel Hong Kong - Kupaonica
Područje Mongkok Broj soba: 10
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 518recenzija

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,1
Udobnost/standard sobe:
7,0
Hrana/objedi:
5,6
Sve recenzije (518)
Razvrstati po:
Irene H. Solo putnici Singapore, 28. srpnja 2015.
My stay at JinHai Hotel

location, value, shopping
7,7
Value for money, good location near to Mongkok MTR & ladies market. As expected, the room is very small.
Prijavi ovu recenziju
Makiko T. Parovi Japan, 27. srpnja 2015.
This is guesthouse not the hotel

3min from mongkok train station
6,7
When i went to the address written on my voucher for check in, no staff was there and noone picked up the call.. the building was very old like 100 years already and looked so scary like horror house.. i did not know that this is guest house not the hotel. Fortunatelly staff came after security of the building called. Then she brought us to opposite building which was slightly newer than that building. Room and bed is tiny but acceptable for the cleaness and it was renovated. (If you have more than 175cm, probably you can not sleep straight..) the staff were nice. Even though they cant speak english well, they try to explain necessary things like wifi, how to open the door etc. Probably good for budget traveller. But i would not stay again as i rather pay double or even triple to stay normal hotel. It is not about room size it is more for maintenance of the building itslef. I can not stand staying that old place personally.
Prijavi ovu recenziju
Jessica C. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 14. srpnja 2015.
Moderate hotel

Clean and convenient place to shop
6
The location of this hotel is good. Very near to ladies' market in Mongkok. The family room although it is very small, however it is clean. Thus, not too bad overall
Prijavi ovu recenziju
Aaron S. Parovi Malaysia, 11. srpnja 2015.
Good stay and will come again

Clean, good location and free internet.
7,7
Walking distance to attractions. Room condition still okay, clean and tidy. Free internet.
Prijavi ovu recenziju
Wanrapee N. Grupe Thailand, 3. svibnja 2015.
Hotel near subway Mongkok

near subway, near shopping area, near restaurant
6
i would be better if their staff can speak English
Prijavi ovu recenziju
Funkel N. Grupe Canada, 29. travnja 2015.
good

clean
8
very good
Prijavi ovu recenziju
Sze K. Solo putnici United States of America, 27. travnja 2015.
great for the value

staff is nice
7,7
Prijavi ovu recenziju
Sze K. Solo putnici United States of America, 27. travnja 2015.
Great value

Location is good. hotel owners are very nice. room size is great for the value.
8,7
Prijavi ovu recenziju
Sureerat S. Grupe Thailand, 24. travnja 2015.
Like this

good located good staffs
6,7
i was really love this hotel. I spent 4 nights here w/t my family. Even the rooms are too small but they're all clean. The owner can't speak much english but they try to speak with us. They are so nice.
Prijavi ovu recenziju
Dorothy H. Parovi Singapore, 24. travnja 2015.
okay except the choked toilet

good location, cheap, clean room
7
The room is super small so once you enter the door there is just about a 1.5x 0.5 metre strip of floor area before you reach the bed, which is a super single size for two people. Okay for my mum and I cos we are quite skinny but still squeezey. Room is clean, towels are changed and trash emptied daily, wifi and aircon work. The shower is nice but imagine showering in a wardrobe, that's about as much space you have. I'd be real happy with the place given the price though, if it weren't for the fact that the toilet totally choked. We stayed for 5 days and on the second day it seemed like it was getting a lil jammed so we pre-emptively contacted the guy about it. He replied on the third day saying he would send someone to fix it. So we said please do it soon. By the fourth day it was 100% choked and stuff was backing up, but nothing done, no reply. I will leave the contents of the toilet to your imagination, and my mum and I were glad to leave on the last day. This ruined what could otherwise have been a pretty good experience. Buyer beware.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Jinhai Hotel Hong KongJinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaJinhai Hotel Hong Kong - RecepcijaJinhai Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaJinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaJinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaJinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaJinhai Hotel Hong Kong - KupaonicaJinhai Hotel Hong Kong - RecepcijaJinhai Hotel Hong Kong - UlazJinhai Hotel Hong Kong - OkružjeJinhai Hotel Hong Kong - OkružjeJinhai Hotel Hong Kong - KupaonicaJinhai Hotel Hong Kong - OkružjeJinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaJinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaJinhai Hotel Hong Kong - KupaonicaJinhai Hotel Hong Kong - Interijer hotelaJinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaJinhai Hotel Hong Kong - KupaonicaJinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaJinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaJinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaJinhai Hotel Hong Kong - Interijer hotelaJinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaJinhai Hotel Hong Kong - Interijer hotelaJinhai Hotel Hong Kong - RecepcijaJinhai Hotel Hong Kong - KupaonicaJinhai Hotel Hong Kong - KupaonicaJinhai Hotel Hong Kong - Interijer hotelaJinhai Hotel Hong Kong - KupaonicaJinhai Hotel Hong Kong - UlazJinhai Hotel Hong Kong - Interijer hotelaJinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaJinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A03