Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Jinhold Service Apartment

Lot 15958, Block 11, M.T.L.D, Jalan Song, Gradski centar Kuching, Kuching, Malezija 93350

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 579recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
7,5
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,7
Hrana/objedi:
5,6
Sve recenzije (579)
Razvrstati po:
Kun W. Poslovni putnici Malaysia, 21. svibnja 2016.
Decent apartment
4,7
Decent place to stay if travel with family. Place are not crowded however sound proof are not good. Can hear people walking up and down staircase.
Lim M. Grupe Malaysia, 18. svibnja 2016.
Satisfatory
6
Overall is good
Jenny T. Poslovni putnici Malaysia, 15. svibnja 2016.
degraded cleanliness
2
We strongly felt that their housekeeping n breakfast are down graded each time we stay there despite our numerous times of repeated stay there.
Lee M. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 6. svibnja 2016.
Good trip
4
This time i book 3 bedroom is way better than 2 bedroom that i book last time.everything is functioning well.the breakfast need to improve only.
Nancy C. Parovi Malaysia, 30. travnja 2016.
spacious
6,7
been here feel times already. everything is just nice
Joseph E. Parovi Malaysia, 29. travnja 2016.
Good and clean
5,3
I will definitely stay here. Nice and cosy place to stay.
Farhana O. Poslovni putnici Malaysia, 24. travnja 2016.
Room was clean, but has an old musty smell
5
It's about 20 minutes from the airport and 15 minutes to the city. The staff were nice and helpful. Room is spacious, clean. But there's a weird funny smell as soon as your enter the room. It would help if they aired the room and sprayed some air freshener.
Vincent C. Solo putnici Malaysia, 17. travnja 2016.
value for money
5,3
The room was decent. Its better to have a car if you want to stay here
Peck T. Solo putnici Malaysia, 10. travnja 2016.
Dirty and foul smelly room
2,7
Room strong foul smell. They left pandan leaves at every corner of the room. This showed managent knew the existing problem and yet open up for customer to stay in.
Thai K. Poslovni putnici Malaysia, 7. travnja 2016.
Highly recommend
5,3
The staff is nice and good service, Carpark is easy and safety, Breakfast is simple but enough for me.
1 od 1 recenzija
Jinhold Service Apartment KuchingJinhold Service Apartment Kuching - ApartmanJinhold Service Apartment Kuching - ApartmanJinhold Service Apartment Kuching - ApartmanJinhold Service Apartment Kuching - ApartmanJinhold Service Apartment Kuching - ApartmanJinhold Service Apartment Kuching - ApartmanJinhold Service Apartment Kuching - ApartmanJinhold Service Apartment Kuching - Eksterijer hotelaJinhold Service Apartment Kuching - Eksterijer hotelaJinhold Service Apartment Kuching - Eksterijer hotelaJinhold Service Apartment Kuching - Eksterijer hotelaJinhold Service Apartment Kuching - Eksterijer hotelaJinhold Service Apartment Kuching - Eksterijer hotelaJinhold Service Apartment Kuching - Eksterijer hotelaJinhold Service Apartment Kuching - Eksterijer hotelaJinhold Service Apartment Kuching - RecepcijaJinhold Service Apartment Kuching - RecepcijaJinhold Service Apartment Kuching - Gostinjska sobaJinhold Service Apartment Kuching - Gostinjska sobaJinhold Service Apartment Kuching - Gostinjska sobaJinhold Service Apartment Kuching - Gostinjska sobaJinhold Service Apartment Kuching - SadržajiJinhold Service Apartment Kuching - SadržajiJinhold Service Apartment Kuching - Sadržaji


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B02