Povratak na info o hotelu

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Dobro



od 615recenzija
  • Hotelski uvjeti/čistoća: 7,5
  • Objekti 6,7
  • Lokacija 7,5
  • Udobnost/standard sobe: 7,7
  • Uslužnost osoblja: 7,5
  • Vrijednost za novac: 7,9
  • Hrana/objedi: 5,6
Sortirano prema

chon C. od Malezija
Parovi
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
Good
Good
Recenzirano 07 kolovoza 2016

ESTHER L. od Malezija
Obitelji sa odraslom djecom
Boravili ste 3 noći u srpanj, 2016
Wonderful stay
The apartment has their own private parking so it felt really secured. The place was well maintained and quiet. We loved it.
Recenzirano 29 srpnja 2016

Jimmy C. od Malezija
Grupe
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2016
Still room for improvement
Normally if travelling to Bintulu i'll stay at Jinhold Apartment Btl. This is the 1st time i stay at Jinhold Apartment Kch and there's so much different between it. Most important for me is the mattress and the cleanliness. If can archive same standard with Jinhold Btl i'll definitely stay there again.
Recenzirano 26 srpnja 2016

Bee B. od Malezija
Grupe
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2016
Good location and clean apartment
Overall, it was a good stay as the location is very near to the airport and the city.
Recenzirano 25 srpnja 2016

PAMELA Y. od Malezija
Obitelji sa odraslom djecom
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2016
Overall - okay
Location is good but the bed sheet quite yellowish. Need some renovation and tidy up.
Recenzirano 21 srpnja 2016

Qayyum O. od Malezija
Solo putnici
Boravili ste 3 noći u srpanj, 2016
Good.
Easy to go everywhere from the apartment. Have good facility eg. cooking stove, parking, washing machine and dryer. Value for money!
Recenzirano 19 srpnja 2016

TING J. od Malezija
Obitelji sa malom djecom
Boravili ste 3 noći u lipanj, 2016
Good location
The attic room is nice. A lot of food stall near by. Evening time can take a walk at the park near by. Breakfast is not good but you can easily find good breakfast at near by food stall.
Recenzirano 16 srpnja 2016

Adi S. od Indonezija
Obitelji sa malom djecom
Boravili ste 4 noći u srpanj, 2016
Decent Service Apartment
It's a decent place to stay with family, it's quite place and close to shoplots to buy food.
Recenzirano 14 srpnja 2016

Lim H. od Singapur
Obitelji sa malom djecom
Boravili ste 3 noći u srpanj, 2016
Worth for long stay
Everything was great except house keeping service..
Recenzirano 13 srpnja 2016

YONG N. od Malezija
Obitelji sa malom djecom
Boravili ste 3 noći u srpanj, 2016
Overall ok just..
Hmm..got a bit bad smell in the room..but I bought the room perfume to settle it..so far ok..that's not the big deal.
Recenzirano 10 srpnja 2016


1

Odaberite loyalty program

PointsMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: