ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

JPark Island Resort and Waterpark

M.L Quezon Highway, Otok Mactan , Cebu, Filipini 6015 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Imperial Palace Waterpark Resort and Spa
JPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska soba JPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska soba JPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska soba JPark Island Resort and Waterpark Cebu - Balkon/terasa JPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska soba JPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska soba JPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska soba JPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska soba JPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska soba JPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska soba JPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska soba JPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska soba JPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska soba JPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska soba JPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska soba JPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska soba
JPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska soba JPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska soba JPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska soba JPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska soba JPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska soba JPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska soba
Područje Otok Mactan Broj soba: 556
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 519recenzija

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
7,5
Uslužnost osoblja:
8,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,7
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
8,0
Sve recenzije (519)
Razvrstati po:
Peter J. Obitelji sa malom djecom Philippines, 19. listopada 2014.
The waterpark is just amazing for my kid!

Waterpark, food, accomodation
7,7
My wife and daughter is having fun in the place its perfect quick get away.
Alfred N. Parovi United States of America, 5. listopada 2014.
Many people stay here

Na
6,7
Not very good! Very expensive! To much smoking!
Rafael G. Obitelji sa malom djecom United States of America, 21. rujna 2014.
Bad checking managers

Food was good, thanks to Joseph Singson. rooms are clean. waterpark great for kids
8,3
At checking I had a problem with ages of kids. when I book, 16 and below was consider kids. at checking the manager on 20 sept 2014 said that they are adults, after 45 minutes of telling them that it was not my fault but booking online. I had to pay extra 2,000 pesos. I told the manager with no education and power to make a on spot correction, they just said the company policy over and over and over. I told them that I was an retire united state army sergeants major and I had many friends and influence. get rid of the manager. no authority to make a decision. the customer should be treated with more respect. in business the customer is always right. Rafael Garcia, US Army Sergeants Major Retire.
Josephine N. Obitelji sa malom djecom Philippines, 21. rujna 2014.
It was fantastic

The room,the water park of course n also d food i like most and the total ambiance of d hotel was fantastic
10
It was amazing,we have a good relaxation day..i rate 5:5
Charisse F. Obitelji sa malom djecom Philippines, 7. rujna 2014.
excellent staff and service.

kid friendly resort
9,7
Ethelinda H. Obitelji sa malom djecom United States of America, 31. kolovoza 2014.
Great place

Spa was amazing kid always busy beach great
9,3
Great
Kim M. Parovi South Korea, 29. kolovoza 2014.
it's good

location, pool, room
7,3
it's good enough to enjoy activities. Also, they have a comfortable room.
Yeung D. Obitelji sa malom djecom China, 27. kolovoza 2014.
Family hotel

good food fun and clean
8
Earl D. Obitelji sa malom djecom Philippines, 25. kolovoza 2014.
Great for family with kids

The pool and the slides, the free breakfast, the international staff
9,3
It was great, the kids had a wonderful time so I am happy. The only thing lacking is what to do at night. The hotel park was predominantly dark at night and the pools close at a very early time of 6pm. I would have like to stroll around the park at night, take pictures as the night offers a different ambiance than the day.
Moon J. Obitelji sa odraslom djecom South Korea, 15. kolovoza 2014.
breakfast is terrible

waterpark
6,7

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

JPark Island Resort and Waterpark CebuJPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska sobaJPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska sobaJPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska sobaJPark Island Resort and Waterpark Cebu - Balkon/terasaJPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska sobaJPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska sobaJPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska sobaJPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska sobaJPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska sobaJPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska sobaJPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska sobaJPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska sobaJPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska sobaJPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska sobaJPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska sobaJPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska sobaJPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska sobaJPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska sobaJPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska sobaJPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska sobaJPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska sobaJPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3C07