Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

JPark Island Resort and Waterpark

M.L. Quezon Highway, Brgy.Maribago, Mactan Island, Mactan Island, Filipini 6015 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Imperial Palace Waterpark Resort and Spa
JPark Island Resort and Waterpark Mactan Island - Gostinjska soba JPark Island Resort and Waterpark Mactan Island - Gostinjska soba JPark Island Resort and Waterpark Mactan Island - Gostinjska soba JPark Island Resort and Waterpark Mactan Island - Gostinjska soba JPark Island Resort and Waterpark Mactan Island - Gostinjska soba JPark Island Resort and Waterpark Mactan Island - Gostinjska soba JPark Island Resort and Waterpark Mactan Island - Gostinjska soba JPark Island Resort and Waterpark Mactan Island - Gostinjska soba JPark Island Resort and Waterpark Mactan Island - Gostinjska soba JPark Island Resort and Waterpark Mactan Island - Gostinjska soba JPark Island Resort and Waterpark Mactan Island - Gostinjska soba JPark Island Resort and Waterpark Mactan Island - Gostinjska soba JPark Island Resort and Waterpark Mactan Island - Gostinjska soba JPark Island Resort and Waterpark Mactan Island - Gostinjska soba JPark Island Resort and Waterpark Mactan Island - Gostinjska soba JPark Island Resort and Waterpark Mactan Island - Gostinjska soba
JPark Island Resort and Waterpark Mactan Island - Gostinjska soba JPark Island Resort and Waterpark Mactan Island - Gostinjska soba JPark Island Resort and Waterpark Mactan Island - Gostinjska soba JPark Island Resort and Waterpark Mactan Island - Gostinjska soba JPark Island Resort and Waterpark Mactan Island - Bazen
Područje Mactan Island Broj soba: 556
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,1

od 627recenzija

Vrijednost za novac:
7,3
Lokacija
7,6
Uslužnost osoblja:
8,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,6
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
8,1
Sve recenzije (627)
Razvrstati po:
Ralph M. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 24. srpnja 2015.
great hotel for family bonding

the villa, the water park and the staff
7,7
had a great time together with my family in a nice pool villa. the room was big enough for all of us and the staff were really kind to cater to all our needs.
Abdullah A. Obitelji sa malom djecom Saudi Arabia, 24. srpnja 2015.
Saudi going vaction for first time in philippens

Water park food and location
9,3
Andrew D. Obitelji sa malom djecom Australia, 23. srpnja 2015.
Good fun for family!

slides, breakfast, big room
9
We had a very luxurious stay at JPark as befits the price!! The slides were great fun. I recommend splashing out on the 70sq.m family rooms overlooking the ocean but maybe limiting stay to 2 nights if on budget. Don't even think of doing day trips into Cebu City - traffic is atrocious across bridge and into Mandaue. Makes Manila traffic look smooth....
Yuen P. Obitelji sa odraslom djecom Hong Kong, 20. srpnja 2015.
kids love the slides in the waterpark

waterpark, upgraded room, friendly staff
8
Edwin Y. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 17. srpnja 2015.
Great for water park lovers

Waterpark, seaview, lazy river
8
Great for kids
Siegfred D. Parovi Philippines, 9. srpnja 2015.
Birthday in JPark

Room, food, customer service
9,3
We had a really great time during our stay in JPark even if we stayed for only a night. We are looking forward to sharing our experience to our friends and hopefully we can come back someday. We were amazed upon entering the resort premises. The facilities are well-maintained from the reception to the pools and the rooms. Customer service was excellent! During meals in the restaurants, waiters were very attentive to our needs even without us telling them. Our glasses were filled with water from time to time and our used plates were taken right away. Overall customer service from the restaurants to receptionists to life guards and other staffs was great. The room is clean and we had the things we need except for an iron for clothes. Our room is facing the ocean and we had a great view except for the roofing on lower floor which was not maintained well. It actually did not look good on our pictures. But overall the room was comfortable. Food from the restaurant is excellent however, it is a bit pricey. We wanted to eat more but we were already full. But we were really satisfied with the food. And since we checked in during my birthday I had a whole cake as complimentary delivered to our room. Overall, it was an excellent stay. We will surely be back. Thanks! :)
Jamie S. Obitelji sa malom djecom United States of America, 3. srpnja 2015.
fantastic!

fantastic!
9,7
Fantastic!
Carrie C. Parovi Hong Kong, 28. lipnja 2015.
Good value

clean, nice private beach, close to some shops
8
free snorkel gears to borrow, very nice mango cocktail that you can't find in other places.
Ellyn C. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 13. lipnja 2015.
My happy moments with my children.

Clean, big rooms, accessible
9
We enjoyed, liked the pools, staff are friendly
John A. Obitelji sa malom djecom Philippines, 8. lipnja 2015.
j park is the best

very accomodating, very nice hotel. clean
10
Our stay at j park hotel is very good that we enjoy it very much

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

JPark Island Resort and Waterpark Mactan IslandJPark Island Resort and Waterpark Mactan Island - Gostinjska sobaJPark Island Resort and Waterpark Mactan Island - Gostinjska sobaJPark Island Resort and Waterpark Mactan Island - Gostinjska sobaJPark Island Resort and Waterpark Mactan Island - Gostinjska sobaJPark Island Resort and Waterpark Mactan Island - Gostinjska sobaJPark Island Resort and Waterpark Mactan Island - Gostinjska sobaJPark Island Resort and Waterpark Mactan Island - Gostinjska sobaJPark Island Resort and Waterpark Mactan Island - Gostinjska sobaJPark Island Resort and Waterpark Mactan Island - Gostinjska sobaJPark Island Resort and Waterpark Mactan Island - Gostinjska sobaJPark Island Resort and Waterpark Mactan Island - Gostinjska sobaJPark Island Resort and Waterpark Mactan Island - Gostinjska sobaJPark Island Resort and Waterpark Mactan Island - Gostinjska sobaJPark Island Resort and Waterpark Mactan Island - Gostinjska sobaJPark Island Resort and Waterpark Mactan Island - Gostinjska sobaJPark Island Resort and Waterpark Mactan Island - Gostinjska sobaJPark Island Resort and Waterpark Mactan Island - Gostinjska sobaJPark Island Resort and Waterpark Mactan Island - Gostinjska sobaJPark Island Resort and Waterpark Mactan Island - Gostinjska sobaJPark Island Resort and Waterpark Mactan Island - Gostinjska sobaJPark Island Resort and Waterpark Mactan Island - Bazen


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C06