Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

JPark Island Resort and Waterpark

M.L Quezon Highway, Otok Mactan , Cebu, Filipini 6015 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Imperial Palace Waterpark Resort and Spa
JPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska soba JPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska soba JPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska soba JPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska soba JPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska soba JPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska soba JPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska soba JPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska soba JPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska soba JPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska soba JPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska soba JPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska soba JPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska soba JPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska soba JPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska soba JPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska soba
JPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska soba JPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska soba JPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska soba JPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska soba
Područje Otok Mactan Broj soba: 556
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,1

od 608recenzija

Vrijednost za novac:
7,3
Lokacija
7,5
Uslužnost osoblja:
8,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,6
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
8,1
Sve recenzije (608)
Razvrstati po:
Ellyn C. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 13. lipnja 2015.
My happy moments with my children.

Clean, big rooms, accessible
9
We enjoyed, liked the pools, staff are friendly
John A. Obitelji sa malom djecom Philippines, 8. lipnja 2015.
j park is the best

very accomodating, very nice hotel. clean
10
Our stay at j park hotel is very good that we enjoy it very much
Glyzel E. Obitelji sa malom djecom Philippines, 4. lipnja 2015.
weloveit

spacious
9,7
My kids enjoyed it so much Especially the pools.
Giovan G. Poslovni putnici Philippines, 31. svibnja 2015.
Fun and Comfortable

Staff, Pool and Rooms
9
Edgar L. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 31. svibnja 2015.
Relaxing stay Jpark

Relax, nice eat and adventure
8,3
Relaxing and envigorating
Maricel B. Obitelji sa odraslom djecom Canada, 24. svibnja 2015.
Fun place to stay

We were upgraded to a suite room when there was no more deluxe room available, at no extra cost! Nice and friendly stafff; Fun and interesting place
9
Great and memorable.
Francis X. Parovi Philippines, 17. svibnja 2015.
Pool must be clean

Food, room and cleanliness
8
Okay
Michelle J. Obitelji sa malom djecom Switzerland, 2. svibnja 2015.
the kids loved it

the pools and slides for sure were the kids favorite, the evening buffet good value for the money.else there are supermarkets nearby and also massages for a reasonable price up and down the streets.
9
Rowena D. Obitelji sa malom djecom Philippines, 1. svibnja 2015.
fun

nice waterpark
10
everything nice, but i suggest they arrange a first come first serve line at the front desk
Changsoo K. Obitelji sa malom djecom South Korea, 30. travnja 2015.
Terrible service mind of JPark
7
Since we believe in JPark’s reputation, we looked forward to good ending of this tour in your resort. However, it ruined it in the last stage and resulted in terrible feeling of your resort. I’m not sure if your manager, reported this happening internally. I complained to him CORA SPA’s terrible service, especially, SPA’s Korean manager. When I booked SPA, I explained our family(2 adults and 2 kids) needed to take a shower and Korean manager promised to provide family room. And he asked me to pull in reservation, 8:00 pm to 7:00 pm, due to its busy slots. So, I said OK. We arrived SPA at 7:06 pm, took a shower for approximately 20 minutes (10 minutes of dad/sun and 10 minutes of wife/daughter). When massage ended, we felt strange. I saw watch and it’s 8:06 pm. It means 40 minute massage against 1 hour. So, we complained to SPA manager why massage time is short. He said he gave us enough time up to 1 hour and 20 minutes. So I asked how it becomes 1 hour and 20 minutes. He said we’re a little late and we spent some time in SPA like taking shower and dressing clothes after massage. I said he didn’t explained this kind of deduction from massage time when booking. He said it’s SPA’s policy. So, I told him I wanted to talk to higher manager. He said he’s manager so we had to talk to him and kept insisting SPA’s policy and it’s natural in all Cebu resorts. I know it’s nonsense, I said to him I would talk to resort manager. He said, “If you want to talk to resort manager, do what you want.” And then I’ve explained this happening to your resort manager what if we use other SPA, instead? Will they count time like him? I’m looking forward to your voice.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

JPark Island Resort and Waterpark CebuJPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska sobaJPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska sobaJPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska sobaJPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska sobaJPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska sobaJPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska sobaJPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska sobaJPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska sobaJPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska sobaJPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska sobaJPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska sobaJPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska sobaJPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska sobaJPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska sobaJPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska sobaJPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska sobaJPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska sobaJPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska sobaJPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska sobaJPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A08