Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Jinhai Hotel

18A, 9/F, Wing Wah Building, 24 Sai Yeung Choi Street, , Mongkok, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Jinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Jinhai Hotel Hong Kong - Recepcija Jinhai Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Jinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Jinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Jinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Jinhai Hotel Hong Kong - Kupaonica Jinhai Hotel Hong Kong - Recepcija Jinhai Hotel Hong Kong - Ulaz Jinhai Hotel Hong Kong - Okružje Jinhai Hotel Hong Kong - Okružje Jinhai Hotel Hong Kong - Kupaonica Jinhai Hotel Hong Kong - Okružje Jinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Jinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Jinhai Hotel Hong Kong - Kupaonica
Jinhai Hotel Hong Kong - Interijer hotela Jinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Jinhai Hotel Hong Kong - Kupaonica Jinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Jinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Jinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Jinhai Hotel Hong Kong - Interijer hotela Jinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Jinhai Hotel Hong Kong - Interijer hotela Jinhai Hotel Hong Kong - Recepcija Jinhai Hotel Hong Kong - Kupaonica Jinhai Hotel Hong Kong - Kupaonica
Područje Mongkok Broj soba: 10
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 506recenzija

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,1
Udobnost/standard sobe:
6,9
Hrana/objedi:
5,6
Sve recenzije (506)
Razvrstati po:
Wanrapee N. Grupe Thailand, 3. svibnja 2015.
Hotel near subway Mongkok

near subway, near shopping area, near restaurant
6
i would be better if their staff can speak English
Funkel N. Grupe Canada, 29. travnja 2015.
good

clean
8
very good
Sze K. Solo putnici United States of America, 27. travnja 2015.
great for the value

staff is nice
7,7
Sze K. Solo putnici United States of America, 27. travnja 2015.
Great value

Location is good. hotel owners are very nice. room size is great for the value.
8,7
Sureerat S. Grupe Thailand, 24. travnja 2015.
Like this

good located good staffs
6,7
i was really love this hotel. I spent 4 nights here w/t my family. Even the rooms are too small but they're all clean. The owner can't speak much english but they try to speak with us. They are so nice.
Dorothy H. Parovi Singapore, 24. travnja 2015.
okay except the choked toilet

good location, cheap, clean room
7
The room is super small so once you enter the door there is just about a 1.5x 0.5 metre strip of floor area before you reach the bed, which is a super single size for two people. Okay for my mum and I cos we are quite skinny but still squeezey. Room is clean, towels are changed and trash emptied daily, wifi and aircon work. The shower is nice but imagine showering in a wardrobe, that's about as much space you have. I'd be real happy with the place given the price though, if it weren't for the fact that the toilet totally choked. We stayed for 5 days and on the second day it seemed like it was getting a lil jammed so we pre-emptively contacted the guy about it. He replied on the third day saying he would send someone to fix it. So we said please do it soon. By the fourth day it was 100% choked and stuff was backing up, but nothing done, no reply. I will leave the contents of the toilet to your imagination, and my mum and I were glad to leave on the last day. This ruined what could otherwise have been a pretty good experience. Buyer beware.
Chong C. Grupe Malaysia, 23. travnja 2015.
Nice place to stay

Affordable rate, near food and shopping area
9,3
Very nice, it was near to shopping areas, many restaurants around and night market are just next to the hotel
How S. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 21. travnja 2015.
Nice

Location
6
Good
Chun Y. Poslovni putnici Taiwan, 20. travnja 2015.
nice

location bathroom bed room
10
great....!!!
Dekai L. Poslovni putnici Singapore, 7. travnja 2015.
-

-
8
-

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Jinhai Hotel Hong KongJinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaJinhai Hotel Hong Kong - RecepcijaJinhai Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaJinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaJinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaJinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaJinhai Hotel Hong Kong - KupaonicaJinhai Hotel Hong Kong - RecepcijaJinhai Hotel Hong Kong - UlazJinhai Hotel Hong Kong - OkružjeJinhai Hotel Hong Kong - OkružjeJinhai Hotel Hong Kong - KupaonicaJinhai Hotel Hong Kong - OkružjeJinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaJinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaJinhai Hotel Hong Kong - KupaonicaJinhai Hotel Hong Kong - Interijer hotelaJinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaJinhai Hotel Hong Kong - KupaonicaJinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaJinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaJinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaJinhai Hotel Hong Kong - Interijer hotelaJinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaJinhai Hotel Hong Kong - Interijer hotelaJinhai Hotel Hong Kong - RecepcijaJinhai Hotel Hong Kong - KupaonicaJinhai Hotel Hong Kong - KupaonicaJinhai Hotel Hong Kong - Interijer hotelaJinhai Hotel Hong Kong - KupaonicaJinhai Hotel Hong Kong - UlazJinhai Hotel Hong Kong - Interijer hotelaJinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaJinhai Hotel Hong Kong - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A04