Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

JPark Island Resort and Waterpark

M.L Quezon Highway, Otok Mactan , Cebu, Filipini 6015 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Imperial Palace Waterpark Resort and Spa
JPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska soba JPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska soba JPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska soba JPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska soba JPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska soba JPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska soba JPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska soba JPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska soba JPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska soba JPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska soba JPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska soba JPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska soba JPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska soba JPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska soba JPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska soba JPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska soba
JPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska soba JPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska soba JPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska soba JPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska soba
Područje Otok Mactan Broj soba: 556
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,1

od 610recenzija

Vrijednost za novac:
7,3
Lokacija
7,5
Uslužnost osoblja:
8,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,6
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
8,1
Sve recenzije (610)
Razvrstati po:
Jamie S. Obitelji sa malom djecom United States of America, 3. srpnja 2015.
fantastic!

fantastic!
9,7
Fantastic!
Carrie C. Parovi Hong Kong, 28. lipnja 2015.
Good value

clean, nice private beach, close to some shops
8
free snorkel gears to borrow, very nice mango cocktail that you can't find in other places.
Ellyn C. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 13. lipnja 2015.
My happy moments with my children.

Clean, big rooms, accessible
9
We enjoyed, liked the pools, staff are friendly
John A. Obitelji sa malom djecom Philippines, 8. lipnja 2015.
j park is the best

very accomodating, very nice hotel. clean
10
Our stay at j park hotel is very good that we enjoy it very much
Glyzel E. Obitelji sa malom djecom Philippines, 4. lipnja 2015.
weloveit

spacious
9,7
My kids enjoyed it so much Especially the pools.
Giovan G. Poslovni putnici Philippines, 31. svibnja 2015.
Fun and Comfortable

Staff, Pool and Rooms
9
Edgar L. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 31. svibnja 2015.
Relaxing stay Jpark

Relax, nice eat and adventure
8,3
Relaxing and envigorating
Maricel B. Obitelji sa odraslom djecom Canada, 24. svibnja 2015.
Fun place to stay

We were upgraded to a suite room when there was no more deluxe room available, at no extra cost! Nice and friendly stafff; Fun and interesting place
9
Great and memorable.
Francis X. Parovi Philippines, 17. svibnja 2015.
Pool must be clean

Food, room and cleanliness
8
Okay
Michelle J. Obitelji sa malom djecom Switzerland, 2. svibnja 2015.
the kids loved it

the pools and slides for sure were the kids favorite, the evening buffet good value for the money.else there are supermarkets nearby and also massages for a reasonable price up and down the streets.
9

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

JPark Island Resort and Waterpark CebuJPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska sobaJPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska sobaJPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska sobaJPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska sobaJPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska sobaJPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska sobaJPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska sobaJPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska sobaJPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska sobaJPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska sobaJPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska sobaJPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska sobaJPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska sobaJPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska sobaJPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska sobaJPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska sobaJPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska sobaJPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska sobaJPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska sobaJPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C08