Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Junior Guesthouse

21 Soi 1 Rachapakinai Rd. A.Muang, Old City, Chiang Mai, Tajland 50200

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,1

od 666recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,7
Lokacija
8,3
Uslužnost osoblja:
8,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (666)
Razvrstati po:
Luna N. Solo putnici France, 21. svibnja 2016.
Strong recommendation
6,3
Amazing service, very helpful staff
Steve R. Grupe United States of America, 12. svibnja 2016.
Overall good
6
The staff particularly the guy who works there was really great. Wish I knew his name. He spoke English and thai fluently.
Jonathan K. Parovi Thailand, 5. svibnja 2016.
A pleasant stay
5,7
We only stayed for one night but the staff were very friendly and spoke very good English. They had some helpful tips. Breakfast was basic but good. Room were also basic but good and clean. Location was pretty central and on a quiet back lane. Would stay again.
Patrick L. Parovi Sweden, 28. travnja 2016.
Very nice place and staff!
6,7
The room was great, the food was awesome, big portions for a good price, and the staff was very helpful.
Caelan U. Parovi United States of America, 20. travnja 2016.
Wonderful budget stay. Very friendly staff.
6
We enjoyed our stay here. Fantastic staff who were very responsive to requests and questions. Had laundry service and motoscooter rental for fair prices. Some good restaurants nearby, though, higher rated ones are 10 min walk away. Would definitely stay again if we return to Chiang Mai.
Haley K. Parovi Canada, 18. travnja 2016.
Top notch place to stay.
6,7
Really enjoyed our stay there, mostly due to the front desk staff. They were awesome and really helpful. Nothing to complain about except maybe the pillows. They were crazy awful pillows... But seriously that's the only thing you could complain about.
Theo V. Solo putnici Netherlands, 18. travnja 2016.
Good value for money
6,7
It's a good location and offers great value for money. Staff is helpfull with planning daytrips and most speak english rather well.
Chinchin L. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 14. travnja 2016.
Junior Guesthouse
2
1 star hotel
Tomaz P. Solo putnici Slovenia, 30. ožujka 2016.
Good value for money
6,7
I was satisfied with everything and can recommend it without problem!
Yi L. Grupe Hong Kong, 29. ožujka 2016.
Thank you!
5,7
We really enjoyed our stay there! Staff was very friendly to us. Location was very convenient. Thanks!
1 od 1 recenzija
Junior Guesthouse Chiang MaiJunior Guesthouse Chiang Mai - Gostinjska sobaJunior Guesthouse Chiang Mai - Gostinjska sobaJunior Guesthouse Chiang Mai - Gostinjska sobaJunior Guesthouse Chiang Mai - Gostinjska sobaJunior Guesthouse Chiang Mai - KupaonicaJunior Guesthouse Chiang Mai - RestoranJunior Guesthouse Chiang Mai - Interijer hotelaJunior Guesthouse Chiang Mai - Interijer hotelaJunior Guesthouse Chiang Mai - Vruća kupkaJunior Guesthouse Chiang Mai - Vruća kupkaJunior Guesthouse Chiang Mai - Vruća kupkaJunior Guesthouse Chiang Mai - Vruća kupkaJunior Guesthouse Chiang Mai - Eksterijer hotelaJunior Guesthouse Chiang Mai - Eksterijer hotelaJunior Guesthouse Chiang Mai - Eksterijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A06