ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Jinhai Hotel

18A, 9/F, Wing Wah Building, 24 Sai Yeung Choi Street, , Mongkok, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Jinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Jinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Jinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Jinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Jinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Jinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Jinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Jinhai Hotel Hong Kong - Interijer hotela Jinhai Hotel Hong Kong - Ulaz Jinhai Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Jinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Jinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Jinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Jinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Jinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Jinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Jinhai Hotel Hong Kong - Recepcija Jinhai Hotel Hong Kong - Interijer hotela Jinhai Hotel Hong Kong - Interijer hotela Jinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Jinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Jinhai Hotel Hong Kong - Kupaonica Jinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Jinhai Hotel Hong Kong - Kupaonica Jinhai Hotel Hong Kong - Recepcija Jinhai Hotel Hong Kong - Ulaz Jinhai Hotel Hong Kong - Okružje Jinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Mongkok Broj soba: 10
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,2

od 447recenzija

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,1
Udobnost/standard sobe:
6,9
Hrana/objedi:
5,7
Sve recenzije (447)
Razvrstati po:
Foong M. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 13. siječnja 2015.
Good stay

Location, friendly staff & clean
9
This is my 2nd time stay in jinhai hotel , future if I ever come back to Hong Kong.. For sure will stay in Jin hai again .
Foong M. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 13. siječnja 2015.
Good Location

good location, good service and clean
9,7
happy with the hotel service, fast check in ..friendly boss and staff...good, will come back again even this is my second stay with this hotel .
Zhao C. Parovi Malaysia, 2. siječnja 2015.
Not clean
4,7
Not clean and TV spoilt!
Tom W. Parovi Canada, 2. siječnja 2015.
clean and good service. location is excellent for

friendly service clean comfort
7,7
good value
Jasmin A. Parovi Philippines, 31. prosinca 2014.
Location

Location, friendly staff and location
6,3
The Good: - Location is great. Near shopping and dining area. - Walking distance to MTR. - Friendly staff though they don't understand english. The Bad: - Room is too small and don't have enough space for big luggage. - Don't have anything like a hook to hang your clothes. - It gets quite noisy specially when people is around. Doors are banging and you can hear people talking in the corridor area. - Bed is hard.
Loh R. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 24. prosinca 2014.
We managed to go places easily.

Good location. Good and friendly service. Neat and clean.
8,3
A special thanks to the lady boss who came searching for us as we were lost just down the road. Very helpful too to arrange reasonable transport to airport.
Lam H. Parovi Malaysia, 10. prosinca 2014.
Nice service. polite

Nice service, location, politeness
7,7
Rossie D. Grupe Malaysia, 6. prosinca 2014.
Great Location

Location, price & cleanliness
8,7
Very nice. Loved the location. Easy access to everything. Will stay there again in the future.
Nikki G. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 29. studenog 2014.
No Fuzz Budget Hotel for Budget Travelers

Room was clean and comfortable with WiFi, Location was very near Mongkok Station, Easy Check-in and Check-out
8
Hotel was a bit hard to find at first (take Exit E2, suggest you look up and use billboards as a marker, the next time you come home). Was transfered to You Hotel, which I thought was better than the original room I expected. Room has comfortable bed, pillows were a bit hard, but very livable. Hot water was present in the bathroom. Water boiler, is also present in the room. Owner does not know how to speak English, but you just have to show your Agoda receipt and she will lead you to your room and show you the key card/pass code. No cabinets, so we just the space under the bed for our clothes. If you have any concerns, and dont have an HK mobile like we did, just email her and she will respond. The one who does laundry thought my personal towel(color white, with Name)was theirs, so we had to go to Wing Wah Bldg across to ask for it back. Owner gave it back with no fuzz. Recommended for budget Flipino travelers.
Kum K. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 29. studenog 2014.
Good

Good location, cleanliness, comfortable
10
Good location, value for money.Friendly & helpful boss.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Jinhai Hotel Hong KongJinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaJinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaJinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaJinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaJinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaJinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaJinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaJinhai Hotel Hong Kong - Interijer hotelaJinhai Hotel Hong Kong - UlazJinhai Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaJinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaJinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaJinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaJinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaJinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaJinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaJinhai Hotel Hong Kong - RecepcijaJinhai Hotel Hong Kong - Interijer hotelaJinhai Hotel Hong Kong - Interijer hotelaJinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaJinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaJinhai Hotel Hong Kong - KupaonicaJinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaJinhai Hotel Hong Kong - KupaonicaJinhai Hotel Hong Kong - RecepcijaJinhai Hotel Hong Kong - UlazJinhai Hotel Hong Kong - OkružjeJinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaJinhai Hotel Hong Kong - OkružjeJinhai Hotel Hong Kong - KupaonicaJinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaJinhai Hotel Hong Kong - Okružje


AS-AGWEB-3B04