Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Jinhold Service Apartment

Lot 15958, Block 11, M.T.L.D, Jalan Song, Gradski centar Kuching, Kuching, Malezija 93350 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Jinhold Service Apartment Kuching - Gostinjska soba Jinhold Service Apartment Kuching - Gostinjska soba Jinhold Service Apartment Kuching - Kuhinja Jinhold Service Apartment Kuching - Eksterijer hotela Jinhold Service Apartment Kuching - Predvorje Jinhold Service Apartment Kuching - Kafić Jinhold Service Apartment Kuching - Kafić Jinhold Service Apartment Kuching - Kafić Jinhold Service Apartment Kuching - Kafić Jinhold Service Apartment Kuching - Eksterijer hotela Jinhold Service Apartment Kuching - Ulaz Jinhold Service Apartment Kuching - Eksterijer hotela Jinhold Service Apartment Kuching - Apartman Jinhold Service Apartment Kuching - Apartman Jinhold Service Apartment Kuching - Apartman Jinhold Service Apartment Kuching - Apartman
Jinhold Service Apartment Kuching - Apartman Jinhold Service Apartment Kuching - Apartman Jinhold Service Apartment Kuching - Apartman Jinhold Service Apartment Kuching - Interijer hotela Jinhold Service Apartment Kuching - Interijer hotela Jinhold Service Apartment Kuching - Interijer hotela Jinhold Service Apartment Kuching - Interijer hotela
Područje Gradski centar Kuching Broj soba: 53
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 447recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
7,5
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,7
Hrana/objedi:
5,6
Sve recenzije (447)
Razvrstati po:
Abdul R. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 28. lipnja 2015.
Excellent..just excellent

Price, Location, Cleanliness
10
We arrived quite late around 12 am..but the receptionists welcomed us and upgraded our room from studio to 1 room apartment for free!! We are amazed with the excellent service and the apartment is well-kept and very clean. It is easily accessible to shops and a shopping mall so it is very convenient and well located. Overall, we really enjoyed our stay with Jinhold and definitely will come back!!
Sandra C. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 27. lipnja 2015.
My 1st choice for home stay

Hygiene, Spacious, Comfortable
7,7
Claudia C. Grupe Malaysia, 26. lipnja 2015.
great place to stay

understanding staff, good location and near the airport
6
Marilyn O. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 21. lipnja 2015.
Great for family gathering

spacious, nice garden and amenities
7,3
Booked a duplex and a one-bedroom apartment but was upgraded to two-bedroom apartments due to non-functioning aircond in the duplex unit. Servicing was prompt and the receptionists were delightful to speak to. The only setback is that the hotel does not have an elevator. Could have provided more water dispensers in each apartment blocks. I like their how they used pandan (screwpine) leaves to ward off bugs and insects in the room but the lower ground apartment that we stayed in had a strong cigarette smell which was unpleasant, so make sure to indicate non-smoking whenever possible. They have a very nicely groomed garden within the hotel compound which was beautiful to look at from the apartment window. I would definitely stay in this hotel again.
Lee M. Obitelji sa malom djecom Singapore, 14. lipnja 2015.
unhappy with the apartment
4,7
no toothbrush,air con dripping,need to find a place for boiling water.when flush the toliet,the water sound so loud till wake up my family.will not choose to go back this place.
Ngua C. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 13. lipnja 2015.
Room was too old got weird smell.

Location,staff
5,3
Siti N. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 11. lipnja 2015.
Good For Money

staf yang cekap
7
Wam K. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 5. lipnja 2015.
Great for the family, secure and peaceful.

Excellent room (apartment), secure and peaceful.
8,7
Excellent stay and recomended for travellers.
Evelyn T. Poslovni putnici Malaysia, 24. svibnja 2015.
nice

cleanliness ,comfortable, near to town
8
Ing L. Parovi Malaysia, 23. svibnja 2015.
a nice stay

Secure, comfortable and convinient
8
a good and safe place to stay with big or small families

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Jinhold Service Apartment KuchingJinhold Service Apartment Kuching - Gostinjska sobaJinhold Service Apartment Kuching - Gostinjska sobaJinhold Service Apartment Kuching - KuhinjaJinhold Service Apartment Kuching - Eksterijer hotelaJinhold Service Apartment Kuching - PredvorjeJinhold Service Apartment Kuching - KafićJinhold Service Apartment Kuching - KafićJinhold Service Apartment Kuching - KafićJinhold Service Apartment Kuching - KafićJinhold Service Apartment Kuching - Eksterijer hotelaJinhold Service Apartment Kuching - UlazJinhold Service Apartment Kuching - Eksterijer hotelaJinhold Service Apartment Kuching - ApartmanJinhold Service Apartment Kuching - ApartmanJinhold Service Apartment Kuching - ApartmanJinhold Service Apartment Kuching - ApartmanJinhold Service Apartment Kuching - ApartmanJinhold Service Apartment Kuching - ApartmanJinhold Service Apartment Kuching - ApartmanJinhold Service Apartment Kuching - Interijer hotelaJinhold Service Apartment Kuching - Interijer hotelaJinhold Service Apartment Kuching - Interijer hotelaJinhold Service Apartment Kuching - Interijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A07