Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

JPark Island Resort and Waterpark

M.L. Quezon Highway, Brgy.Maribago, otok Mactan , otok Mactan , Filipini 6015 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Imperial Palace Waterpark Resort and Spa
JPark Island Resort and Waterpark otok Mactan  - Gostinjska soba JPark Island Resort and Waterpark otok Mactan  - Gostinjska soba JPark Island Resort and Waterpark otok Mactan  - Gostinjska soba JPark Island Resort and Waterpark otok Mactan  - Gostinjska soba JPark Island Resort and Waterpark otok Mactan  - Gostinjska soba JPark Island Resort and Waterpark otok Mactan  - Gostinjska soba JPark Island Resort and Waterpark otok Mactan  - Gostinjska soba JPark Island Resort and Waterpark otok Mactan  - Gostinjska soba JPark Island Resort and Waterpark otok Mactan  - Gostinjska soba JPark Island Resort and Waterpark otok Mactan  - Gostinjska soba JPark Island Resort and Waterpark otok Mactan  - Gostinjska soba JPark Island Resort and Waterpark otok Mactan  - Gostinjska soba JPark Island Resort and Waterpark otok Mactan  - Gostinjska soba JPark Island Resort and Waterpark otok Mactan  - Gostinjska soba JPark Island Resort and Waterpark otok Mactan  - Gostinjska soba JPark Island Resort and Waterpark otok Mactan  - Gostinjska soba
JPark Island Resort and Waterpark otok Mactan  - Gostinjska soba JPark Island Resort and Waterpark otok Mactan  - Gostinjska soba JPark Island Resort and Waterpark otok Mactan  - Gostinjska soba JPark Island Resort and Waterpark otok Mactan  - Gostinjska soba JPark Island Resort and Waterpark otok Mactan  - Restoran JPark Island Resort and Waterpark otok Mactan  - Restoran JPark Island Resort and Waterpark otok Mactan  - Restoran JPark Island Resort and Waterpark otok Mactan  - Restoran JPark Island Resort and Waterpark otok Mactan  - Restoran JPark Island Resort and Waterpark otok Mactan  - Restoran JPark Island Resort and Waterpark otok Mactan  - Bazen
Područje otok Mactan Broj soba: 556
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,1

od 647recenzija

Vrijednost za novac:
7,3
Lokacija
7,6
Uslužnost osoblja:
8,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,6
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
8,1
Sve recenzije (647)
Razvrstati po:
Phavinee M. Solo putnici Thailand, 24. kolovoza 2015.
Hotel and service are good but the beach is bad

Room ,service and pool
9
The hotel facilities are satified
Prijavi ovu recenziju
Aileen A. Obitelji sa malom djecom Philippines, 21. kolovoza 2015.
Amazing experience

Giant slides, WiFi, huge pools
8,3
It was great! Our Herbalife event was a blast with their amenities and service.
Prijavi ovu recenziju
Evelyn P. Obitelji sa malom djecom Philippines, 17. kolovoza 2015.
The place was very good..children had fun.

The pools.the theme.the rooms.
9,3
my family did enjoy staying there..it was really a great experience staying at j park.
Prijavi ovu recenziju
Hong M. Obitelji sa odraslom djecom Hong Kong, 12. kolovoza 2015.
Belong Korean Hotel

Food, Wifi fast , Closed Airport
7
Prijavi ovu recenziju
Jaemin S. Parovi South Korea, 4. kolovoza 2015.
Quest Hotel & Conference Center - Cebu

Quest Hotel & Conference Center - Cebu
10
Quest Hotel & Conference Center - CebuQuest Hotel & Conference Center - CebuQuest Hotel & Conference Center - CebuQuest Hotel & Conference Center - CebuQuest Hotel & Conference Center - CebuQuest Hotel & Conference Center - Cebu
Prijavi ovu recenziju
Doris C. Obitelji sa malom djecom Philippines, 3. kolovoza 2015.
There's no much choice of Filipino food.

Very good staff, nice pool and sports activity.
7,7
Fairly good. The room for breakfast is not big enough very crowded to have breakfast and not much choice of Filipino food. They labelled the food ''bibingka'' but its not bibingka its actually bread I was really disappointed. The fruits gone quickly as too many Koreans loaded their plates with fruits yet didn't eat them.
Prijavi ovu recenziju
Mikhaela K. Obitelji sa malom djecom Philippines, 26. srpnja 2015.
Best day ever for my 5 year old daughter

Waterpark, room, staff
8,7
We celebrated my daughter's 5th birthday here and she had the best day of her life. The kiddie pool is the best for kids with their slides and water fountains. The pool was just the right depth for small kids. Staff were really nice and courteous. We got upgraded for free from deluxe to suite because no deluxe room was available at the time. Though you could start to see the wear and tear of the room starting to be obvious, the suite was still amazing with a balcony overlooking the pool. Only downside to this hotel is that food is overly expensive and he taste and presentation not really worth the price.
Prijavi ovu recenziju
Abdullah A. Obitelji sa malom djecom Saudi Arabia, 24. srpnja 2015.
Saudi going vaction for first time in philippens

Water park food and location
9,3
Prijavi ovu recenziju
Ralph M. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 24. srpnja 2015.
great hotel for family bonding

the villa, the water park and the staff
7,7
had a great time together with my family in a nice pool villa. the room was big enough for all of us and the staff were really kind to cater to all our needs.
Prijavi ovu recenziju
Andrew D. Obitelji sa malom djecom Australia, 23. srpnja 2015.
Good fun for family!

slides, breakfast, big room
9
We had a very luxurious stay at JPark as befits the price!! The slides were great fun. I recommend splashing out on the 70sq.m family rooms overlooking the ocean but maybe limiting stay to 2 nights if on budget. Don't even think of doing day trips into Cebu City - traffic is atrocious across bridge and into Mandaue. Makes Manila traffic look smooth....
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

JPark Island Resort and Waterpark otok Mactan JPark Island Resort and Waterpark otok Mactan  - Gostinjska sobaJPark Island Resort and Waterpark otok Mactan  - Gostinjska sobaJPark Island Resort and Waterpark otok Mactan  - Gostinjska sobaJPark Island Resort and Waterpark otok Mactan  - Gostinjska sobaJPark Island Resort and Waterpark otok Mactan  - Gostinjska sobaJPark Island Resort and Waterpark otok Mactan  - Gostinjska sobaJPark Island Resort and Waterpark otok Mactan  - Gostinjska sobaJPark Island Resort and Waterpark otok Mactan  - Gostinjska sobaJPark Island Resort and Waterpark otok Mactan  - Gostinjska sobaJPark Island Resort and Waterpark otok Mactan  - Gostinjska sobaJPark Island Resort and Waterpark otok Mactan  - Gostinjska sobaJPark Island Resort and Waterpark otok Mactan  - Gostinjska sobaJPark Island Resort and Waterpark otok Mactan  - Gostinjska sobaJPark Island Resort and Waterpark otok Mactan  - Gostinjska sobaJPark Island Resort and Waterpark otok Mactan  - Gostinjska sobaJPark Island Resort and Waterpark otok Mactan  - Gostinjska sobaJPark Island Resort and Waterpark otok Mactan  - Gostinjska sobaJPark Island Resort and Waterpark otok Mactan  - Gostinjska sobaJPark Island Resort and Waterpark otok Mactan  - Gostinjska sobaJPark Island Resort and Waterpark otok Mactan  - Gostinjska sobaJPark Island Resort and Waterpark otok Mactan  - RestoranJPark Island Resort and Waterpark otok Mactan  - RestoranJPark Island Resort and Waterpark otok Mactan  - RestoranJPark Island Resort and Waterpark otok Mactan  - RestoranJPark Island Resort and Waterpark otok Mactan  - RestoranJPark Island Resort and Waterpark otok Mactan  - RestoranJPark Island Resort and Waterpark otok Mactan  - Bazen


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C01