ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

JPark Island Resort and Waterpark

M.L Quezon Highway, Otok Mactan , Cebu, Filipini 6015 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Imperial Palace Waterpark Resort and Spa
JPark Island Resort and Waterpark Cebu - Okružje JPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska soba JPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska soba JPark Island Resort and Waterpark Cebu - Apartman JPark Island Resort and Waterpark Cebu - Plaža JPark Island Resort and Waterpark Cebu - Restoran JPark Island Resort and Waterpark Cebu - Interijer hotela JPark Island Resort and Waterpark Cebu - Pub/salon JPark Island Resort and Waterpark Cebu - Bazen JPark Island Resort and Waterpark Cebu - Bazen JPark Island Resort and Waterpark Cebu - Okružje JPark Island Resort and Waterpark Cebu - Dječji klub JPark Island Resort and Waterpark Cebu - Plesna dvorana JPark Island Resort and Waterpark Cebu - Soba za sastanke JPark Island Resort and Waterpark Cebu - Bazen JPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska soba
JPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska soba JPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska soba JPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska soba JPark Island Resort and Waterpark Cebu - Spa centar JPark Island Resort and Waterpark Cebu - Spa centar JPark Island Resort and Waterpark Cebu - Predvorje JPark Island Resort and Waterpark Cebu - Bazen JPark Island Resort and Waterpark Cebu - Spa centar JPark Island Resort and Waterpark Cebu - Dječji klub JPark Island Resort and Waterpark Cebu - Dječji klub JPark Island Resort and Waterpark Cebu - Dječji klub JPark Island Resort and Waterpark Cebu - Dječji klub
Područje Otok Mactan Broj soba: 556
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 516recenzija

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
7,5
Uslužnost osoblja:
8,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,7
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
8,0
Sve recenzije (516)
Razvrstati po:
Rafael G. Obitelji sa malom djecom United States of America, 21. rujna 2014.
Bad checking managers

Food was good, thanks to Joseph Singson. rooms are clean. waterpark great for kids
8,3
At checking I had a problem with ages of kids. when I book, 16 and below was consider kids. at checking the manager on 20 sept 2014 said that they are adults, after 45 minutes of telling them that it was not my fault but booking online. I had to pay extra 2,000 pesos. I told the manager with no education and power to make a on spot correction, they just said the company policy over and over and over. I told them that I was an retire united state army sergeants major and I had many friends and influence. get rid of the manager. no authority to make a decision. the customer should be treated with more respect. in business the customer is always right. Rafael Garcia, US Army Sergeants Major Retire.
Josephine N. Obitelji sa malom djecom Philippines, 21. rujna 2014.
It was fantastic

The room,the water park of course n also d food i like most and the total ambiance of d hotel was fantastic
10
It was amazing,we have a good relaxation day..i rate 5:5
Charisse F. Obitelji sa malom djecom Philippines, 7. rujna 2014.
excellent staff and service.

kid friendly resort
9,7
Ethelinda H. Obitelji sa malom djecom United States of America, 31. kolovoza 2014.
Great place

Spa was amazing kid always busy beach great
9,3
Great
Kim M. Parovi South Korea, 29. kolovoza 2014.
it's good

location, pool, room
7,3
it's good enough to enjoy activities. Also, they have a comfortable room.
Earl D. Obitelji sa malom djecom Philippines, 25. kolovoza 2014.
Great for family with kids

The pool and the slides, the free breakfast, the international staff
9,3
It was great, the kids had a wonderful time so I am happy. The only thing lacking is what to do at night. The hotel park was predominantly dark at night and the pools close at a very early time of 6pm. I would have like to stroll around the park at night, take pictures as the night offers a different ambiance than the day.
Moon J. Obitelji sa odraslom djecom South Korea, 15. kolovoza 2014.
breakfast is terrible

waterpark
6,7
Rafael G. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 14. kolovoza 2014.
MarketPlace

View from the Hotel Room Hallway
6
Bad Experience! There were too many rowdy Korean guests and we felt like we were treated like second class citizens in our own country! The breakfast buffet was a BIG LOUSY MARKETPLACE... Will never go back to this hotel again.....
Julian I. Obitelji sa malom djecom South Africa, 25. srpnja 2014.
Fair but expected better

Overall waterpark fair value, well laid out amenities, polite staff.
6
Our child loved water park and entertainment. Big water slides need upgrade, getting old. Marina decking and jetty a deathtrap or accident waiting to happen, step very carefully!! No hot water in shower or bath for 3 days, and bath design also accident prone if not very careful getting in and out. Staff polite and helpful, food fair, but often lacked that finer taste. Overall enjoyed stay, but needs some some improvement in food quality. Towel card system tacky. Food expensive compared with quality. Seen other reviews with same issue.
Nilo V. Obitelji sa malom djecom Philippines, 25. srpnja 2014.
Nice hotel

exciting swimming pool
8,7
Though expensive but worth

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

JPark Island Resort and Waterpark CebuJPark Island Resort and Waterpark Cebu - OkružjeJPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska sobaJPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska sobaJPark Island Resort and Waterpark Cebu - ApartmanJPark Island Resort and Waterpark Cebu - PlažaJPark Island Resort and Waterpark Cebu - RestoranJPark Island Resort and Waterpark Cebu - Interijer hotelaJPark Island Resort and Waterpark Cebu - Pub/salonJPark Island Resort and Waterpark Cebu - BazenJPark Island Resort and Waterpark Cebu - BazenJPark Island Resort and Waterpark Cebu - OkružjeJPark Island Resort and Waterpark Cebu - Dječji klubJPark Island Resort and Waterpark Cebu - Plesna dvoranaJPark Island Resort and Waterpark Cebu - Soba za sastankeJPark Island Resort and Waterpark Cebu - BazenJPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska sobaJPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska sobaJPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska sobaJPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska sobaJPark Island Resort and Waterpark Cebu - Spa centarJPark Island Resort and Waterpark Cebu - Spa centarJPark Island Resort and Waterpark Cebu - PredvorjeJPark Island Resort and Waterpark Cebu - BazenJPark Island Resort and Waterpark Cebu - Spa centarJPark Island Resort and Waterpark Cebu - Dječji klubJPark Island Resort and Waterpark Cebu - Dječji klubJPark Island Resort and Waterpark Cebu - Dječji klubJPark Island Resort and Waterpark Cebu - Dječji klubJPark Island Resort and Waterpark Cebu - RestoranJPark Island Resort and Waterpark Cebu - BazenJPark Island Resort and Waterpark Cebu - BazenJPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska sobaJPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska sobaJPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska sobaJPark Island Resort and Waterpark Cebu - Gostinjska sobaJPark Island Resort and Waterpark Cebu - Balkon/terasaJPark Island Resort and Waterpark Cebu - BazenJPark Island Resort and Waterpark Cebu - SadržajiJPark Island Resort and Waterpark Cebu - SadržajiJPark Island Resort and Waterpark Cebu - SadržajiJPark Island Resort and Waterpark Cebu - Pub/salonJPark Island Resort and Waterpark Cebu - SadržajiJPark Island Resort and Waterpark Cebu - Sadržaji


AS-AGWEB-3B05