Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Jinhold Service Apartment

Lot 15958, Block 11, M.T.L.D, Jalan Song, Gradski centar Kuching, Kuching, Malezija 93350

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 533recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
7,5
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,7
Hrana/objedi:
5,6
Sve recenzije (533)
Razvrstati po:
James L. Parovi United Kingdom, 11. veljače 2016.
Needs updating

Price, location, size of rooms
6
Bathroom needs updating. Internet connection useless.
Prijavi ovu recenziju
Robert M. Parovi Australia, 5. veljače 2016.
A great getaway

Rooms are spacious and well set up. We enjoyed the garden outlook and found the staff to be very pleasant.
7,7
Overall we would say it was a good value place to stay. The downside was that the bathroom had terrible issues with drain odours. It was also a pity that it had a full kitchen (in the studio apartment) but absolutely no kitchen equipment supplied. Perhaps the fullsized apartments are better equipped. Overall it was a great place to stay if you have your own transport, heaps of shopping within five minutes drive and not far to anywhere. If you have no transport there are still close restaurants and a supermarket or two but hard to get around to see the city.
Prijavi ovu recenziju
Angela B. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 17. siječnja 2016.
Everything is perfect

Room are comfortable. Parking secure & nice place to stay.
7
Everything is good just that in the future i hope the hotel / management can improve more for breakfast.
Prijavi ovu recenziju
Adrian H. Parovi Malaysia, 13. siječnja 2016.
Affordable, clean and convenient

Quiet environment, affordable and clean
8,3
My stay was great. Provide a good place to rest and nearby to food stalls and shopping which was brilliant.
Prijavi ovu recenziju
Toshihide A. Solo putnici Japan, 11. siječnja 2016.
Pretty good

Large and inexpensive
6,7
Prijavi ovu recenziju
Raymond G. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 1. siječnja 2016.
nice stay

spacious car park, easy access to lobby & clean environment
8
Good! Will come against
Prijavi ovu recenziju
James M. Obitelji sa malom djecom United Kingdom, 29. prosinca 2015.
McLellan 22-to 29 Dec2015

Covneint location, spaciousness, helpful staff
6,3
Odd that our 3-bedroom apartment had no cooking facility and no plates and cutlery. These should be available in a serviced apartment - we had to borrow from relatives. Rooms were clean and neat though, but tiny toilets.
Prijavi ovu recenziju
Fun T. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 29. prosinca 2015.
No comment

No comments
6,7
No comments
Prijavi ovu recenziju
Charles S. Obitelji sa odraslom djecom Brunei Darussalam, 23. prosinca 2015.
Stay for couple of day

should provide cooking utensils for studio apartment
6
Prijavi ovu recenziju
Charles S. Obitelji sa odraslom djecom Brunei Darussalam, 23. prosinca 2015.
Location

security & safety
4,7
need to improve on breakfast & general maintenance
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Jinhold Service Apartment KuchingJinhold Service Apartment Kuching - ApartmanJinhold Service Apartment Kuching - ApartmanJinhold Service Apartment Kuching - ApartmanJinhold Service Apartment Kuching - ApartmanJinhold Service Apartment Kuching - ApartmanJinhold Service Apartment Kuching - ApartmanJinhold Service Apartment Kuching - ApartmanJinhold Service Apartment Kuching - Eksterijer hotelaJinhold Service Apartment Kuching - Eksterijer hotelaJinhold Service Apartment Kuching - Eksterijer hotelaJinhold Service Apartment Kuching - Eksterijer hotelaJinhold Service Apartment Kuching - Eksterijer hotelaJinhold Service Apartment Kuching - Eksterijer hotelaJinhold Service Apartment Kuching - Eksterijer hotelaJinhold Service Apartment Kuching - Eksterijer hotelaJinhold Service Apartment Kuching - RecepcijaJinhold Service Apartment Kuching - RecepcijaJinhold Service Apartment Kuching - Gostinjska sobaJinhold Service Apartment Kuching - Gostinjska sobaJinhold Service Apartment Kuching - Gostinjska sobaJinhold Service Apartment Kuching - Gostinjska sobaJinhold Service Apartment Kuching - SadržajiJinhold Service Apartment Kuching - SadržajiJinhold Service Apartment Kuching - Sadržaji


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A07