Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

JPark Island Resort and Waterpark

M.L Quezon Highway, Otok Mactan , Cebu, Filipini 6015 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Imperial Palace Waterpark Resort and Spa
JPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska soba JPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska soba JPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska soba JPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska soba JPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska soba JPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska soba JPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska soba JPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska soba JPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska soba JPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska soba JPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska soba JPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska soba JPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska soba JPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska soba JPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska soba JPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska soba
JPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska soba JPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska soba JPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska soba JPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska soba
Područje Otok Mactan Broj soba: 556
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 579recenzija

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
7,5
Uslužnost osoblja:
8,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,6
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
8,0
Sve recenzije (579)
Razvrstati po:
Noemi T. Obitelji sa malom djecom Philippines, 19. travnja 2015.
👍👍

1. facilities (swimming pool) 2. rooms 3. staffs
8,7
👍👍.....
Rogel R. Parovi Philippines, 12. travnja 2015.
Expensive but not worth it

Hotel Aminities, private beach front and breakfast
6
Mark J. Obitelji sa malom djecom Australia, 7. travnja 2015.
4 star hotel, 5 star priced

The pool and water park are great for Kids. The staff are very helpful. The location is good.
5,7
Our son loved the pool. For me the hotel charged Shangri La prices for food. The problem is that the buffet is truly awful. Also the owners have nasty messages for guests everywhere - don't do this, don't do that. The hotel has 4 star facilities but has the feel of a 3 star hotel/ hostel. The water park is great. The underpaid staff are great. But I would not stay here again.
Narra F. Parovi Philippines, 5. travnja 2015.
4

4
8
8
Chestermon D. Obitelji sa malom djecom Philippines, 4. travnja 2015.
jpark

slide; sherbet; go cart
7,7
ok
Lynnart W. Obitelji sa malom djecom Philippines, 27. ožujka 2015.
A great hotel & resort

location, staff and facilities
8,7
We enjoyed our stay and will definitely return to JPark in the near future
Floriza T. Obitelji sa malom djecom Philippines, 22. ožujka 2015.
Excellent for summer escapade

the water park, food and the suite room
9,7
our stay was just perfect..thanks to the lady in the counter she upgraded our accommodation. I would say it was the most memorable experience for our family.
Cecile T. Obitelji sa malom djecom Philippines, 20. ožujka 2015.
Fun for children

Slides, Child-friendly, Buffet
9,3
It was a pleasant stay. We chose this hotel because of the slides and themed pools. My child loved the slides and the themed pool, also the trees surrounding the pool gave some shade. i wish there was no towel card that you had to surrender everytime u use a towel and could not bring up to the room, also i hope some of the staff would be more courteous.
Aireen M. Obitelji sa malom djecom Philippines, 7. ožujka 2015.
Resort for family

I could really say that the resort is good for the family. The pool, with its amenities, is breaktaking. The staffs are likewise friendly and accomodating. Food is superb..
9,7
It was our second stay in the resort because we felt that the first one (february) was not enough. The staff are all friendly and accomodating. The family will surely enjoy the pool and other fun field activities being offered. The foods being served will entice international clients. For room amenities, i would suggest adding sprinklers.
Cleo D. Obitelji sa malom djecom Philippines, 1. ožujka 2015.
clean and friendly hotel staff

Waterpark. Cleanliness of ths room, accomodating hotel staff
7,7
It was a enjoyable stay. My family had fun. Except that the parking area is far from the hotel. We need to walk and get the car.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

JPark Island Resort and Waterpark CebuJPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska sobaJPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska sobaJPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska sobaJPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska sobaJPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska sobaJPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska sobaJPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska sobaJPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska sobaJPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska sobaJPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska sobaJPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska sobaJPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska sobaJPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska sobaJPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska sobaJPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska sobaJPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska sobaJPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska sobaJPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska sobaJPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska sobaJPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3A08