Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Jinhai Hotel

18A, 9/F, Wing Wah Building, 24 Sai Yeung Choi Street, , Mongkok, Hong Kong

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 632recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,1
Udobnost/standard sobe:
6,9
Hrana/objedi:
5,6
Sve recenzije (632)
Razvrstati po:
Lim K. Poslovni putnici Singapore, 22. travnja 2016.
Vital Info for Jin Hai Hotel
3,7
. Briefly, The Hotel is close to many food outlets. It is value for money. Staff is very nice. However, Some down points.. The address is not correct. It is located at Shan Tung Street. It will take u forever to locate the hotel.... The bath towels certainly require replacement. It's time to have it changed... Truly. No other comments.
Prijavi ovu recenziju
Roselynn P. Grupe Malaysia, 22. travnja 2016.
Disappointed with the service
4
On the first day I checked in the hotel, the staff called the boss and she told me that one of the rooms that I have booked and paid was still occupied by someone, which she arranged us to go another room located opposite the building, where we need to carry our luggage around and waited for the boss to call again. Finally the boss called and said we can stay in the 3 bedrooms for 1 night, then the next day we need to pack our things and move back to 2 bedrooms which was book by us originally. Feel is troublesome to move here and there and need to unpack and pack our things again. Overall the room is okay and the boss is good to let us put our luggage in the room on the day we check out as we still need to walk around the city.
Prijavi ovu recenziju
Madeline N. Grupe Canada, 12. ožujka 2016.
Good place to stay
5,3
Overall for the price you pay is worth to stay for accommodation.
Prijavi ovu recenziju
Adi S. Grupe Indonesia, 9. ožujka 2016.
Favourite place to stay in Hong Kong

Friendly staffs, great location and value for money
9
It's my second time staying here and I love it. The staffs are friendly and location is superb, literally in the middle of Mongkok and near the MTR station. My only complain is the mysterious cigarette smell at night which I suspect might have come from other rooms or other floors of this building.
Prijavi ovu recenziju
Peck K. Parovi Singapore, 6. ožujka 2016.
No reception at 9th floor. Cockroaches in room

Location good
4,3
When we reached 9 th floor, there is no reception there. Only phone nos. on the main door to call. Luckily the security guard is helpful to contact the hotel owner for us. We have to go the opposite block 3rd floor th check in then walk over. Location of hotel is good.
Prijavi ovu recenziju
Raquel Y. Solo putnici Hong Kong, 4. veljače 2016.
Good

Clean
6,3
Confortable
Prijavi ovu recenziju
Xin H. Solo putnici Malaysia, 26. siječnja 2016.
Great Location
6,3
Staffs are very helpful
Prijavi ovu recenziju
Lou A. Parovi Philippines, 26. siječnja 2016.
Convenient location
6,7
The room is small but clean and the location is convenient.. walking distance from mongkok mrt..
Prijavi ovu recenziju
Ng H. Parovi Malaysia, 31. prosinca 2015.
Good and clean

provide drinking water
8
One of the power point was malfunction. Staff is good attitude.
Prijavi ovu recenziju
Ifthikar A. Obitelji sa malom djecom India, 29. prosinca 2015.
Location.

Loction
6,3
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Jinhai Hotel Hong KongJinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaJinhai Hotel Hong Kong - RecepcijaJinhai Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaJinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaJinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaJinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaJinhai Hotel Hong Kong - KupaonicaJinhai Hotel Hong Kong - RecepcijaJinhai Hotel Hong Kong - UlazJinhai Hotel Hong Kong - OkružjeJinhai Hotel Hong Kong - OkružjeJinhai Hotel Hong Kong - KupaonicaJinhai Hotel Hong Kong - OkružjeJinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaJinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaJinhai Hotel Hong Kong - KupaonicaJinhai Hotel Hong Kong - Interijer hotelaJinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaJinhai Hotel Hong Kong - KupaonicaJinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaJinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaJinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaJinhai Hotel Hong Kong - Interijer hotelaJinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaJinhai Hotel Hong Kong - Interijer hotelaJinhai Hotel Hong Kong - RecepcijaJinhai Hotel Hong Kong - KupaonicaJinhai Hotel Hong Kong - KupaonicaJinhai Hotel Hong Kong - Interijer hotelaJinhai Hotel Hong Kong - KupaonicaJinhai Hotel Hong Kong - UlazJinhai Hotel Hong Kong - Interijer hotelaJinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaJinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B08